אני בבעיה

שיר של 2

New member
אני בבעיה../images/Emo5.gif

חברה הזמינה ממני בית מזוזה צבעוני ועדין (ההגדרה הראשונה היתה הרבה יותר זוועתית) הילדים שלה חולים ללא סוף (סיפור מוכר לכל אמא) ואחת הקבליסטיות אמרה לה שעושים עליה עין. אז היא רוצה שכל מי שיגיע יתרשם מהמזוזה הקלף יגן על אנשי הבית בכל מקרה והעין לא תפגע בהם... ועכשיו לבעיה יצא לי משהו מחריד בטרוףףףףףף אני כותבת ומחייכת כי אני לא מאמינה שייצרתי כזה דבר. הרקע בתכלת טורקיז עם פיצוצי זהב מסביב זהב ובאמצע פרח על לבן. אני מתביישץת להראות לה ועוד יותר מתביישת שיתלו את זה... עשיתן משהו שלא אהבתן אבל ממש לא? להראות לה? עוד מעט אוסיף תמונה (תצחקו קצת על חשבוני)

שיר של 2

New member
לכל מי ששואלת עצמה

למה לקחתי את זה על עצמי כי באמת כואב לי עליה היא על סף פיטורין מרוב מחלת ילדים ואם זה מה שיעזור....

נורוני

New member
../images/Emo140.gif שיר אל תיעצבי. זה קורה לכל

מי שעושה עבודות יד והוא לא אלוהים בכבודו ובעצמו. אני מציעה לך לעשות עוד אחת ולתת לה לבחור ביניהן. ישנם מקרים שבהם משהו שלא נראה לנו כמוצלח או יפה, מוצא חן מאוד בעיני מישהו אחר. במקרה הגרוע, תעשי ממנה "שידרוג" או צביעה מחדש.

שיר של 2

New member
מצרפת

עוד לא הדבקתי את ה-ש כי אני מחכה לתגובות אם בכלל לתת לה אותה

אוקה

New member
יש תקווה ! לדעתי כל מה שצריך זה

רקע בגווני טורקיז במרקם של עננים כזה, נראה לי שזה ישנה את הכל, הירור פשוט לא מתאים מבחינת הצבעים.

שגית11

New member
תכתבי למטה "ש" בלבן וזה יהיה יפה

בעיני זה כבר יפה. אני לא חושבת שזה מזעזע. לפי מה שכתבת , זה בדיוק מה שהיא רצתה. עדין וצבעוני.

לדעתי זה יפה

הדבר היחיד שהייתי עושה זה להוריד את הפנינים שלא משתלבים עם הרקע ולהחליף אותם בטוליפ נצנצים שיותר מתאים לרקע. לשאלתך השנייה אני עונה שכן, עשיתי דברים איומים שהתביישתי להראות . לפעמים אני הולכת לישון בלילה ובבוקר קמה ומביטה בעבודה בעין רעננה ומתפייסת איתה ועושה קצת תיקונים . ולפעמים לא !!! והראייה היא שעדיין לא העליתי את העבודה שלי לשרשור פרוייקט הקערה מפאת הבושה.

שיר של 2

New member
תודה.

באמת הלכתי להתקלח וחזרתי שאני רוצה להיות שלמה עם עצמי ועם הבקשה...הורדתי את החרוזים קשטתי באבנים ומעט טוליפ ויצא הרבה יותר מוצלח לטעמי. התמונה המוגדלת מעוותת את הצבעים מעטומראה דברים שבעין לא ראיתי...יחי הטכנולוגיה

ff6aa

New member
דווקא יצא לך מאוד עדין

לענין המזל הרע בבית נוהגים לתת את הקלף לבדיקה.

שיר, אל ../images/Emo10.gif

לדעתי, המזוזה לא רעה בכלל. חוצמזה על טעם ועל ריח אין להתווכח
את יכולה לאמץ את הרעיון של אחת הבנות שהמליצה לך להכין עוד מזוזה ולתת לה לבחור. חבל להרוס את המזוזה הנוכחית ולשדרג אותה. ויש לי נקודה נוספת, חשובה לא פחות. אני לא דתיה, אך אני מכירה מקרה שבו היה מקרה של מחלה בבית, ונתנו את המגילה עצמה של המזוזה לבדיקה, ולא הסתפקו בהחלפת בית המזוזה (שזה, למעשה, החלק השולי בכל העניין....) תציעי לה לבדוק את המגילה. מקווה שהכל יסתדר לה, שלא תפוטר ושהילדים יבריאו...

50מרלין

New member
שיר, אני חושבת שהמזוזה יפה

תראי לחברתך ותראי את תגובתה, אם לא ימצא חן בעינה תכיני חדשה

y u l i 24

New member
מרלין אני חושבת כמוך!

המזוזה נראית לי לא רעה בכלל, רוחות רעות בטוח לא יבואו , ואם הן יבואו , הן יעצרו במפתן הדלת , על מנת שיוכלו להתפעל מהמזוזה היפה שהכנת, ואם חברתך לא תחשוב ככה, פשוט תכיני חדש... ואת זה, תשאירי בצד, תתרגלי אליה, ובסוף תתלי אותה אצלך

חולפת2

New member
../images/Emo124.gif עכשיו אני:

שיר,אל תחמירי עם עצמך כל כך,המזוזה בכלל לא רעה.ויצא לך צבע משגע!לדעתי-באמת כדאי להכין עוד אחת,ותני לה לבחור ביניהן. מה הצבע רקע? שילוב של שניים או אחד?ממש יפה!

mor322

New member
נו באמת....שתגיד תודה!! ../images/Emo51.gif

המזוזה שלך מקסימה ממש ואין לך מה להתבייש בה.

למעלה