אני אפס

AniEfes

New member
אני אפס

כבר הרבה זמן אני יודע שאני לא ממש אדם מוצלח, מעולם לא היו לי הרבה חברים, על זוגיות בכלל אין על מה לדבר, אבל תמיד היו את החבר או השניים שחשבתי שאפשר לסמוך עליהם. כנראה שטעיתי. אדם בן 28, בלי חברים, גר אצל ההורים. אדם בן 28 בלי חברה. אדם בן 28 בלי תקווה. בשנים האחרונות למרות המצב תמיד סמכתי על 2 ידידות טובות, היו אותן ו2 חברים מהילדות. אלה האנשים שהיה לי איתם קשר רצוף, מעט יותר מעט פחות אבל משהו שאפשר לקרוא לו קשר. את אחת הידידות, פגשתי בלימודים, הקשר נמשך אפילו לאחר שנגמרו, השבוע התבררה לי הסיבה, היא הרגישה חייבת כי הלוויתי לה כסף, כל השנים הצטיירה חשבתי שאיכפת לה, שלפחות לה אפשר לספר מה עובר עליי, כלום, פתאום היא לא חייבת כסף, ירד לה העול, היא לא צריכה אותי יותר. הידידה השניה היא הדבר הטוב ביותר שקרה לי בחיים, ב 90% מהזמן היא האדם הטוב בעולם, אבל דווקא בגלל זה ב 10% האחרים זה פוגע הרבה יותר. לא, לא חשבתי שהיא תהייה לי בת זוג, לה באמת איכפת, אבל פתאום יש רגעים כאילו אני לא קיים, כאילו איתי אפשר יהיה לסדר את העניינים אח"כ, כאילו אני לא חשוב. מחברי הילדות כבר אין לי למה לצפות, כל אחד חי את חייו, מצאו לעצמם חברות, בדרכם להתחתן ולחיים משלהם, ואיתם הקשר פשוט נעלם. אפס, אין מה לעשות, חסר חיים, חסר חברים, חסר כל. הרבה זמן הסתרתי את העיניים, ידעתי שזה אני אבל התעלמתי, עכשיו לפחות אני יודע.

tutit1005

New member
היייי לך..ואתה לא אפס!!!!

ראשית ברוך הבא לביתנו החם
שנית תחליף ומהר את הניק שלך..!!!! אני יכולה להגיד לך שאני מבינה את ההרגשה שלהיות לבד. זה לא עושה אותך אפס חלילה למה המחשבה הזו .? תכניס לך טוב לראש אתה בעל ערך כמו כל אדם אחר בעולם אז אוקיי יש לך הרגשה שהידידות שלך נאחזו בך כי הן היו צריכות אותך..אז זה כבר אומר עליך שאתה נדיב ובעל לב טוב אשרייך על העזרה.זה מראה על קסם אישי.! ואז מה אם אתה גר עם ההורים..עד רבה יש אוכל תמיד מוכן ..כביסה נקייה בית נקי ..יש יותר טוב מזה?! אני מכירה בחור מקסים בן 30 שגר עם ההורים ונהדר לו..ואין לו הרבה חברים לצאת איתם כי כולם נשואים וכאלה..אבל טוב לו אני יכולה רק להגיד לך שחברים טובים אפשר לרכוש במקום עבודה..בבילויים..אפשר תמיד לחדש קשר אם חברים מהעבר.. כתבת.."אני אדם בן 28 ללא תקווה".. נדמה לך?! תן צאנס לעצמך..תעריך את עצמך..תאהב את עצמך..ותדע שאין יאוש כלל בעולם.!!! יש תקופות שבכל נארה לנו בחיים אפרורי ..אבל תמיד אחרי מגיעות תקופות של זריחה ופריחה אני מאחלת לך בכל ליבי הצלחה רבה....ופליזזזזזזזזזזזזזזזזזזזזזז שנה את הניק כבר עכשיו ודחוףףףףףףףףףףףףףףףףףףף

ערב טוב לך../images/Emo24.gif

נשמה שלי, הגדרה קשה מאד הגדרת עצמך. לעולם אל תוריד מערך עצמך, קודם כל אתה צריך להשקיע בעצמך, בדימוי העצמי שלך, לאהוב את עצמך, כדיי שאחרים יעריכו ויאהבו אותך. תראה יש כאלה שהולכים רק כמה צעדים ומולם נפתחת דלת, שדרכה הם צועדים לחיים חדשים, ויש כאלה שצריכים ללכת דרך ארוכה, לעבור הרבה רחובות עד שהדלת נפתחת בפניהם. חבריך כנראה הצליחו ומצאו את דרכם, ואני בטוחה שאתה מאושר בשבילם. לך יקח קצת זמן אבל כל אחד בסוף מוצא את היעד שלו. אתה אפילו לא תרגיש איך זה יבוא לך בפתאומיות, היא הריי מחכה לך אי שם, האהבה שלך, האחת היחידה, אבל כנראה שזה עוד לא הזמן. אל תילחץ, אני בטוחה שאין בך שום חיסרון שיכול למנוע ממך להקים משפחה ולמצוא את האושר שאתה חפץ לו. בינתיים תהנה ממה שיש לך, אל תבכה לאל על מה שהוא לא נותן, אלא תהנה מכל רגע ורגע בחייך ומכל מה שכבר קיים, כל מה שאתה שואף לו יבוא בזמן שלו. בהצלחה.

ע ו פ ר ה

New member
איזה מזל שמחשבות כאלה הן כמו עננים

וכשעננים מכסים את השמיים השמש לא נראית - אבל היא שם. כך גם המחשבות שלנו... כשהן קודרות הן מכסות אבל הן עפות עם הרוח. איזה מזל שאתה גר עם ההורים כי זה אומר שאתה לא גר באוהל. זה אומר שיש לך איפה לישון, מי שמכבס, מי שמבשל (כן. תותית הנפלאה כבר כתבה לך את זה). איזה מזל שאתה בן הדור הזה ולא הדור שלי שבאמת בגיל 28 כבר כולם היו נשואים. הבן שלי עוד מעט בן 30 והוא רווק. ואם היו לך שתי ידידות , משמע אתה יודע איך זה כשיש חברים וזה מידע שתוכל להשתמש בו כשיתאים לך. גם בעברי אני זוכרת לא פעם שהרגשתי במצוקה נפשית - באסה בשפה אחרת ופתאום התחברתי לתחושה שאין לי אף חברה. הייתי אמנם כבר נשואה עם ילדים אבל תחושה של בדידות אינה שייכת לסטטוס ולמצב אישי. אני מציעה לך לחפש רגעים ביום יום שבהם טוב לך. אולי בעבודה, אולי ראית משהו שהעלה חיוך על פניך. תן לזה כוח. תכתוב את זה. לחלופין אם אתה רוצה להתחבר לבדידות - אפשר לשבת ולכתוב עליה - על הבדידות. התרגיל הולך כך: רושמים על נייר: אני נמצא בבאסה נוראית וכותבים את כל מה שעולה בראש. ואז שוב חוזרים על המשפט הראשון ושוב כותבים את כל מה שעולה. וכך 11 פעם. במשך 21 יום. תנסה ותספר אם ההרגשה השתנתה. ולסיום, אתה מוזמן להיות בפורום הזה. הוא מקבל בשמחה אנשים מכל הסוגים ופה מתייחסים לדברים שנכתבים. סליחה על הנאום הארוך, פשוט הדברים שכתבת נגעו לליבי. ואם לא קשה לך, תחליף את הניק. כי בעצם גם אפס הוא משהו אבל אנחנו פה חושבים שאתה יותר מזה...
באהבה עופרה מנחה בדמיון מודרך, NLP, פרחי באך וביורוגונומי

AniEfes

New member
תודה לשלושתכן

ראשית תודה רבה לשלותכן על היחס, מה שכתבתי זה מה שאני מרגיש, ההרגשה הזאת לא חדשה לי, ניסיתי כבר את הדרכים שהמלצתן עליהן מה שאני חושב על עצמי משפיע על מה שאחרים חושבים עליי? אולי, אבל כמה אני כבר יכול להיות אופטימי? כמה כבר אני יכול להגיד כן זה יקרה, כמה אפשר לחכות שהדברים הטובים יקרו הם רק מתעכבים? הדבר היחיד שאני טוב בו ושהצלחתי יחסית למה שמקובל זאת העבודה, אני גורם לעצמי לקבל הזדמנויות ולוקח אותן בשתי ידיים, עברתי כבר מספר מקומות עבודה רק בשביל לחפש את החברים החדשים, רק בשביל לנסות למצוא לי קצת חיי חברה. אחת הידידות שסיפרתי עליהן היא אפילו אחת שהבאתי למקום העבודה הנוכחי אחרי שהכרתי במקום עבודה אחר. אני בעל ערך? למה? למי? מה ישתנה אם אקום ואלך? למי יהיה איכפת? תותית, אמרת שהדברים שכתבתי מוכיחים שאני אדם נדיב ובעל לב טוב, כבר אמרו לי את זה, אז מה? אז אני האדם הנחמד, אני האדם הטוב, אני זה שאפשר לסמוך עליו, אז מה? זה אומר שמחזירים לי באותה מטבע? כבר נמאס לי להיות זה שבסדר, נמאס לי להיות האדם הטוב, אני לא עושה את הדברים שאני עושה כדי להיות אדם טוב, אני עושה כי אני חושב שזה נכון. אם תשאלו את הסובבים אותי בעבודה, יגידו שאני חייכן, כזה שכמעט תמיד צוחק, כך גם אם תשאלו את חבריי מהצבא, זה נכון במרבית הזמן, אבל בשארית זה פשוט לא שווה את זה, הכאב והבדידות עמוקים וחותכים הרבה יותר. מצטער שפרקתי כאן הכל, אבל פשוט נשבר לי, היו לי תקופות גרועות גם בעבר, הפעם זה כבר הצטבר ליותר מידי. את ההזמנה להישאר אני אשמור, אני מודה לכן שוב על היחס.

tutit1005

New member
היי חבר../images/Emo24.gif

כן אתה בעל ערך קודם כל לעצמך!!! ואתה יודע שכל האצבעות אינן שוות אז נכון אתה חייכן ובעל לב טוב נדיב ומקסים אבל לא כל בני האדם שווים ואתה צריך להבין שלכולנו יש נסיונות בחיים וצריך לעמוד בהם זה נכון שבדידות זה כואב אבל..זה זמני אני מאמינה שכל זה עיניין של זמן וכן חמוד אתה צריך להיות אופטימי ..אתה תראה שיהיו ימים נהדרים שיפצו אותך על התקופה הזו..רק שתדע שאתה לא לבד!!! ואל תתיאש אני בטוחה שיהיו לך ימים שהחיוך לא ימחק מפנייך..ואתה עוד תראה ..יש הפתעות בחיים..
ורק פליזזזזז תבין שאין יאוש בעולם.!!!!!!!! ועוד דבר קטנטן שנה את הניק שלך ..קדימה!

ע ו פ ר ה

New member
אני לא יודעת

אם זה ינחם אותך או ייאש אותך אבל רק כשהייתי בת 43 גיליתי מהי שמחה ואיך היא מרגישה. בגיל 35 התחלתי לעבור תהליך, כי הדיכאון ואני היינו חברים מאוד טובים, הזנו אחד את השני כל הזמן. אוך כמה הייתי מסכנה אז. וכן, חוץ מבעלי ושתי חברות טובות אף אחד לא ידע זאת. גידלתי את הילדים שלי נהדר. בגיל 38 או 39 נפרדתי מהדיכאון. אני מזמינה אותך לעשות את התהליך הזה קודם. להתחבר למשאבים שיש לך. להעביר את ההצלחה שלך בעבודה להצלחה שלך עם עצמך. את החיוכים שלך לסביבה לחיוכים לתוך הלב. אם אתה לא יודע איך , פנה לאיש מקצוע. זה שווה להיפגש איתו לכמה פגישות ולהרוויח את החיים שלך. אתה צעיר. ובאשר לכך שפרקת פה את סגור ליבך... זה בדיוק המקום לכך. באהבה עופרה מנחה בדמיון מודרך, NLP, פרחי באך וביורוגונומי

גמני חשבתי כמוך בעבר

זה לא נכון.... לקח לי המון זמן לצאת מההרגשה הזו שאני אפס, אבל כשהשתחררתי ממנה, הבנתי שאף אחד הוא לא אפס. כל אדם באשר הוא, יש לו סיבה טובה להיות פה, לכולם יש אנשים שאוהבים אותם וכיו"ב. בתקופה האחרונה למשל, אני החלטתי ההפך ממך, להתכנס בעצמי קצת יותר, מאדם מוקף חברים אני נמצאת היום בנקודה בחיים שאני מעדיפה את הלבד שלי, את השקט הנפשי שלי. אתה אומר שחברי ילדות שלך מצאו חברות, עומדים להתחתן ולחיות חיים משלהם, גם זה, הפוך אצלי, כשהתגרשתי, רוב החברות שלי היו נשואות ולא ממש היה לנו יותר על מה לדבר, אז עם רובן הקשר התרופף עד נעלם כליל... חברים צריך ללקט בפינצטה, רק את אלה שאתה רוצה לשמור קרוב אלייך ורק את האיכותיים ביותר, כזו אני וככה אני עושה. חוץ מזה, נכון שזו לא הנחמה הכי גדולה, אבל כולנו פה חברים (אומנם וירטואלים) שלך

למעלה