אני אשמה

• פותח הנושא magy
  • פורסם בתאריך

magy

New member
אני אשמה

שלא האמנתי כשאמרו לי שלשום, להרים עיניים לשמיים, בשבת בצהריים. מתברר שעבר מעלינו מטוס בשתיים עשרה בצהריים נושא שלט, ובירך אותנו על המפגש ונפנף בכנפיו. אבל אני, אהבלה, חשבתי שזו בדיחה והפסדנו. גם כעת, אני לא בטוחה אם אני אהבלה, שלא האמנתי שלשום.. או אהבלה, שהאמנתי אתמול... לא חשוב, איל פאת מאת..... בפעם הבאה......... ואל תשאלו פרטים.....כי לא תקבלו...........

magy

New member
אני לא אשמה

שחלק מכוחותינו בחר פורום אחר. נכנסתי , ראיתי..... בהצלחה להם שם.
P

magy

New member
גם הוא לא אשם?!?!?

שמוליק, שמוליק, עד מתיי???????? ווינט שמוליק קראוס תקף באגרופים את אפי נצר במהלך הבחירות לדירקטוריון אקו"ם. הזמר שמוליק קראוס תקף את הפזמונאי אפי נצר במהלך הכינוס השנתי של איגוד הקומפוזיטורים והמלחינים בישראל (אקו"ם) בשבוע שעבר. במסגרת הכינוס נערכו, כמדי שנתיים, הבחירות לדירקטוריון האיגוד. כתב קול ישראל ינון מילס דיווח כי במהלך ההצבעה, שאמורה להיות חשאית, התנפל קראוס, שקיווה להיבחר לדירקטוריון, על נצר, היכה אותו באגרופיו וגרם לו לפגיעה ממשית בעין. התקרית אירעה לאחר שלקראוס התברר כי נצר לא הצביע בעדו בקלפי. "באתי להצבעה", מספר נצר, שנבחר ברוב גדול ליו"ר ועדת האתיקה של האירגון. "כשרציתי להכניס את הפתק לקלפי, קראוס בא מאחוריי, חטף לי את הפתק מתוך הקלפי והחטיף לי אגרוף שפגע ישר בעין. הייתי בשוק; כשבאים למקום כזה, שמורכב מאנשי תרבות, אין חשש שמישהו יתקוף אותך פיזית. אני מצביע שם עשרות שנים, וזו הפעם הראשונה שמשהו כזה קורה. נזל לי דם מהעין, עשיתי טיפול רפואי, יש לי תפרים בעין ואני נראה רע מאוד. דברים כאלה צריכים להוקיע. האלימות פושה בכל מקום והמאבק בה הוא חובה קדושה. אני עוד לא נרגעתי מהזעזוע, ההלם והעלבון. העלבון הזה שמישהו חודר לך לתוך הגוף ובשביל מה?" נצר טרם החליט, לדבריו, אם להגיש תלונה במשטרה. מנכ"ל אקו"ם, יוריק בן-דוד, אמר: "שמוליק קראוס הוא יוצר מאוד חשוב, יש לו עליות וירידות, וכנראה באותו היום הוא היה בירידה. הוא כנראה מאוד רצה להיבחר. אני לא הייתי שם, אבל שמעתי על כל האירוע והבנתי שהוא ניסה בין היתר גם להרביץ לדידי מנוסי. כולנו אוהבים אותו ומצרים על כל האירוע".

גל-עמית

New member
כל הסיפור הנ"ל, נודע לי....

ביום ו´ האחרון, ממש לפני ההופעה בערב משירי דודו ברק שסיפר לנו את הסיפור וממקור ראשון (מתוך ידיעתו של דודו ברק על הכרותי עם אפי נצר...). אגב, אפי נצר וחבורתו החיפאית וירדנה ארזי, הופיעו באותו יום ו´ בערב במועדון זמר ברמת השרון. אפי יצא "בזול" מהארוע. הוא התאשפז ב"איכילוב" ונעשו בו 3 תפרים מתחת לעין.

מגי מה זה הסיפור עם המטוס?

ותגידי לגלמידי שהתירוצים שלו כתובים על הקרח... החבר´ה הגיעו מכל קצוות והוא רק היה צריך לחצות ואדי... הפסד שלו!!!!!! עוד לא נרגעתי מההתרגשות של אתמול, התמונות, הצחוקים, הריחות והמילים עדיין רוחשים במחשבתי ... אוחחח איזה כיף היה לנו איזה איזה.........

שקדי

New member
אני מבין.............../images/Emo160.gif

שכמו כל מבצע מאורגן היטב גם נושא הסיוע האוירי נלקח בחשבון רק שמרוב חשאיות כוחות הקרקע לא נעזרו בכחולים מלמעלה העיקר שמישהו כנראה נהנה מכל היעפים האלה ואנחנו נהנינו למטה........כל אחד וההנאות שלו...............

שקדי

New member
אני מבין ...............

עוד פחות ממך חונה´לה........... כי מישהי שולחת הודעות מעורפלות......בכוונה??? יצירת מיסתורין זה חלק מהענין.........לא ככה?????????

magy

New member
אני, כבר לא בעננים

ובעניין מפגש חדש.... יאללללה, להתחיל להריץ............ הפעם, חייבים גיטרה, לפחות.......שירונים.... פריטים נוספים ....פחות אוכל.... ואת אותה השמש........ואותו מטוס בשמיייים.......

למעלה