אני - אני מתה על ציון !

אני - אני מתה על ציון !

ציון ברוך - אתה כזה חתיך , יפיוף שלי , אתה כ"כ מתוק .. ( : אוהבת אותך הכי הכי . . .
I love you -
! מתה עלייך לעד ::: - לירונו'שלך -

Nummy Or

New member
צודקת לגמרי!../images/Emo9.gif

יווו...כזה חמוד... כולם אומרים שהוא מכוער וניראה כמו עכבר... הם לא מבינים כלוווום.
את האמת,יש בו משהו קצת אחר כזה...לא יודעת איך להסביר...הוא קטן קטן אבל יש בו המון....זה סקסי לדעתי... אבל מה לא מתאימה לו התספורת הזו....והזקן...יש לו פנים יפות של ילד

נכון . . . [ ;

מי שאומר שציון ברוך - מכוער ונראה כמו עכבר : אז הוא בעצמו מכוער ונראה כמו עכבר , שלא תעיזו להגיד מילה רעה על היפיוף הזה , מובן לכם ?! ציון - מתה עלייך !
אוהבת את ציון ברוך לעד - * לירונו'שלך *

אלונה57

New member
אתן צודקות זה כל כך נכון

אי פשר לעמוד בפני הבחור הזה הוא פשוט מושלם לטעמי אני כבר ממזמן אוהבת אותו כל כך רציתי שיהיה לי איתו משהו................. למרות שאין סיכוי אני קטנה אבל הוא תמיד יהי אהבת חיייייייייי יש בו הכולללללל כול מה שאין באף בחור.........אין על ציון המלךךךךךךך

Nummy Or

New member
וואי אתמול

היה איזה קטע של ציון עם האוטו בתוכנית... כשהוא התחיל לבכות התרגשתי מזה... אבל הכי קורע היה הקטע עם האירובי יעני.....סקסיייייייייי

ציון הסנובבב

גמאני חשבתי כמוכם מאמי חמוד ומתוק עאלק כזה סנובב לא ראיתי בחיים שלי מכער גמדד להקיא עליו

אלונה57

New member
היית מתה זה ממש לא ככה הוא בן אדם פשוט כמו

כולם ( שעמתי את זה מאלי פיניש)

Nummy Or

New member
ממש

ממש אבל ממש לא סנוב. את כנראה לא מכירה אותו מספיק

צודקתתת!!

ציון כזהה מושלםםםםם אניי מתהה עלייווו!! הוא הכלל ביחד מצחיק,חמוד,יפהההה,שר יפה מ-ו-ש-ל-ם!! אם מישהו יכול לעזור לי לצור איתו קשר אני ישמחחח _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ <<<ציון ברוך--כי שלמות היא לא מילה גסה>>> <<<ציון ברוך--השם האופי והיופייייייייייי>>> <<<ציון ברוך--הוכחה שלמאכים קיימים>>>

אלונה57

New member
חחחח אני הולכת לפגוש אותו בקרוב ולא בהופעה

או משהו כזה פנים מול פנים

למעלה