אני אתשגע עד מחר !

אני אתשגע עד מחר !

היי לכולם! עשיתי היום בדיקת דם אחרי שבועיים מהזרעה שנייה והתוצאה תהיה רק מחר לצערי. אמרתי לעצמי שאני לא קונה ערכה ביתית אבל לא עמדתי בזה ומה מופיע? 2 קוים אחד חזק יותר והשני חלש יותר אבל יש קו!!!!!!!!!!!!!1 אני לא רוצה לפתח ציפיות גדולות ואני אחכה עד מחר לתוצאת בדיקת הדם. בינתיים אם תשמעו על מישהי שהתחרפנה תדעו שזאת אני. דרך אגב יכול להיות שהאוטרוגסטן ישיע על הקו?

מיכל25אב

New member
משתגעת יחד איתך...

וורציתי להיות הראשונה שמאחלת לך מזל טוב זהיר אחד...מחר יבואו עוד.... שלך מיכ.

0יפעת

New member
מה זה משנה קו בהיר/דק העיקר שיש קו

אני ממש שמחה איזה יופי אני אומנם יחכה עד מחר אבל נראה לי ששיחקת אותה אני מחזיקה אצבעות עד מחר בהצלחה יפעת

neta2

New member
יואו רוני... אני מחזיקה אצבעות

ויש לי הרגשה מעולה לגבייך
ואני אחרייך....

Anu

New member
../images/Emo140.gif רוני תחזיקי מעמד עוד טיפה

מקווה לטוב איתך

פפושקי

New member
וואי רוני, זה כ"כ מוזר. אנחנו לא

מכירות אבל אני ממש במתח (עוד מהתגובה שלך היום לאחת ההודעות). כפי שאמרתי, ואת הסכמת איתי, אני מעדיפה להיות פסימית ואז במקרה הגרוע אני לא נופלת... אבל קשה להיות פסימיים במצב כזה, אני יודעת. אני מחכה בציפיה לתוצאות מחר. אני חוזרת שוב, שאם את חברה במכבי כדאי לבדוק באתר שלהם, או בבדיקומט... ושוב המון המון בהצלחה. אני מתה שתעופי מפה....
פפושקי

אופה3

New member
רוני, לדעתי כבר אפשר להגיד מזל טובב

אנימחזיקה אצבעות גם של הבעל, אבל שני קווים, גם אם אחד חלש יותר, יש עדיין קו, הלוואי הלוואי, מחזיקה לך אצבעות, ותתקשרי אליי להגיד לי ביי האופה

נועם@בת

New member
אם לא קיבלת במשך השבועיים האלה

כוריגון- אז קו זה קו זה קו ולאוטרוגסטון אין שום השפעה. אני מחכה לתשובה של מחר, אבל כבר מכינה לך קולולו משובח במיוחד. לעניות דעתי את כבר מאוד בהריון, אבל בכל זאת אני אחכה עם השמחה המתפרצת שלי עד מחר. חמסה| נועם

גיליה

New member
היי רוני../images/Emo6.gif

לדעתי, אם ראית שני קווים את בהריון. אם אכן קיבלת כוריגון אז בד"כ מקובל לבדוק רק 14 יום לאחר מכן, אבל בכל מקרה לא נראה לי שהכוריגון יכול להטעות כבר בשלב הזה ולכן אני מאוד אופטימית ושמחה בשבילך ומחכה איתך למחר...

נוג

New member
רוני ../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif../images/Emo57.gif מקווה בשבילך

היי, אני לא נוהגת לעשות בדיקות ביתיות אז קשה לי לענות אני לא חושבת שאוטורוגסטן משפיע על התוצאה. חמודה אמנם זה קשה אבל יש לך עוד לילה לבן של טיפוס על קירות. המלצה ללכת לסרט או להתחיל נקיון של קייץ כדי להעביר את הזמן.
מחזיקה לך אצבעות נוג

לגבי האוטרוגסטן

אין סיכוי שזה ישפיע , הבדיקה בודקת HCG והאוט´ זה פרוג´ אז זה לא משפיע .

תודה לכולכן אתן מקסימות ../images/Emo25.gif../images/Emo23.gif

האמת שהלכתי וקניתי עוד שתי ערכות של YES OR NO כלומר היום עשיתי שתי בדיקות שהראו 2 קוים כאשר אחד חלש והשני חזק. מחר בבוקר אני אעשה עוד בדיקה. מקווה לפחות לישון היום בלילה ולקום לבוקר חדש עם ....... תודה לכולכן אני אוהבת את כולן אני לא יודעת מה הייתי עושה בלעדיכן טוב שיש את הפורום הזה להתראות מחר, מבטיחה לעדכן רוני

דש1דש

New member
הבדיקות

לא יודעת איך אצלך - אבל אצלי זה תמיד קו אחד בודד ואומלל - כך שנראה שאת יכולה לישון טוב הלילה - ואיך שנאמר כאן - "עד שהיא לא הגיעה - את בהריון" ונראה שהיא עברה למישהי אחרת הפעם! העיקר ליהיות רגועה ושלווה. דרך אגב יש היום בדיקות הרבה יותר רגישות - שמגלות 4 ימים יותר מוקדם - שם אולי יהיה קו חזק ממש?! המון שמחה!

orp

New member
../images/Emo50.gif../images/Emo50.gif../images/Emo45.gifשולחת ../images/Emo57.gif

למעלה