אני אני אני!!!

useless human

New member
אני אני אני!!!

סתם רציתי לכתוב הודעת הצטרפות רישמית כדי לא להיות משתתפת פיראטית בפורום. אמממ.... קוראים לי תמר, אני לא אוהבת גזר, אבל אני כן אוהבת פרוג' ופאוור מטאל... וגם קצת האבי... בין השאר. טוב נו ת'אמת שבהתחלה ממש זילזלתי בכל ה"פוסי מטאל" (כן כן, ככה קראתי לזה פעם... מתנצלת מעומק ליבי) אבל בזכות כמה אנשים טובים התחלתי לשמוע EDGUY, NIGHTWISH, SONATA ומשם התקדמתי לעוד להקות רבות וטובות... אבל שלושת אלו היו הראשונות שלי אז חייבים לכתוב אותם בהודעה ותמיד שמור אצלי מקום של כבוד בשבילן!! מממ... חוץ מזה אני אוהבת בעיקר ת'ראש, בלאק ודת' (עדיף מלודי) אוי שיט אני חייבת לעוף!! הנאום נקטע עוד בחיתוליו ככה שאתם צריכים להלל את אללה לפני שהייתי כותבת כאן מגילות... יאללה ביי

meiritamir

New member
ברוכה הבאה...../images/Emo42.gif

תתחדשי על הכניסה הראשונה והרשמית לפורום מוצלח זה... תהני והתמכרות נעימה.

useless human

New member
אוף... גלעד

בגללך אני נכנסת עכשיו פעם ראשונה לפורום המפחיד והגדול "מטאל"... רק בשביל לעשות שם סקר מטומטם!! אוף...

DEATHRUCTION

New member
שורטי הקטנה.....את שומעת סודום.....

מי בפורום מטאל יכול עליך? ואם מישהו ירביץ לך.....קראי לי... אני יראה אם אני יכול עליו..רוב הסיכויים שלא...מקסימום נברח..

AMORPHIOS

New member
ברוכה הבאה!!!!

וטוב שיש כאן עוד חובבי בלאק ודת'. ובכלל, כל תוספת לפורומינו הקט תתקבל בברכה!

useless human

New member
די אני מסמיקה...

איזו קבלת פנים... |דמיינו כאן את האיקון של הפרצוף המסמיק פשוט אין לי כוח לחפש אותו| אוף... נראה לי ששמעתי היום את רפליקה בערך 50 פעמים... לא יודעת, מכירים ת'ימים האלו שפשוט יש מצברוח-של-שיר-אחד? זה אחד מהימים האלו!! בכל מיקרה... על איזה שיר אתם תקועים היום?? וזו לא שאלה רטורית!

קודם כל, ברוכה הבאה :)

שנית כל, אצלי כמעט כל יום יש לי מצברוח-של-שיר-אחד. היום אני חורשת על WINTERHEART'S GUILD, שמעתי את כולו מהתחלה ועד הסוף שלוש פעמים בעשרים וארבע שעות (בד"כ אני לא שומעת דיסקים בשלמותן, ואם כן אז בערך אחת לחודש
)

svety

New member
ברוכיה הבאה ../images/Emo9.gif../images/Emo129.gif

*למי יש הצתה מאוחרת? למי? נכווון...ליייי
* נמ אני תקועה על Bring Back Me To Life של Evanescence ועל Replica

useless human

New member
רק היום הכרתי את אבנסנס...

*משפילה מבט מרוב בושה* הם ממש מצויינים! עכשיו אני אצא לאויר העולם.... מאז תחילת החופש שלי (ה-24) עוד לא יצאתי להפגש עם יותר מ2 בני אדם בו זמנית וזה לא טוב.... לא ראיתי את אור השמש כבר שנים!! רק אור המסך! ועכשיו הגיע הזמן לצאת!! תאחלו לי בהצלחה! מממ.... ותהיתי למה לעזאזל רק אני אמרתי ת'שם שלי וכל מיני שטויות כאלו. לי אסור להכיר אותכם?! חוצ-פה!!

AMORPHIOS

New member
מממ..אם ככה- אז אני עודד, נעים מאוד

יש סיכוי שראיתי אותך בהופעה של וודר? היית ליד גלעד ואת נמוכה? אני הייתי המגודל המזוקן עם החולצה של איירון מיידן. בהנחה שאת אכן היית שם ואת זוכרת. ואם לא, אז אלפי סליחות!

useless human

New member
לא נראה לי...

אני די לא הייתי בהופעה של ווידר מכמה סיבות שנפלו עלי ביחד... אולי ראיתי אותך בהופעות אחרות, לך תדע

svety

New member
אנוכי אורית. אבל תקראי לי

עוריט. עם "ע" ו-"ט"... איך היה לצאת בחוצה?

CabriA

New member
ברוכה הבאה!

ולי קורה הרבה שפשוט בא לי לשמוע את אותו שיר מלא פעמים.. אבל אני מנסה לא לעשות את זה, כי אח"כ הוא ימאס
כרגע השיר שאני הכי חורש עליו זה Pharao Sails To Orion של Nightwish. כבר כמה ימים טובים אני תקוע עליו. אבל אני מנסה לשלוט בעצמי

אלו Z

New member
בלע

גם אני עושה הודעת הצתרפות רשמית קוראים לי אלון, שומע בעיקר הבי, ת'ראש, פאוור ובלאק/ דת' מלודי. נעים להכיר ובלה בלה בלה

למעלה