אני-אתה-ואת

קטקטXD

New member
את ה-כ-י- יפה פה!

והכי בסגנון שלי :) גמלי יש עגיל בשפה למעלה ובטבור! (ועוד כמה עשרות בגוף! חחח)

Thets Meee../images/Emo78.gif

אביב,12.5 ראשל"צ חט"ב יצחק רבין כיתה ז(חפרתי...) אוהבת ליצור דברים בצייר (כמו שעשיתי לדוגמנים צעירים בע"מ(כן אכן זה בצייר)) אני האחות הכי קטנה...אני שטוחה כמו קרש חיתוך ונמוכה כמו דרדסבא... אוהבת אנגלית,שונאת היסטוריה... יש לי תות(3797) וגם שין(586693)...אני שונאת את השיער שלי. יש לי נטייה לשלוש נקודות(...)...יש לי כלבה שקוראים לה טוויטי ואני חולה עליההה... תמונה שלייי(עם פן)

יוו רק עכשיו שמתי לב...../images/Emo78.gif

שלא רואים אותי ב
טוב אף אחד לא מזכיר לי כמה מכוערת אני...(או יפה(לאאא))

טוב נו...../images/Emo78.gif

אני יפה רק עם פן אתם צריכים לראות אותי עם השיער טלטלים ליפה שיש לייייי בעעעעעעעעעעע שונאת את השיער שלי!...יבוא היום ואני יעלה תמונה שלי עם טלטלים...על אחריותכם...

Fall Out Liel

New member
מצ'עמם לי ו........../images/Emo192.gif

שמי ליאל, בת 16 באוקטובר. גרה במרכז ישראל. מטוווווווווווווווווווווווווווווווווווורפתתתתתתת על FALL OUT BOY!!! אוהבת את פאניק. ו-MCR אבל אני שומעת את השירים שלהם רק מתי שיש בMTV. וזה מוביל לכך שאני חולת MTV. יש לי שתי כלבות אבל רק אחת היא באמת שלי [סיפור ארוך]. ואני אוהבת בעלי חיים מאוד מאוד. והחלטתי לתת לפורום עוד ניסיון. וד"א: מי שעוד לא הבין מי אני, הייתי SIMSIMIT בעבר, והייתי בפורום הזה בערך שנתיים וחצי, אבל עזבתי לפני חודשיים כי הפורום נהיה על הפנים. ו..יש לי בגרות יום שני!!!!!!!!!!!! טוב חפרתיXD

13daniel13

New member
אבל, ליאל לא יכולה להיות מכוערת!!

את כוסית!! ואגב, הפורום חזר לחיים

Fall Out Liel

New member
גם אני אלייך/ם, אבל היה פה משעמם!../images/Emo192.gif

שונאת שיעמום, חח ואת מדהימה! תמונה ממש יפה!

למעלה