אני בבעיה חמורה

דמנטית

New member
אני בבעיה חמורה

אני לא מתפקדת שנים רבות עם דכאון שהזנחתי אבל פניתי לפני שנה וחצי למרפאת בריאות הנפש הציבורית ושם עשו לי אבחונים ובחודש פברואר 2004 סיימתי את האבחונים וכעבור חודשיים-שלושה הפסיכולוגית שעשתה לי את האבחונים המליצה לי להשתלב בשיחות פסיכותרפיה . אני פחדתי ואמרתי לה שאני מעדיפה פסיכיאטר . אז היא קבעה לי תור לפסיכיאטרית באותה מרפאה בערך בחודש פברואר או מרץ (לא זוכרת בדיוק) של השנה -2004 ובאתי עם אמא שלי לתור אצל פסיכיאטרית. אחרי התור הזה התחרטתי בבחירה בפסיכיאטר והתחלתי להבין לאט לאט שאני צריכה שיחות הרגשתי שזה יעזור לי . כשבאתי לבקש שיחות אמרו לי שאותה פסיכולוגית שעשתה את האבחונים ושאיתה הייתי בקשר ושהיא זו ששאלה אותי מה אני רוצה, נמצאת בחופשת לידה . אני חיכתי לה שתחזור ובינתיים הפסיכיאטרית קבעה לי אצלה תורים(ביוני או ספטמבר) ואמרתי לה בטלפון שבשלב זה אני עדיין לא בשלה לפסיכיאטר ואני מעוניינת בשיחות . אבל בינתיים ביטוח לאומי גם שאל את המרפאה הזאת מה קורה איתי מבחינה נפשית . הפסיכיאטרית שלחה מכתב ובימקום לכתוב שאני מחכה לשיחות פסיכותרפיה ושלשיחות פסיכותרפיה יש תור ממתינים ובימקום לכתוב גם שהפסיכולוגית שאיתה אני בקשר נמצאת בחופשת לידה, היא כתבה "לא באה לתורים" . הדבר הזה התברר לי בחודש ספטמבר כשתביעתי לביטוח לאומי נדחתה והרופא של ביטוח לאומי קיבל את המכתב של הרופאה . כאמור במכתב שהרופאה הזאת שלחה אל הרופא של ביטוח לאומי, היא כתבה "שלא באתי לתורים" . וזאת הסיבה שדחו לי את התביעה. עלי לציין גם, שבמרפאה אחרת אחרי אבחונים הפנו אותי לטיפולים קוגניטיביים שלא נמצאים בסל הבריאות של קופות החולים מפני שרק טיפול זה מתאים לבעיה חמורה שיש לי "פסיכודמנטיה" שבעקבותיה אני שוכחת דברים . וכל מפגש עולה 180 ש"ח ומהסיבה שלא היה לי כסף ולא קיבלתי מביטוח לאומי כלום אז נמנע ממני מלקבל את הטיפול הרפואי הזה . הייתי בבריאות הנפש וביקשתי שהרופאה תכתוב מכתב תיקון לביטוח לאומי היא אמרה לי שאני צודקת והיא לא ידעה שאני בהמתנה לתור לשיחות ולכן כתבה שלא הגעתי לתורים. אבל היא אמרה שהיא לא יכולה לשלוח מכתב חוזר אלא רק אם ביטוח לאומי ישאל אותה עוד הפעם מה קורה איתי (ישאל אותה בתכתובת כמובן). אני מודה שאחרי תגובות כאלה, אני לא רוצה בכלל להיות במרפאה הציבורית הזאת . מפני שהם יודעים שהם כתבו "לא באה לפגישות אצל הפסיכיאטרית שנקבעו לה" , כתבו זאת בטעות . עכשיו ללכת לריב איתם שיתקנו את זה אחרי שכבר ביקשתי מליון פעמים זה סיפור גדול. אני לא רוצה שזה יפגע בי כי הרי היא פסיכיאטרית והיא יכולה לדפוק אותי ולהגיד שאני משוגעת . ורציתי לשאול מה עושים כי אני צריכה שהפסיכיאטרית תתקן את הטעות ותודה שהיא כתבה את המכתב עם טעויות ושהיא לא ידעה שאני בהמתנה תור, כפי שהיא מודה בעל פה, אבל זה לא עוזר לי בעל פה. אני צריכה את זה כדי לערער על החלטת ביטוח לאומי . איך אני מוציאה מהרופאה הפסיכיאטרית מכתב נוסף לביטוח שהיא חוזרת בה ומודה שהיא טעתה שהיא לא ידעה באותו זמן שהיא כתבה את המכתב הראשון שאני בהמתנה לתור לשיחות פסיכותרפיה ולכן היא כתבה את מה שהיא כתבה בטעות . איך אני מוציאה ממנה מכתב הודאה כזה ?

למעלה