אני אתגבר

מקסימה1

New member
אני אתגבר

שברת את ליבי. אתה הבחור הכי מושלם שפגשתי,ולא רצית אותי. כן, לא רצית אותי למרות שאתה מעריך אותי ורואה בי צדדים יפים. הזמן יעבור ואני אשכח אותך. המושלמות שלך חזקה כל כך... בבקשה, רוצה לשכוח אותך מהר!!! יש לי חיים לחיות ואתה לא שווה שתהרוס לי אותם.

יודע ש...

New member
מקסימה

עצוב לשמוע זאת אני בטוח שתמצאי משהו יותר טוב יש ביננו כמה ממש טובים
(אין הנחתום מעיד על אופיו) ואין כמו זמן טוב להעביר רע

danistar

New member
מקסימה ..

מכיר את הרגשתך .. אצלי היא אפילו לא העריכה אותי .. כלום .. לכל אחד מאיתנו יש מחשבות של שלמות על מושא אהבתנו , הוא נראה לנו נשגב בלתי פגום אבל יקרתי .. עם הזמן לומדים לראות שאף אחד לא מושלם במיוחד אותו גורם ששובר את ליבנו . עצה לי אלייך מקסימה .. תמשיכי הלאה .. אסור לקבור את עצמך במחשבות על מישהו אחד .. ככה לא יוצאים מזה . אז נכון מידי פעם תמיד יש מחשבות אבל כאשר מחליטים להמשיך ולנסות זה מקל על זה ולכי תדעי .. אולי תמצאי את המושלם בשבילך .. עצם העובדה שהוא לא רוצה אותך למרות שהוא מעריך אותך מראה שמשהו אצלו דפוק .. פשוט ככה. לשכוח .. זה לא קורה מהר .. זה קורה ושביל זה צריך כמו שאמרתי לחפש תחליף . התחליף הוא התשובה .. אל תתיאשי .. הנה שולח לך ערימת פרחים ומצפה לחיוך

מקסימה יקרה!

אל תתני לאיש אבל לאיש לשבור את לבך! מייד שולחת לך דבק כוכבים מיוחד במינו, כל לילה לפני השינה למרוח היטב ליד הפינה. וכמו שיודע ש אמר הזמן הוא המרפא הטוב ביותר. ואם את כבר יודעת ומבינה שהוא לא שווה, חצי מהעבודה כבר נעשתה!!! שולחת לך שקית של כוכבי אושר רק טוב!!!

מקסימלההההההה../images/Emo24.gif

אז ככה: אפשר למרוח את הדבק בפינות כמובן אפשר ליד השברים בעיקר ליד הקרעים אפשר לפזר טיפה בחדר וגם באמבטיה והכי הכי כדאי למרוח ליד הנשמה, שם הוא עובד הכי בהצלחה! רק טוב!!!

חן (*_*)

New member
מקסימה יקירה ../images/Emo24.gif

קראתי את דברייך שוב ושוב והגעתי למסקנה אחת ויחידה- אם כך דוחה הוא לב אהוב אין בו "מושלמות חזקה" חבל לבחור כזה לתת את הלב איספי אחד לאחד את השברים עיזבי, הזמן רופא לכאב, עוד תכירי בחורים טובים

למעלה