אני בבית!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

אני בבית!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!../images/Emo149.gif

וואווו!!!!! אין לי מילים! וואו!!!!! הייתי במיונים, משם נסעתי לבאר טוביה למיכל, הייתי קצת גם אצל יערה, הבוקר נסעתי לתל אביב, פגשתי את יותם, נסעתי לכפר מונש, פגשתי את אהוד, גל, ניר בן סיני, גילי, עדי ורותם, נסעתי לחניאל (ככה קוראים לזה?!....) ופגשתי את טויטו ואז הביתה. ועכשיו אני פה! ונגמר החופש! לילה טוב!

ה טמבל

New member
ותאמינו לי, אתם לא רוצים לשמוע על

הנסיעה הזאת! (טוב אתם כן אבל אני עדיין עייף מדי בשביל לכתוב את הכל)

ולא הזמנת אותי??

אני יכולה להתחמק... גם לא היה זמן, כי אהוד מיהר לעבודה- לא משנה שהוא הגיע הביתה בשעה איחור..... אבל פעם באה שאני באיזור אני אגיד לך, ואתה תאלץ להזמין אותי... תזהר!....

kedeman

New member
תהיתי אם הצלחת לראות אותי....

יצאתי קצת אחרי שאהוד וגל נסעו לקחת אותך ראיתי אותך עומדת מול כפר מונאש.... עשיתי לך שלום אבל זה לא נראה כאילו את שמה לב בכלל.... ואמא לא אהבה את הרעיון שאני מנפנף יותר מדי ולא מסתכל על הכביש כשאני נוהג.......

bobby6killer

New member
red ape-יעני קוף ג'ינג'י-שנים שלא

דיברנו מה המבצ שי? אה וסיפרו לי על הצירוף מקרים עם ניר בן סיני חח כיאילו תכלס אני גר במונאש ובחיים לא ראיתי אותו \ לא שמעתי ממנו\ ולפני חודש לא ידעתי שהוא גר פה ואיך שאתה מחליט לסוע לתוך החדר הדרכה שלנו (המד"בה שלי היתה הורגת אותך) הוא מחליט לקפוץ לראות תחדר הדרכה...
צירוף מקרים משוויע...

bobby6killer

New member
ובקשר לצירוף מקרים

התכוונתי לטמבל-rmxxx לוידע איך קוראים לך סורי...

לא ראיתי אותך..... אבל אתה מוגבל

אמא שלך צודקת! סתכל על הכביש שאתה נוהג!!!! ילד מפגר....

איזה באסה לחזור לבצפר....

ולא סתם מחופש- מהחופש. פשוט היה לי כיף, ותפאום לראות את כל הפלוצים של הבצפר לי שאני בכלל לא סובלת... זה לא כיף :( בקיצור, אני שוב פה עד ממש מאוחר בגלל החזרות המגעילות האלו- למה אני בכלל משתתפת בהצגה הזאת?!?!? למה זה טוב?! הא?........ אמן שיגמר כבר הבצפר הדוחה הזה!

למעלה