אני בבייביסיטר..

הודיה 6 1

New member
הם ילדים מתישים משהו..

שניים מהם צרחו בלי סוף, אחד רב איתי כי לא הרשיתי לו ממתקים אם הוא לא שואל את אמא שלו, ושניים התעקשו לרדת למטה..

הודיה 6 1

New member
אני בבייביסיטר..

והחלטתי לא לבדוק דברים (תוך כדי בדיקה.. אני בהתלבטות עדיין כי את מה שרציתי לבדוק אני מרגישה שאני אמורה לבדוק.. ורק כשאני אגמור לבדוק את מה שאני באמצע אני יכולה להפסיק לבדוק לגמרי בבייביסיטרים.. אבל נראה לי שגם את מה שאני באמצע אני אפסיק לבדוק. וזהו זה..)

אמא11

New member
בוקר טוב הודיה../images/Emo13.gif

בבית החולים סורוקה יש מרפאת חרדה ואת יכולה לשאול שם. בנוסף, נתנו לי שם של רופא אבל איני מכירה אותו אישית: דר' גולן שחר. יש גם פסיכיאטר בשם אהרון פליישמן שאמרו לי שהוא מקבל גם בבאר שבע וגם בת"א. שוב, לא בדקתי ואשמח אם מישהו שמכיר - יוסיף.(או פרטים או עוד שמות) יום טוב תמי

הודיה 6 1

New member
בסורוקה זה לא ייכנס לתיק הרפואי או

איך שלא קוראים לזה? אני בינתיים הייתי רק אצל פסיכולוגית פרטית, שלא יעשו לי בעיות בשירות לאומי..

אמא11

New member
היי הודיה

אני מניחה שבסורוקה זה יכנס לתיק הרפואי. לגבי "הפרעה" לשירות לאומי אני ממש לא מתמצאת. הרי הרבה מאד אנשים בדרום סובלים מחרדות כתוצאה מהמצב הבטחוני. סורי אבל איני יודעת תשובות. אולי כדאי לשאול בפורום שקשור לשרות לאומי. יום טוב תמי

הודיה 6 1

New member
אגב,

בסורוקה ניסה לדבר איתי פסיכיאטר (``רופא נפש``) רודף כבוד, ומעצבן.

הודיה 6 1

New member
אני משתגעת!

אני כבר כמעט ולא מסוגלת אפילו להוציא את הכלבה שלי לפיפי-קקי, ואפילו רבתי עם אחי על זה.

למעלה