אני אנסח זאת שוב? מישהו פעם הוריד משהו בקשר לסאות פארק ברשת האינטרנט ומוכן לעזור לי?
K K C New member 8/12/03 #1 אני אנסח זאת שוב? מישהו פעם הוריד משהו בקשר לסאות פארק ברשת האינטרנט ומוכן לעזור לי?
R richter New member 8/12/03 #2 איזה עזרה אתה צריך? בקשתך הקודמת היתה לקישור להורדת פרק ולכן נמחקה (וגם קיבלת מסר הסבר) ואם לא הבנת- פרסום קישור לפרק של סאות'-פארק (או כל סדרה [או כל דבר לא חוקי ]) אסורים על פי חוקי תפוז, ולכן אין גם לבקש קישור להורדת פרק, קפיש?
איזה עזרה אתה צריך? בקשתך הקודמת היתה לקישור להורדת פרק ולכן נמחקה (וגם קיבלת מסר הסבר) ואם לא הבנת- פרסום קישור לפרק של סאות'-פארק (או כל סדרה [או כל דבר לא חוקי ]) אסורים על פי חוקי תפוז, ולכן אין גם לבקש קישור להורדת פרק, קפיש?
W wanna get high New member 9/12/03 #4 אי אפשר לומר מאיפה להוריד פה... לא קלטת? אני ממליץ על האייסי של אייל...
K K C New member 9/12/03 #5 קלטתי... ידעת שלא חייבים לפרסם את זה על דפי הפורום. הרי מאז שהרסו את קאזה כולם מורידים מ-Ftp ודומיהם...
קלטתי... ידעת שלא חייבים לפרסם את זה על דפי הפורום. הרי מאז שהרסו את קאזה כולם מורידים מ-Ftp ודומיהם...
K K C New member 10/12/03 #7 כל מיני חברות מוסיפות קבצים פגומים שמונעים הורדה של קבצי אודיו ווידאו...
U Ultra Spidey New member 10/12/03 #9 חחח יש IP BLOCKER לקאזה... חוסם כל IP שהוא יודע שעלה קבצים לא תקינים... אל תשאלו אותי
R richter New member 11/12/03 #11 עד שלא תציג את השאלה אף אחד לא יוכל לעזור לך, אנחנו לא יכולים לנחש מה הבעיה.. ואם עוד לא הבנת אז אסור לפרסם לינקים להורדת פרקים, אם זאת בקשתך.
עד שלא תציג את השאלה אף אחד לא יוכל לעזור לך, אנחנו לא יכולים לנחש מה הבעיה.. ואם עוד לא הבנת אז אסור לפרסם לינקים להורדת פרקים, אם זאת בקשתך.
R RootDown New member 11/12/03 #12 אף אחד לא חייב לך כלום אתה יכול למצוא פרקים, לא פגומים כלל, בקאזה או כל תוכנת שיתוף אחרת.. כמו אימש או מירק.. בכל חור!
אף אחד לא חייב לך כלום אתה יכול למצוא פרקים, לא פגומים כלל, בקאזה או כל תוכנת שיתוף אחרת.. כמו אימש או מירק.. בכל חור!
K K C New member 11/12/03 #13 לא אמרתי שמישהו חייב לי משהו... כל כך אופיינית התגובה הזו, צפיתי את זה. אף אחד לא חייב לעזור לי, אבל זה מותר.
לא אמרתי שמישהו חייב לי משהו... כל כך אופיינית התגובה הזו, צפיתי את זה. אף אחד לא חייב לעזור לי, אבל זה מותר.