אני בבית

מיטללל

New member
אני בבית ../images/Emo3.gif

(כן.. שוב.. אני אשכרה לא נותנת לכם זמן להתגעגע. עמכם הסליחה:)) רק רציתי לספר לכם שדיברתי עם המדריך. באופן נורא "חינני" :) החלפנו טלפונים. אבל יש לו חברה. ראיתי תמונה. יפהפייה.
אבל.. התחיל איתי היום במהלך עבודות רס"ר, רס"פ (לא שלי) אחד, ממש אבל ממש אבל ממש חמוד. ודיברנו. והוא העיף מהאזור את זו שנשלחה איתי :) ועשה איתי את העבודה.. ואז דיברנו קצת והוא ביקש את הטלפון שלי. וזה עשה לי כל כך מצב רוח
אני מקווה שהוא יתקשר. וכאמור, אני באפטר
(אל תשאלו איך אני משיגה אותם. משו דמוי סיפורי אלף לילה בלילה) ועד עכשיו היה שבוע ממש מעולה. ומהיר :) עברתי את כל המבחנים. בתשע פלוס. היה לי פגישה אצל קצין מיון. הוצעו לי כמה דברים. התעקשתי על קל"ב. ביום חמישי אני אדע בדיוק מה קורה. מחר מסיימים!!! מחר הטקס. מחר יהיה לי שרוך
(אתם מאמינים שהרגע הגיע???). עדכונים ביום חמישי :)

מיטללל!

אנחנו מספיקים להתגעגע גם בכל יומיים שאת לא פה. אני שמח שהכל הולך לך לטובה, עם הרס"פ(לא רסר!), עם הבמנחים ועם האפטרים.

*-*SUNSHINE*-*

New member
../images/Emo12.gif

אני לא יודעת ממה יותר להתלהב!! מזה שעשית צעד עם המדריך? מזה שהרס"פ החינני התחיל איתך? מזה שאת מסיימת הקורס בציונים מעולים? מזל טוב
על הכל!!!!

../images/Emo45.gif../images/Emo49.gif

לא נורא- חברה זה לא לכל החיים, את תקסימי אותו אל זרועותייך
וכמובן גם מזל טוב על השרוך

HyPeR SoNiC

New member
../images/Emo49.gif../images/Emo49.gif../images/Emo49.gif ../images/Emo24.gif

ולמה 3 פעמים
? 1) כי עשית את הצעד עם המדריך..... זה שיש לו חברה זה חפיף... אבל זה שעשית את הצעד - באמת כל הכבוד!!!
2) כי הרס"ר התחיל איתך ו"גאל אותך מייסורייך" על "שברון הלב" שהיה לך מהמדריך....
3) על זה שסיימת קורס!!!!! מזל טוב!!!!!!!!!!!!!!!!

מיטללל

New member
אל תברכו אותי עוד על השרוך

חכו ליום חמישי
בנוגע למדריך, לא הלכתי ו"התחלתי" איתו :) ניגשתי אליו וקצת דיברנו. זה היה כבר בלי דיסטאנס. השיחה ממש זרמה וזה היה יותר בקטע של "אז נשמור על קשר?". ואז הוא סיפר לי כל מיני דברים, גם על החברה שלו. הייתי קצת עצובה. ואז בא "קטע הרס"פ".. הרס"פ נראה יותר טוב. קצת פחות חמוד (באופי. נדמה לי) רק שיתקשר :))

HyPeR SoNiC

New member
מי בירך על השרוך ../images/Emo6.gif

בירכתי על סיום הקורס ברכה על השרוך תבוא בנפרד......
אלה 2 דברים שונים לגמרי!!!!!!!!

Noopy

New member
../images/Emo49.gif../images/Emo24.gif

כל הכבוד על המבחנים!..

Ez sLeeP

New member
בובה,

כן - אני יודע, בניגוד לכל הוראות המדריך 'דע-את-מיטל' (ולא במובן התנכי, אוף קורס), אבל את תאלצי לסלוח לי. את יודעת, סקס אפיל ממגנט ושנינות כובשת, וכל זה.
יפה לנו להתקדם בצבא דרך הסק"שים הצבאיים. בהצלחה שיהיה.
מת עלייך! נדבו'ש.

מיטללל

New member
אז

השרוך שלי הכי מדהים בעולם. באמת. התאהבתי בו. הוא כל כך כל כך כל כך יפה. הסגל שלנו, אחד אחד, מטריפים ובטירוף. השבירת דיסטאנס הייתה כיפית ברמות נדירות :)) הביאו לנו את השרוך וסיכה אחת בטקס. זה נמשך איזה 5 דקות. וזה נורא אכזב אותי. לא היה מרגש בכלל :\ (תכננתי לבכות:)) ואז הרס"פ צרח עלינו קורס ___ תהיו בשקט! המשך לוח הזמנים שלכם... בשעה 21.30 תהיו באולם x בבגדים אזרחיים. ואז כל הסגל צרח וזרק את הכמותות שלו והתחבק :) והרס"פ המשיך ואמר: "ותהיו יפות. אני יודע שאתן מסוגלות" ושתבינו, הוא היה הכי קשוח רוב הזמן. גם ביום האחרון. ואז כל הבנות הלכו לחדרים. וכולן החייו במספר שניות את סיפור סינדרלה :)) ועם הסגל היה הכי כיף בעולם. כולם אבל כולם ממש יפים. ומשעשעים. והם חיקו אותנו. ואנחנו אותם :) והיה כל כך כיף. ובלילה לא ישנתי יותר משעתיים. וגם לא רצוף :) וקמתי בבוקר עם כזה אושר.. ישר ליטפתי את השרוך המדהים שלי (הוא כל כך יפההההה) ואז מהר התארגנו. ונקינו את החדרים. ושמנו את המדים. והלכנו לקצין מיון. ובסביבות 12 כל אחת הלכה לדרכה... ואז פתאום קלטתי שאני עומדת להיפרד מהבנות האלו.. וזה קשה.. קשה מאוד... וכואב. ומפחיד. וצריפין זה הבסיס הצבאי הכי הכי בעולם..:) (מי היה מאמין שאני אחשוב ככה?..) מיטל

למעלה