אני בבית...

SExy LIps

New member
אני בבית...

כמו תמיד... אז החלטתי להתאפר...והנה מה שעשיתי: *שמתי אייליינר מעל העין...והארכתי אותו קצת. *שמתי עפרון שחור מתחת לעין והוא בדיוק נגמר :( *שמתי מסקרה...זאת מסקרה ישנה דרך אגב... אבל היא היחידה שמעמידה לי תריסים... * לקחתי צללית ורודה...חיוורת...מרחתי בחצי מהעפעף...אחר כך לקחתי צללית ורודה כהה יותר ומרחתי בחצי השני... *לקחתי נצנצים זהובים (זה מה שהיה לי) ומרחתי בצד העפעף... *שמתי סומק כתום ורדרד *מרחתי אודם ורוד... ובתמונות זה מה שיצא...במציאות רואים יותר טוב... זה יותר בולט... אז מה דעתכם? אגב בכרטיס יש תמונות שלי אם איפור כבד יותר...אז מה יותר יפה?

KerenWelling

New member
בכרטיס יותר יפה

אני בדר"F לא מגיבה על איפור של אנשים אחרים אלא אם כן הם צריכים עזרה. אז אני לא אגיב.. כי אני חושבת שכל אחד צריך להתאפר איך שהוא רוצה ואיך שזה יפה ונחמד לו.

SExy LIps

New member
תודה...

אני באמת מעדיפה להתאפר בצבעים כהים... כמו בתמונות שלי שבכרטיס

ווואווו התאפרת ממש מקסים..ואהבתי

במיוחד את הפס עם האיליינר...אני מתה על זה! עשית את זה ממש יפה.קבלי ח"ח אחותי! תמשיכי כך
ואגב בתמונות הראשונות את נראית ממש שונה מהתמונות שיש לך בכרטיס...המבנה פנים שונה...כאילו זו לא אותה אחת אבל זה בטח בגלל זויות הצילום.אבל ממש אהבתי...

איפור נחמד , אבל אני אהבתי יותר

את הסגנון הכבד יותר ( בכרטיס האישי), יותר מתאים לך!

SExy LIps

New member
../images/Emo140.gifתודה רבה אחות...

את הפס כבר למדתי לעשות בקלות...לקח כמה זמן ללמוד לא לעשות אותו עקום ומכוער...חחחח כן יודעת...יש לי הרבה תמונות (מצלמת אינטרנט)... ובכל תמונה נראת אחרת... אשים עוד כמה תמונות שלי...

KerenWelling

New member
לא נורא

זה כיף לראות אנשים... הנה שלי
נ"ב:אני לא מצטלמת על איפור

KerenWelling

New member
הא?!

מה יפה? אני לא מאופרת... אם זו מחמאה בשבילי, אז תודה! יש הרבה שחולקים על דעתך...

KerenWelling

New member
תודה

אבל ה-
ים שלכם מפחידים.. לא יודעת....יש ב
הזה משהו שטני...כמו בסמיילי שמחייך רגיל בMSN מסנג'ר...המפ...מלחיץ משהו... בכל מקרה, תודה על המחמאות. אני לא רגילה לקבל אז אני לא יודעת איך להגיב (בגלל זה אני שונאת מחמאות) אבל בכל מקרה תודה...

למעלה