אני בבעיה

Bazziii

New member
אני בבעיה

הגשתי טופס 55 לפני משהו כמו חודש הטופס אושר כבר בפיקוד צפון והייתה אמורה להיות לי שבוע שעבר ועדת מיצוי רק שאני נמצא בבסיס של חיל חימוש אז ככה שהם שכחו להגיד לי שיש לי ועדה ולא הגעתי השאלה שלי היא שאם אני חייב לעבור את הועדה הזאת או שיש אפשרות שיבחרו לי תפקיד דרך תא מתנדבים? האם זאת הנורמה לגבי העברת בסיס של מתנדים? אני ממש לא יודע מה לעשות רוצה ששיבוץ טוב ולא רוצה שאיזה מישהו שלא יבין אותי ישבץ אותי סתם... נותרו לי עוד 6 חודשים... ואני חייב לעבור בסיס כדי להשלים את השירות.
 

eoshri

New member
שיבוץ מחדש

הנורמה במבעבר בין בסיסים הוא ע"י טופס 55 ובו זמנית ליצור קשר עם תא מתנדבים. יש לי כמה שאלות אליך: למה מההתחלה התחלת לשרת בבסיס ובתפקיד שלא רצית? כמה זמן התנדבות החתימו אותך בתא מתנדבים שנה וחצי? בהצלחה במעבר!!!
 

Bazziii

New member
תשובה

רציתי תתפקיד שנתנו לי אבל הבנתי שזה משעמם תוך כדי הגיוס ובאמת שלא ידעתי כמה הבסיס הזה גרוע ויש לי בעיה אני לא יכול להיות בכל בסיס בשל תנאי השירות שלי. האם זה תהלך רגיל לכל מתנדב מה שפירטתי בהודעה למעלה?
 

eoshri

New member
../images/Emo41.gif תהליך העברה

התהליך זהה אצל רוב המתנדבים אלא אם יש בעיות בהעברה לבסיס מסוים. לדוגמא יש לך בעיות שמיעה אתה לא יכול לעבור לבסיס רועש. מה התפקיד שלך בצבא. אתה מנהל רשת מחשוב?
 

Bazziii

New member
אני מפעיל מחשב

אבל אני חייב להיות בבסיס שיש בו מרפאה עם רופא בכל שעות העבודה.. השאלה שלי היא מה תהליך ההעברה של מתנדב
 
למעלה