אני באמצע....

אני באמצע....

איכות התמונה,ככה ככה.אבל המוזיקה,חבל"ז...כמעט 37 דקות ניגוני כליזמר ואידיש בוידאו
קראקוב כליזמר באנד...יופי של תזמורת
אחרי 8 דקות בא לו הקטע של הולאחל עם השלושה רבעים....אחחחח...והנה זה ממשיך...עם קטע של סאם מיוזיקר,חתנו של דייב טראס המנוח ואז בא לו קטע קצת מוכר...והאיש יושב ונהנה מכל רגע
הנה האתר ששם מצאתי את הסרט המתוק. והנה בא לו קטע הדואיינא.למי שמבין אנגלית.יש קצת הסברים לפני הניגונים. 15 דקות...והאיש עדיין נהנה מכל רגע.במקור הניגון שמושע אחרי הדואיינא,מהיר קצת..16 דקות מההתחלה שייך לחסידות ויז'ניץ. הניגון שלאחריו נקרא "אופלליע טאנץ" במקור אני זוכר אותו קצת אחרת. HARKOV KLEZMER BAND באנגלית...זה שם התזמורת. כמעט 20 דקות עברו...והנה משו שנכנס אל תוך הנשמה.ווראיציה של הרומינשע דואיינא ככה זה מתחיל אבל למרבה ההפתעה מתחיל שיר באידיש.בן אהרון,נועם,מכירים
אחחח...אילו אוצרות אפשר למצוא באינרנט:)) תהנו

מסתברא ר' איש ../images/Emo8.gif

השיר המושר בקישור שלך איננו מוכר לי. זה דווקא כן...
חיטטתי קצת, בעוונותי, באתר. גיליתי עוד כמה פנינים. בחלק התחתון מצד שמאל, מופיע כ: "עוד ווידאו/שירים מפסטיבל קאלאקה [?]" אמנם איכות הצליל/קול איננו מן המשובחים, אך כדאי להאזין. לשיפוטכם.

ora11

New member
בן ערב טוב

נהנתי מהשיר וגם לי הוא מוכר איך לא? תודה תודה .

../images/Emo51.gif בן אהרון../images/Emo13.gif

אכן לא שוטטתי מספיק באתר...יש שם כמות נכבדת של קבצי וידאו בקישור שהבאת.לא עברתי על כולם כי טרם הספיקותי.ממה שכן הספקתי מדובר אכן בפנינים. השיר שהבאת בראש ההודעה אכן מוכר ומהנה מאוד.
:))

ora11

New member
איש המחייה ../images/Emo23.gif

ערב טוב איזה הנאה תודה יושבת ומקשיבה ומה לכתוב רק דברי שבח והלל. לך איש הרוח שתמשיך לעשות לנו טוב על הלב.

למרבה הפלא ר' איש../images/Emo13.gif

יש אתרים ש"חרשתי" אותם עשרות פעמים, בכל זאת אני מגלה דברים חדשים מדי פעם. אתה יודע, קישורים של קישורים של קישורים. אני בטוח, באתר שהבאת, כבר גיליתי עוד דברים, מעניינים. אגלה בוודאי עוד... מעיין האינטרנט, נובע ללא סוף. כן יירבו.

למעלה