אני בבעיה.

snoopytush

New member
נא לא לצלוב אותי אבל אני חושבת שיש סקאלה

שהולכת בערך ככה: הטרדה.............תקיפה............אונס מה שהיא תיארה פה נשמע לי יותר כהטרדה. שבהחלט על הגבול הדק של תקיפה. אבל זו הבעיה עם הגדרות יש הרבה מקרים שנופלים בתחומים האפורים

הטרדה היא אך ורק מילולית ו/או ע"י שליחת מסרים

מכתב או במייל וכד'. ברגע שמעורב מגע - זו תקיפה. כל מגע מיני שנעשה בניגוד לרצונו של האחר הוא תקיפה מינית. את יכולה לומר שזו תקיפה 'קלה', בדיוק כמו בדוגמא שנתתי לך על הגניבה. אבל זו עדיין תקיפה. וכן, אני יודעת שלא נעים לכולם לשמוע שמה שגברים עושים על בסיס יומיומי הוא תקיפה מינית. לא נעים שאתה גבר אומרים לך את זה ולא נעים שאת אישה ואת מבינה שזה מה שעשו לך. תמיד עדיף לשחק אותה שהכל בסדר.. הכחשה היא מנגנון עתיק ומוכר

ברומבית

New member
....

יכול להיות מגע שהוא כשלעצמו לא כל כך מיני, אבל יש בו רמיזה מינית...

ברומבית

New member
שיכול להיות מגע שהייתי קוראת לו הטרדה

ולא תקיפה כי הוא לא מיני בעצמו, אבל הוא רומז שהנוגע מעוניין בפעילות מינית (לא שזה כזה משנה...)

לא ממש ברור לי למה את מתכוונת

כי כל עוד האדם עצמו מתכוון למשהו מיני, מה זה משנה? בכל מקרה, במקרה הנדון, הבחור נישק אותה. אז אין הרבה מה להתלבט..

Berethor

New member
הוא לא נישק אותה בכוח

הוא נישק אותה בהסכמתה ואז ניסה לקחת את זה לכיוון נשיקה יותר נועזת, בכוונה או שלא בכוונה, קשה לי לראות בזה תקיפה, ובואי גם לא נשכח שבכל זאת הוא גם בן הזוג שלה, זה לא שתראי בכל מגע של בן זוג תקיפה
. עם כל הכבוד היו פה גבולות מאוד דקים, כן אני יודע שבתור א-מיניים קצת קשה לראות את זה. כי יש פה בעצם הסכמה לנשיקה כזאת אבל לא לנשיקה אחרת, אז יכול גם להיות שהוא פשוט היה נסחף במהלך האקט, ושוב זה לא שהוא נסחף לכוון סקס, מה שגכמובן עלול לקרות עם אדם מיני(וכמובן שהוא צריך לרסן את עצמו ולהפסיק), זוגיות עם שלא מתאים לך מינית זה כמו לשחק באש.

נראה לי שאתה מפספס נקודה עקרונית מאוד

העובדה שהוא תקף אותה מינית, בכלל לא קשורה להיותה א-מינית! אני מכירה מישהי מינית לחלוטין שלא אוהבת נשיקות צרפתיות. מקסימום על השפתיים. עם חבר שלה היה מנשק אותה יותר מזה - הוא היה חוטף סטירה במקום ונזרק בו במקום! אבל חבר שלה לא ניסה אפילו לעשות את זה - כי חבר שלה, מבין שחלק מהעניין הזוגי הוא כבוד הדדי לרצונות של אחרים!!!!! כשאין כבוד הדדי לרצונות של אחרים, אז נשיקה על השפתיים נגמרת בנשיקה צרפתית למרות שנאמר מפורשות שאין עניין ביותר מזה! זה שבחורה מתירה דבר אחד לא אומר שאפשר 'לגלוש' למשהו אחר וזה 'בסדר'. זו תקיפה לכל דבר! אני יכולה לומר למישהו אני מרשה לו לקחת 10 ש"ח מהארנק שלי. אם הוא יתפתה ויקח 100 - זו גניבה!!! אתה כמובן יכול להלין עלי - מה פתאום נתת לו לקחת את הכסף לבד מהארנק, אבל אתה לעולם לא תחשוב שזו לא גניבה!

המשך...

ואני אגיד לך על הטענה האחרונה, שהוא היה בן-זוג שלי שסמכתי עליו. ואם אני לא יכולה לסמוך על בם-זוג שלי - אז מה הרעיון???

Berethor

New member
בסך הכל את צודקת

גם אם כל היחס הזה לא נשמע לי רומנטי בעליל, משני הצדדים..

עכשיו אתה נוםל לבור של כל הגברים הצדקנים

שטוענים שהורסים להם את הרומנטיקה
לא מתאים לך... מה לא רומנטי בזה? אמרה מראש שהיא לא בקטע של נשיקות צרפתיות, אז אין נשיקות צרפתיות. חסר דרכים ליצור רומנטיקה חוץ מאשר "לגלוש" למקומות שבן-הזוג שלך הצהיר בבירור שהוא לא מעוניין בהם?

Berethor

New member
נראה שלא הבנתי אותי..

אמרתי לך שאת צודקת, ואת יודעת שאני מתנגד לכפייה בזוגיות, אף יותר מזה, בגדול אני גם מתנגד שאחד הצדדים יעשה משהו שהוא לא באמת רוצה או נהנה ממנו, אפילו אם זה בהסכמה, בלי לכנס עכשיו לויכוח למתיי זה בסדר ומתיי לא, אם בכלל. אבל מה אני יעשה שרומנטיקה ללא דברים רומנטיים לא נראת לי רומנטית כל כך, ונשיקה צרפתית היא מאוד רומנטית לדעתי, ואני יודע שיש כאן אנשים שלא יסכימו איתי
. שם החסר בעצם, ודיי חבל על מי שמגדיר את עצמו רומנטי(למרות שהיא לא הגדירה) ולא אוהב אותן, זה הכל. מה שצרפתי "תמיד" רומנטי, טוב לא תמיד אבל עדיין..

אוקי, אז עכשיו אתה מדבר כמו אנשים מיניים

שטוענים שזוגיות ללא סקס זו לא זוגיות או בכלל לא אהבה. לאהבה יש המון צורות, לזוגיות יש המון צורת ולרומנטיקה יש המון צורות! גם אני רואה בנשיקה משהו רומנטי וקרוב ואינטימי. אבל זה מה ~שאני~ רואה. ואולי אחד הדברים הכי יפים שאני לומדת בכל ההתעסקות הזו בא-מיניות או בעצם מיניות ומגדר בכלל, היא עד כמה אנחנו שונים בתפיסות שלנו ואיך כל אחד רואה במשהו אחר משהו טוב/זוגי/נעים/רומנטי/אושר עלי אדמות. ולכן אין טעם לשפוט שום מקרה של אחרים מהעיניים שלנו אלה רק 'בצורה יבשה'. ואגב, למרות שאני רואה בנשיקה משהו רומנטי, אני רואה בדברים אחרים הרבה הרבה יותר רומנטיקה. הנשיקה היא דווקא למטה בסולם הרומנטיקה.

Berethor

New member
לא בדיוק

אם כבר אונס זה להשכיב מישהי בכוח, או במניפולציה, לשכב נשמע לי הדדי מדיי ואונס זה לא יחסים הדדים כלל. כן אני יודע שנשים אשר התרגלו להיות פסיביות לגמרי, יתקשו לראות תהבדל, וצר לי עליהן.

למעלה