אני אקשה עליכם

cbhnhi769

New member
אני אקשה עליכם

תודה על תשובתך, רק רציתי לדעת, איך יכול להישאר שמן בטונה שאני שוטף אותו ומפרק אותו ממש לפירורים ע"י מסנן דק במיוחד?
ועניין של מה שאמרת לגבי אי דיוקים של החברות, האם הכוונה שאין הבדל בערך של החלבון ל100 גרם מוצר של כל החברות? בקיצור- האם כולם בסופו של דבר יש בהם את אותה כמות של חלבון לפי 100 גרם מוצר? או שהתכוונת בעניין של אותה חברה שמייצרת טונה בשמן וגם מים, שבזה אין לא מדייקים בערך הקלורי?
תודה.

danab122

New member
תשובה

ההבדלים בכמות החלבון בין החברות הם זניחים ביותר. אין צורך להתעמק בכך. תקנה טונה במים במקום להתעסק בזה יותר מדי. המלצה שלי.

דנה דיאטנית
הכנה ביתית של עוגות דיאטטיות בריאות וטעימות
ללא תוספות שמן,מרגרינה, חמאה או ביצים
מרכיבים בריאים בלבד
054-6969736

אין סיכוי שתצליח להוציא את כל השמן

השמן "נדבק" לטונה רק עם סבון תוכל לשחרר אותו. להדגמה קח מעט בד כותנה, שקול אותו , טבול אותו בשמן ונסה להוציא את השמן. לאחר שניסית שקול את הבד שנית וודא שהמשקל נשאר כמו לפני הטבילה בשמן. לחילופין אתה יכול לראות אם נשאר כתם שמן על הבד. אם תצליח להוציא את השמן ללא שימוש בסבון תוכל גם באותו דרך להוציא את כל השמן גם מהטונה .
טונה בשמן היא יותר טעימה אבל ההבדלים בכמות החלבון לגרם בין שני הסוגים הם זניחים. ההבדל בין היחס של כמות החלבון לערך הקלורי הם כלל לא זנילחים וטונה במים יש הרבה יותר חלבון פר קלוריה נצרכת.

למעלה