אני בגימלים...

hillly377

New member
אני בגימלים...

כן, כן, קיבלתי 3 גימלים וזה אומר שאני בבית עד יום ראשון... ההימור שלי לטורניר הוא כרגיל קפריאטי. דבר שאני רוצה להעלות פה לדיון הוא קים קלייסטרס, רק אני חושבת שהבחורה מוכשרת לחלוטין?! היא משחקת טניס יפהפה לטעמי אך עם יותר מידי טעויות, היא לא חוששת להיכנס פנימה שצריך ועושה עבודה יפה מאוד על המגרש. מה לא מסתדר אצלה? אני רואה משחקים מצויינים שלה, היא רצה, ומכה מכות מדוייקות, ומתמתחת ועולה לרשת ומשחק אחרי זה היא מפסידה לאיזו שחקנית לא מי יודע מה בשתי מערכות. בעיה מנטלית? אין לי מושג, אבל אני בהחלט צופה לה עתיד ורוד בטניס, אני מתה עליה, יש מה לראות.

tamara77

New member
מסכימה !

בהחלט שחקנית "מהמוצדקות". גם אישיות מאד נחמדה וגם שחקנית של "קלאסה". אבל בראיון שקראתי איתה שבוע שעבר היא אמרה שלדעתה היא אף פעם לא תהיה מספר אחת בעולם. כל הכבוד על הכנות אבל זה שוב מצביע על החוסן המנטלי הלא-מי-יודע-מה כרגע. אולי בהמשך זה ישתפר אצלה ואז השמיים הם הגבול.

oren987

New member
הילי - עכשיו שאת בגימלים...../images/Emo47.gif

הגיע הזמן שנדבר לא???

hillly377

New member
אני חולה ומסכנה!

כבר מיום שני! הקאתי ואז היה לי חום והתעלפתי וחטפתי מכה בראש ומה שאתה לא רוצה...

Adar Morag

New member
להילי

אם את לא בהריון אז תרגישי טוב ותבריאי מהר (צה"ל לא יכול בלעדייך
) אם את כן בהריון אז מזל טוב! המלצה שלי לשם לילד: אדר.

hillly377

New member
אני בהריון

אם זה בן אני אקרא לו לייטון ואם זו בת אז ברור שג´ניפר. הבעיה היא שההריון יגמור את קריירת הטניס במפוארת שלי... אפרוש כמו סנדרין? ואזרוק את כל הכישרון, ההצלחה והכסף לפח? למרות שאני תמיד יכולה לגדל את הילד שלי לגדולה כמו אבא ריצ´רד... תנו לי לחשוב על זה קצת... צריך גם תמיד לקחת בחשבון שהצבא נותן הפלה חינם...

Adar Morag

New member
אם הצבא נותן בחינם

קחי! אני תמיד בעד לנצל את הצבא
מענין מה קורה בפעם השניה... בכל מקרה מצער אותי שלא תקראי לו אדר. אני מציע שתקראי לו קפרה (על שם הטניסאית האהובה עלייך) שם ישראלי ביותר..ומקורי

galitay

New member
מה??????? ../images/Emo12.gif

ככה אני צריך לגלות שאת בהריון, לא יכולת להגיד לי ביום שישי כשאכלנו בכאמל ?

galitay

New member
חחחחחחחחח ../images/Emo66.gif

כאמל = בית קפה על החוף בחיפה. (דדו, הסטודנטים, אולי מוכר לך) מה מסוכן להגיד? אין לי מושג...

למעלה