אני בדיכאוןןןןןן

jesie12

New member
אני בדיכאוןןןןןן

מרגישה כל כך מגושמת עייפה רעבה חשק אדיר למתוק(רק הרגע שתיתי נס עם חטיף שוקולד פרה מריר 92 קל) לא מוצאת את הכוח לקום ולצאת להליכה כל מה שבא לי זה לאכול ולאכול מה שמנחם אותי זה שאני יודעת שזה יעלם בעוד שבוע ואז ארגיש הכי טוב עם עצמי. הבוקר היה לי ויכוח עם אחותי על כמות הקלוריות שמכילה כפית סוכר תמימה, לא הצלחתי לשכנע אותה שיש שם 20 קלוריות . רק עוד 10 קילו 10 קילו מכוערים שמסרבים להיפרד ממני

יעל י

New member
ג'סי אולי זה הזמן לשינוי קטן???

מסגרת? אולי דיאטיקאית,קבוצה? בכל אופן ליבי איתך וכל פעם שאת אוכלת נסי להגביל למשהו אחד ליום...

jesie12

New member
זה רק השבוע הזה

השבוע שלפני הימים הנוראים
וגם כשאני מתעוררת עם טירוף לכירסום אני מתמקדת בירקוץת בעיקר או מקסימום פרוסת לחם קל עם חומוס לייט אבל הפה חייב להיות עסוק
וזה משגע אותי!!

לילית462

New member
../images/Emo24.gif תחזיקי מעמד, עוד כמה ימים

אני משערת שזה גם קשור בשינויים הורמונליים של המחזור - את בטח מכירה את עצמך ויודעת מתי זה יעבור. כשאני בכזה מצב רוח, אני או: מתיישבת על פופקורן ובקבוק מים או דיאט ספרייט ואוכלת ושותה עד שכואבת לי הבטן. או משנה כיוון לחלוטין ומנסה להסיח את דעתי במגוון דברים שאני יודעת שעובדים אמבטיה, ספר, לישון וכו' מקווה שיעבור מהר ותרגישי יותר טוב. ולגבי הסוכר - למיטב ידיעתי יש בו 30 קלוריות לכפית של 5 גר'

jesie12

New member
../images/Emo51.gif לילית../images/Emo20.gif

עלית עליי זה בדיוק הזמן הזה, וזה יחלוף עוד שבוע ואז הכל יראה אחרת

מכירה את זה כל כך....

גם לי יש המון עליות וירידות.............. מקווה שתעברי את המשברון הקטן הזה בשלום

למעלה