אני בבעיה

אפרייים

New member
אני בבעיה../images/Emo10.gif

התקבלתי ליחידה יחסית מובחרת, די סודית, כך שאני לא יכול להגיד איזו. והעניין הוא שבאתי לבסיס בכדי לעבור ראיון נוסף ופשוט שמתי לב שבאותו מקום אין אנשים בגיל שלי - כולם שם מבוגרים ממני. אפילו על הקיר היתה רשימה של ימיהולדת של האנשים ביחידה ושמתי לב שפשוט כולם שם הרבה יותר מבוגרים ממני. אני בהתלבטות, מצד אחד זה אחלה תפקיד ואני יודע שאני אהנה ממנו אבל מצד שני, האנשים איתם אני עובד זה חשוב לא פחות ואולי אפילו יותר. אני לא אמצא שום עניין עם אנשים מבוגרים ממני. תמיד אמרו לי שהאנשים איתם משרתים, הם אלה שעושים את השירות למוצלח, לא דווקא התפקיד. אני שוקל לשלוח מכתב וויתור. מה אתם אומרים?

blackcoldtiger

New member
תחשוב טוב

עים אתה אוהב את התפקיד אולי לא תוהב תפקיד אחר ודרך הגב ,אנשים מבוגרים יכולים ליהיות כפיים באותה מידה כמו צעירים ואולי חברה בגיל שלך עוד יצטרפו בקרוב תחשוב על זה.

ganooov

New member
../images/Emo45.gif

מעניין, זאת יחידת סדיר רגילה או סדיר+קבע? באופן אישי תמיד אהבתי לעבוד עם מבוגרים ממני, וראיתי בזה ייתרון גדול.

simpleguy17

New member
עצה מסבא!

אני מאמין שאת הקורס תעבור עם עוד חבר'ה בגילך ואם לא אז תזכור שזה צבא ובצבא יש כל כך הרבה אנשים והתחלפויות של אנשים אז ככה שלא תזכה לשרת בבית אבות כל ה-3 שנים. אני מציע לך לא לוותר על התפקיד. מקסימום תבכה ותרקע על הריצפה תוך כדי מילוי טופס 55 לבקשת העברה מהתפקיד ותדע לפחות שזה לא מה שאתה רוצה. אל תוותר בגלל סיבה כזאת מינורית!

אפרייים

New member
אז זהו שהקורס נפתח אחת לכמה שנים...

מה לעשות? אני בהתלבטות קשה...

pf1

New member
לוותר?!

אם אתה באמת רוצה את בתפקיד אז אל תחתום ויתור. דווקא שירות אם אנשים מבוגרים יתרמו יותר לתפקידך.. גם לי יצעו תפקיד (שלא עברתי בסוף) שרוב האנשים הם בקבע או שזה מקום העבודה שלהם בלי קשר לצבא ואני יסכמתי כי אני לא רואה מחשול בזה ההפך זה יתרום לבגרותי ולידע שלי (תחשוב שגם במקום עבודה ובכל מקום שתפנה עליו עכשיו תמצא אנשים שגדולים ממך כך שזה גם יגרום לך להיות יותר מוכן לחיים) ואם אתה פוחד בקשר לחברים אז יכולים להיות לך חברים גם לא במסגרת צבאית. בכל מקרה תחשוב על התפקיד וכל מה שיצא לך ותחליט האם אתה רוצה לוותר או לא?!

אפרייים

New member
אבל...

אני יודע שאני לא אהנה מהאנשים שם. אין לי שום דבר איתם במשותף. אני מעדיף להיות עם אנשים שיש לי איתם דברים משותפים וכך אני אהנה. אבל מצד שני , אני מפסיד פה אחלה תפקיד. וואי אני בהתלבטות...

snir18

New member
אתה מכיר את האנשים האלה??

אז מאיפה לך לדעת שלא תהנה איתם ושאין לך שום דבר איתם משותף??רק מעצם העבודה שאתם תשרתו ביחד זה כבר משהו משותף...ויש עוד מליון נושאים לשיחה...אל תשלול לפני שאתה מנסה!

pf1

New member
תיראה..

אם אתה ממש בא לשם בגישה שאתה הולך לסבול אז תוותר, אבל אני היתי מציעה לך לנסות ואז להחליט. ובקשר לנושא לשיחה אני חושבת שיש הרבה מה לדבר אם אנשים שמבוגרים ממך. אני לא יודעת מזה התפקיד הזה, אבל הבנתי שזה תפקיד חשוב אז בטח היה נושא לשיחה בקשר לתפקיד וחוץ מזה מה בכל הבסיס אין אף אחד שקרוב לגיל שלך?!

ISpy

New member
אפרייים

הגיל משחק בצבא תפקיד שולי... הרבה דברים אחרים משמעותיים יותר. חוץ מזה, בקורס שאליו תלך יתגייסו איתך עוד אנשים רבים אשר יהיו בגילך!

למעלה