אני-אתה-ואת

Red Ninja

New member
אני? אני לא מתחרה עם אף אחד.

מי שרוצה שתקח אותי..

Red Ninja

New member
שום פחדן, את פשוט לא שווה את התחרות.

לא להעלב
הכל בצחוק

13daniel13

New member
קורל,

זה או הוא, או נעים. זה כמו - או.. אמ... מפצח אגוזים ואגוז.. מה תבחרי? באגוז לא מפוצח או במפצח חסר אגוז? קיצר, שניהם לא שווים גרוש.

Dutty girl

New member
איך את מדברת?../images/Emo12.gif

פושעת! ;[ מה אני אשמה שקשה לי לבחור?! מצד אחד יש את נעים המסוקס, מצד שני יש שלומיק החושני.

Lord VoIdemort

New member
האחרון שהתעסק איתי גמר בתוך הבטון.

האמת, שני הדברים האלה לא נשמעים הכי טוב בראש סוטה.

S t e p U p

New member
אני-אני-אני

אני אספר קצת על עצמי ואוסיף תמונה^^ אני עידן, בן 13 מחדרה, מהפעם האחרונה שחזרתי לכאן אני כמה חודשים בפורום. אני נוטה להשתעמם בקלות. אני אוהב סימס, מחשב טלוויזיה, קניות, טיולים, חברים, פורומים. יש לי את כל הסימסים [וכנ"ל, אני חסר חבילות מיני]. המאומץ שלי הוא
ומשעמם לי.

t o o t

New member
אני:)

ומנהלים פליז תמחקו מלמעלה כי בטעות לחצתי על הודעה חדשה.. טוב אז אני רותם..בת 14 עוד יומיים(!)מחדרה.. כיתה ח-אבל כבוד:כיתת מופת! ממ האמת שאני פה לא הרבה זמן יש לי את כל(!)החבילות הרחבה..אממ קניתי רק את פטס ועונות..כל השאר מחברים. וגם את המיני חבילות חיי זוהר ומשפחה.. ממ זהוו אני אוהבת לשירר ולשחק..ובכלל להיות על במה.. מואאההה

אני

אני קים, אני בת 14 מתל אביב. אני מאוד אוהבת לצייר ולשחק בסימס. יש לי את כל התוספות לא כולל חגיגות. אני לומדת בכיתה ח' בבצפר א.ד גורדון (דרך אגב: מישהו פה לומד ב-א.ד גורדון או מכיר שם אנשים?).

ofekido

New member
זה לא סיידליפ!!

סידליפ זה בשפה התחתונה =] יש לי גם בטבור ובלשון והיה לי סיידליפ ז"ל עם אתם רוצים תמונות של העגיל בטבור אני יכול לשלוח =]

למעלה