אני בבעיה...

narkis18

New member
אני בבעיה...

היי בנות, בשבוע וקצת האחרונים יש לי כאבים (מעבר לכאבים הרגילים של האדנו'), ומהר מאוד הצטרפו אליהם דימומים קלים, שביומיים האחרונים הופכים לפחות ופחות קלים. בימים כתיקונם הייתי פשוט מדברת עם שינמן, היינו כנראה מסכמים שאני אעשה הפסקה של שבוע מהגלולות והייתי מסתגרת בבית עם הכרית, השמיכה ומשככי הכאבים. אבל (וזה אבל גדול), ביום רביעי יש לי ראיון גורלי באונ' בן-גוריון בב"ש (הראיון שייקבע אם אני מתקבלת ללימודים או לא
)... ואין שום סיכוי בעולם שאני מגיעה לשם במחזור-מלא!!! מצד שני, שיטת ההתעלמות המופגנת שלי מפסידה בקרב נגד הרחם... המחזור נראה כאילו הוא מתחיל בלעדיי..
אז אחרי ההקדמה הארוכה (וברור לי שזה לא תחליף לשיחה עם שינמן) - מישהי מכן מכירה שיטת דיכוי-על כלשהי? אפילו רק לשבוע.. משהו שיעבוד קצת יותר חזק מהגלולות? אני דואגת מהראיון והאמת שגם מפחדת בלי קשר מהמחזור הזה.. אשמח לעזרה

galim29

New member
נרקיס יקרה

נראה לי שאת יודעת כבר את התשובה. שיטת דיכוי על? כמו מה למשל? הרי לא תקחי על דעת עצמך דקא או לוקרין כי את צריכה רופא. וגם ככה לוקח להם זמן להשפיע על הגוף. אולי להיעזר ברפואה משלימה (דיקור למשל) כדי להרגיע את המערכת, רק אצל מטפל שמבין באנדו'. או כל טיפול משלים אחר שיכול להוריד מתח. מעבר לזה,עדיין לא ידוע לי על דיכוי על או משהו שיכולות להמליץ לך כאן. בהצלחה בראיון.

פז08

New member
ממוש, אל דאגה

דברי מחר בבוקר עם שינמן, הוא בכפר סבא. שתפי אותו, בטח יהיה לו רעיון הולם....... בהצלחה!!

זואילי

New member
תגידי לשינמן מה התכנון

שיבין את המשמעות של יום רביעי... בכל מקרה הסתממי היטב ובמידה שלא יבחינו חחחח
בהצלחה יקירה. תלבשי את חולצת המזל

narkis18

New member
תודה לכולכן!

דיברתי עם שינמן ויש לנו תכנית פעולה (2 גלולות ביום עד אחרי הראיון ואח"כ נראה). תודה על העצות הרבות והתמיכה! אתן מתבקשות להחזיק אצבעות ביום רביעי

למעלה