אני בבעיה

בן או בת

New member
אני בבעיה

שלום לכולם אשמח שתעזרו לי אני בת 26 נשואה שנתיים+עם בעלי ביחד 4 וחצי שנים הבעיה היא שקשה לי בתוך הזוגיות אני מרוחקת לא יודעת לשתף בדברים שמציקים לי בזוגיות עד שאני מתעצבנת וצועקת ואז בעלי לא לוקח אותי ברצינות חשבתי להתגרש מהסיבה שאולי זוגיות לא מתאימה לי ואז פתאום האקס נכנס לתמונה ממש כמה ימים אחרי לא יצרתי איתו או משהו כזה .אותו אקס עזב אותי לפני כמה שנים וזה הוביל לקשר הנוכחי אני מאוד אוהבת את בעלי אבל לא נמשכת אליו.אני מגלה שאני נמשכת אל האקס . אחרי החתונה נכנסתי לדיכאון שנמשך כמעט שנה אני ממש לא יודעת מה לעשות לא הייתי אצל פסיכלוג אף פעם אם אתם יכולים לעזור לי אני ממש אשמח

גרא.

New member
הדבר החשוב העיקרי שאמרת,הוא

שאת מאד אוהבת את בעלך,אבל יחד עם זה את חשה שקשה לך לתפקד כפרטנר של ממש בזוגיות,את מרוחקת, ולא יודעת איך..לכן זה בדיוק הזמן ללכת יחד לייעוץ זוגי,אולי אפילו טיפול משפחתי.שניכם, כי קשיים בשותפים..יתכן גם שתגלי דרך העבודה המשותפת בטיפול, שאת יכולה להמשך לבעלך,וזו בעיקר שאלה של תקשורת מילולית וגופנית לקוייה.לגבי האקס,זו אינה יותר מאשר התרפקות על העבר, שעולה תדירות כאשר ההווה מאכזב..מי שעזב אותך לפני שנים, קם והלך, בלא להתחשב ברגשותייך..עלול לחזור על מעשיו..אחרי ,מן הסתם ששוב ינצל אותך.להבנתי בשלב הזה, כדאי לשקם את הזוגיות שלכם..ולא להתפס לאשליות, אולי גם פנטזיות על קשר שהיה ,ואיננו עוד.

בן או בת

New member
תודה לך גרא אבל ..

בעלי אינו חושב שצריך ללכת לטיפול זוגי הוא אינו מאמין ביועצים ומטפלים למרות שניסתי לדבר איתו על כך והוא מבחינתו בסדר ואם יש לי בעיה אז אני צריכה לטפל בה לבד לי בעיקרון קשה עם שליטה זאת אומרת שכביכול המסרים שמישהו נותן ואני מקבלת את זה כך שאני חושבת שהוא מנסה לשלוט עליי ולומר לי מה לעשות אני תחת לחץ נפשי וחוץ מזה אשמח אם תיעץ על פסיכולוג טוב מאזור המרכז

למעלה