אני אתגעגע!!!!!!!!!

איש מת מהלך!!!

לאמיתי חברינו הטוב לא נשאר זמן רב לחיות ולכן ההכנות להלוויה בעיצומן... הטקס התקיים בבית העלמין של אלי וולוקו (חניך בחווי"ה לשעבר) מעוניין להשתתף? צור קשר עם אחד מחברי "הכנופיה הירושלמית" (מייקי, יונתן, רועי, בנג'י(הרב), חנן (עמנואל) סידור, ואמיתי סוויצקי) מי יתן ולא נדע עוד צער בתודה מראש, הוועדה המארגנת. פורים שמח

sawicki

New member
אני אתגעגע!!!!!!!!!

רק רציתי להגיד לכולם ביי, חג שמח ומלחמה מהנה!!!!!! אני אהיה בזמן המלחמה בקליפורניה, אולם אחשוב על כולם! רק רציתי שתדעו שאני טס רק כי אני מאמין שהמלחמה לא תשפיע על ישראל, אולם ברגע שתאויים מדינתנו האהובה אחזור מייד! אני לא מתכוון להיות בזמנים הקשים ביותר בצד השני של העולם, אלא כאן, בארץ ישראל! אם כן, בואו נקווה שהעירקים יסכילו ויבינו שזו מלחמה שאי אפשר לנצח, ושלא יהרסו את מדינתם למען דיקטטור זדוני. בואו נקווה שהעולם יוכל לשקם את עירק ולהנהיג שם משטר שיפעל למען העם, ולא יהרוס את עירק במלחמה ארוכה! בהצלחה, ואוהב מרחוק,

royelmo

New member
אמיתי!!!!

הבאתי לך מפה של קליפורניה, במקרה ותלך לאיבוד. אני ממש ממש ממש מקווה שהיא תעזור לך... ROY

איכזבת...

אמיתי מדריכי היקר, דווקא ממך לא ציפיתי שתעזוב את ארצנו היפה והיקרה בזמנים קשים אלה... אני מקווה שאתה באמת לא נוטש ברגע שנהיה קשה... תחסר לנו בקורס... ענת נ.ב לא יפה...

אבל אנחנו אוהבים את אמיתי ../images/Emo108.gif

על איזה רקע הוצא החוזה כנגד אמיתי?נשים?כסף?אדמה?כבוד?

למעלה