ד י ק ל ה היחידה
New member
"אני בדיאטה"../images/Emo12.gif
תרגעו.. לא אני. (סתם חיפשתי כותרת מתאימה
כבר סיפרו פה סיפורים בסגנון.. אבל אני באמת נדהמתי לגלות....... סיפור שהיה כך היה.. אתמול הייתי בארוע בת מצווה של קרובת משפחה. ילדה בת12 נכנסתי לנוחיות (שרותים למי שעדיין לא התעדכן בעניין) ו"זכיתי" להיות עדה לשיחת מוטיבציה בעניני משקל וגוף בין ילדות בנות 12. נכנסה קבוצה של בנות שכנראה עמדה מול המראה להתגנדר ילדה א: יו.. מכנס מהמם כמה עלה לך ילדה ב: מהמם לך. אבל את צריכה לרדת קצת בבטן.. זה יהיה לך מזה יפה כי המכנס נמוך כזה ילדה א: שהייתי בטוחה שתעלב (אני הייתי) - כן, את צודקת אני בדיאטה ילדה ג: יו גמני בדיאטה ילדה ד: הבטחתי לאמא שלי שאני יאכל היום בארוע.. מה אני אעשה? ילדה: אז תאכלי! ילדה ד: נראה לך? אני בדיאטה! כבר רזיתי קילו וחצי ילדה: ואי איזה כיף לך.. בשלב זה כבר התחלתי להרגיש קלסטרופוביה מהתא הסגור ויצאתי........ חטפתי חום!!!!!!!!!! במילים עדינות! כל אחת מהבנות היתה יותר רזה מהשניה! ואני לא מדברת על רזות נורמליות.. רזותתתתתתתתתת דקותתתתתתתתתתתת אין גרם מיותר ואפילו להיפך! מיותר לציין את הבעת פניהן כשיצאתי מהתא.. לדעתי הרגישו כאילו הנה אלוהים שלח אליהן הדגמה ממשית למה יקרה אם לא ימשיכו לאכול חסה ועגבניה... (הן באמת נראו מבוהלות
) לאן הגענו? אלה ילדות בנות 12! אני כבר לא מדברת על האיפור והלבוש המוגזם (לטעמי) קשה לזהות שמדובר בילדה וזה מאוד כואב לי. כל הערב בהיתי בהן.. על הילדות שהן מפסידות בהתעסקות בעניינים שלא קשורים לחוויות או ריגושים וחיי ילדות. עשה לי עצוב נורא.
תרגעו.. לא אני. (סתם חיפשתי כותרת מתאימה