אני אנטי עתודאים

• פותח הנושא ר22
  • פורסם בתאריך

danisan

New member
אנחנו לא קבוצת עילית

ואני אומר את זה כעתודאי אבל לדעתי אני בלי ספק קבוצה נפרדת, בגלל הגיל והסיבה שהעתיד שלנו פחות או יותר סגור להרבה שנים. אני גם חייב להוסיף שאני לא מבין את ה"אנטי-עתודאים" האלה. אם כבר הם אלה שמקנאים בנו ושונאים אותנו כי הם חושבים שאנחנו קבוצת עילית. כנראה סתם מדובר באנשים ששונאים את מי ששונה מהם ולא עושה מה שנתפס בעינהם "כנורמלי" (למרות שעתודה הוא כמובן מסלול הגיוני ולגיטימי לחלוטין). אבל מה אני אגיד לר22? היא כנראה קצת לא מבינה מהחיים שלה.

ר22

New member
אני אנטי עתודאים

תמיד הייתי אנטי עתודאים. הרבה לפני שהתחלתי ללמוד באוניברסיטה. וגם די ברור לי למה (אין לי שום כוונה לפרט) זה לא משנה את העובדה שהיו לי שני חברים עתודאים. אחד מהם קטן ממי ב 5 שנים שלמות!! למה?? כי הוא לא " עתודאי" והוא לא "ילד" הוא פשוט הוא עצמו , ואין לו רגשי נחיתות לגבי עצמו, ולא מרגיש צורך להתנצל על זה שהוא עתודאי , ולא על זה שהוא צעיר . ואחרי שירדתי עליו איזה דקה מיצינו את הקטע ועברנו האלה. אז נכון שכל מי שהכרתי לו אותו צחק עלי חודשים אח"כ. אבל כאתה שלם עם מה שאתה עושה הסביבה מקבלת את זה ככה. אז תפסיקו לשכנע את עצמכם שאין לכם סיכוי. תאמינו לי יכולתי למצוא מספיק אנשים בגילי או יותר מבוגרים, ולא עתודאים. אבל איך אומרים בצה"ל? " המעז מנצח" וכל אחד מקבל את היחס שהוא משדר שמגיע לו לקבל. שיהיה לכם בהצלחה

פלטרון

New member
מספיק עם השטויות - ../images/Emo46.gif

מצד אחד רשמת : " תמיד הייתי אנטי עתודאים. הרבה לפני שהתחלתי ללמוד באוניברסיטה. וגם די ברור לי למה (אין לי שום כוונה לפרט) " יופי ... תיזרקי לנו בפרצוף אמירה ואל תסבירי למה .. ממש בוגר .. אבל, הוספת ורשמת ( מה שאני מסכים איתו ב-1,000,000% ! ! ! ) : "כל אחד מקבל את היחס שהוא משדר שמגיע לו לקבל " אבל מה , אם כל אחד מקבל את היחס שהוא משדר שמגיע לו , ומצד שני תמיד היית אנטי עתודאים - המסקנה : את חושבת שעתודאים ( או רובם , בכל מקרה ) משדרים שמגיע להם שישנאו אותם (או במילים אחרות - שיהיו אנטי להם ) . ועל-כן , את אנטי עתודאים . אבל לא יפה להיכנס לפורום עתודה ולומר "אני אנטי עתודאים" ועוד לא לתת הסבר !! אני באמת יודע שאין לך כוונות שליליות , אבל מכיוון שבחרת "אין לי שום כוונה לפרט" - הרשי לי לומר לך מה ה ש ד ר שפלטרון מקבל ממישהי שיוצאת עם עתודאי , נכנסת לפורום עתודאים , מכריזה ( בהודעה חדשה ! ) שהיא אנטי עתודאים , ומסרבת להסביר מדוע ... ר22 , נכנסת לפורום , תקפת אותנו , סירבת לתת סיבותייך . לא תרמת רבות . את החולייה החלשה - שלום !!

ר22

New member
קודם כל תרגע..

מה שניסיתי להגיד, ואולי היית מבין אם לא היית כל כך עסוק בהגנה על כל עתודאי באשר הוא, זה שדעתי לגבי עתודאים עתודה וכל השאר היא דבר חסר ערך לחלוטין, מפני שבסופו של דבר אנשים מכירים ב 1 על 1 . ואם אתה כבר רוצה לדעת, אז אחד הדברים שמעצבנים אותי בעתודאים זה הדחף שלכם להתייחס לעצמכם כקבוצת עילית או בכלל כקבוצה. עכשיו אני אסתור את עצמי לחלוטין ואני אומר שאני לא אנטי עתודאים, כי אתה לא יכול להיות אנטי עתודאים אם אתה לא רואה את העתודאים כקבוצה. אני מסתכלת על החבר שלי (לשעבר) כחבר שלי , כבן אדם עם כל מיני תכונות חיוביות ושלילית ושהוא במקרה גם עתודאי. בדיוק כמו שאתה לא יכול לשנוא למשל מרוקאים אם אתה לא רואה במרוקאים קבוצה. צורת ההתנהגות , והתגובה המתנשאת שלך (שלפי דעתי כמי שבין השאר לומדת פסיכולוגיה נובעת דווקא מרגשי נחיתות אבל עזוב את זה) גורמת לסטודנטית הרגילים להתייחס לעתודאים כקבוצה ולשייך לכם תכונות שקשה מאוד לשייך לאדם בודד. בקיצור קודם כל תרגע ואח"כ תתחיל להתנהג כמו בן אדם ואח"כ תצפה לקבל בחזרה את היחס המגיע לך . אם אתה גם נראה טוב זה עשוי אפילו לעבוד

פלטרון

New member
האמיני לי-אני לא סובל מרגשי נחיתות

התנשאות ... אני ?? כככככככן , בטטטטטטטטטח ... אני האחרון להתנשא ! אבל יש בפי הצעה : כנסי לפורום "נכים" , ותזרקי לאויר "מישהו בא תחרות 2K " אחרי זה היכנסי לפורום "שמנים ודיאטות" , ותאמרי "יאללה , מי הכי שמן פה , והאם אתה גם הכי מכוער , או שזה שמור למישהו אחר ... בקיצור - קצת טאקט לא יזיק . יכולת להתחיל ישר מתגובתך השנייה , ולומר את אשר על ליבך .אף אחד לא היה כועס או נעלב , אם היה בדברייך הגיון ( ואני מניח שיש .. ) . סתם להקניט אנשים , בהתבסס על הבחירה שלהם בצבא , ועוד במגרש ה"ביתי" שלהם ... לא יפה . בכל מקרה - שיהיה בהצלחה התואר
נסיים ללא שום רגשות טינה ...

eitan007

New member
2 שאלות

1. מה זה 2k ? (מצטער על הבורות) 2. באחת מהודעותיך הקודמות, אמרת משהו על כך שהיחס לנהגים צעירים משתנה לאחר שהם מורידים את השלט נהד חדש לאחר שנתיים. יש לי רישיון 10 חודשים ואני כמעט ולא טורח לשים את השלט, שאני לא רואה שום תועלת בו. האם יש בשלט תועלת כלשהי שפיספסתי, משום מה, והאם יש קנס למי שלא שם אותו (לפני השנתיים) , ומהו גובה הקנס אם אתה יודע ?

Ck3

New member
אז ככה

2K הוא בטח התכוון לריצת 2000 מטר.. אני לא ממש יודע מה הרעיון מאחורי הנהג חדש, אולי שנהגים אחרים יתחשבו בך, ואולי שיזהרו ממך. בכל מקרה, מה שקורה בתכלס זה כמו שפלטרון תיאר, אם יש לך נהג חדש, אתה תקבל הרבה יותר צפצופים, לעבור נתיב זה נהיה אתגר כי ´מה, שאיזה ילד יסע לפני ויעשה תאונה? שמישהו אחר יתן לו להשתלב´, וכל מיני. לי יש רשיון שנה ויומיים (
), ואני תמיד שם אותו (זה שהוא נופל אחרי שאני יוצא מהחניה זה משהו אחר). אני חושב שאם שוטר תופס אותך (גם לבדיקה שגרתית) וברשיון כתוב לך שאתה נהג חדש, ואין לך שלט, זה קנס.. אני לא בטוח בכלל במה שאני אומר, זה ניחושים, אבל נראה לי הגיוני שזה קנס.. אם אתה עושה עבירת תנועה כשאתה נהג חדש (בלי קשר לשלט, אם יש לך רשיון פחות משנתיים), העונש הרבה יותר חמור מאשר אם היית נהיג "ותיק".. במקרים קיצוניים מחייבים אותך לעשות תאוריה/טסט שוב, שמעתי גם על כאלה שקיבלו עונש להיות עם נהג חדש עוד תקופה מסוימת.. בקיצור, תמיד שים נהג חדש, עדיף שלא יתנו לך להשתלב/יצפרו לך אם לא התפרצת לצומת תוך מאית השניה, מאשר שיבוא איזה שוטר שיחפש לדפוק אותך..

ofirgaon

New member
בדיוק

וזה לא כזה נורא אתה שוכח שהוא קיים ואני לא שמתי לב להתייחסות מזלזלת בכביש... אני נוסע לפי החוקים וזהו..

eitan007

New member
בתנאי

אתה שוכח שהוא קיים שם בתנאי שהאוטו הוא שלך ואתה שם אותו לצמיתות, ולא כמו במקרה שלי שאני צריך לשים אותו כל פעם שאני מקבל את האוטו מההורים ולהוריד אותו כל פעם אני מחזיר אותו. גם אני נוסע על פי החוקים ודרך אגב, לטעמי ההתנהגות המזלזלת קיימת שם תמיד, בלי קשר לשלט

פלטרון

New member
הסבר

1. 2k , קיצור לריצת 2000 מטר . 2. על התועלת ... נו, הנהגים אמורים להבין שאין לך נסיון רב על הכביש , ולהיזהר כפול לידך ... בפועל הם רק מצפצפים - כדי שתדע שהם יודעים שאתה חסר נסיון רב בכביש , אז תן "לנו" לעבור , ואז תעשה כמה שטויות שאתה רק רוצה .... אפקטיבי השלט הזה , האאא ??
וכמובן יש עוד תועלת - לחסוך לך קנס , אם משטרה תופסת אותך ... הם סתם מעמידים ניידת , ועוצרים 100-200 נהגים ומבקשים רשיון ורושמים פרטים ( כדי שיוכלו לקבל משכורת אחרי זה .. ) . אם במקרה שמו לב שאין לך שלט - תגיד שלום ל70 ש"ח ... אני חושב .

ramil

New member
אני רוצה להזכיר לך

שיש לך את הזכות שלא לומר דבר שעלול להפליל את עצמך. וכדאי שתשמור על הזכות הזו.

Haron

New member
רגשי נחיתות

חברי, באמת, כל הנושא של "רגשי נחיתות" וכו הוא חסר משמעות. אנחנו לא "קבוצה" ולא "מגזר" ולא כל דבר אחר. זה רק מסלול בצה"ל. כמו שאין פורום שבו חברי מגולני, תותחנים או מג"ב צריכים להגן על כבודם, גם זה לא צריך להיות פורום כזה. רק מקום לקבל מידע\ לשמוע דעות. חוץ מזה, בהצלחה לכולם בבחינות, אני מסיים תואר בהנדסת חשמל ומתגייס בסתיו. אשמח לענון אל כל שאלה.

galga

New member
אני אנטי ר22

הנה היחס ששידרת שמגיע לך בועלת עתודאים

avge

New member
הקשר בין עתודאים לפולנים

ר22 היקרה רק הציגה את דעתה ואת נסיונה אלו מכם שקפצו מהר על זה כדי להתחמם ולהתעצבן כל הכבוד לכם גם אני בתחילת לימודי (מסיים שנה א´) הייתי שקוע ביסורי העתודאי המדוכא והמנודה. חשבתי שכולם שונאי עתודאים ומשמיצי צעירים וכל דבר קטן שמישהו אומר ישר נפגעתי וחשבתי איך להגיב. יש לי חדשות בשבילכם - זו טעות !!! אם תהיו ככה לא תוכלו אף פעם להנות בלימודים וזה גם אומר משהו על הגישה שלכם לחיים בכלל. האמת היא ששונאים או צוחקים על מישהו בגלל איך שהוא מתנהג. אף פעם לא צחקו עלי בגלל שעתודאי אחר מהכיתה שלי יושב בשורה ראשונה כל הזמן או חורש בצורה מוגזמת, או ניגש למרצה בסוף כל שיעור. אם מישהו ירצה ללעוג עלי הוא יכול למצוא פגמים בי (יש הרבה) והוא לא צריך לשייך אותי לקבוצה זו או אחרת. פעם דיברתי על זה עם ידידה טובה מאוד שלי מהכיתה (לא עתודאית - רואים) והיא אמרה ששנאת עתודאים לא ממש קיימת וגם אלו שיש להם דעות קדומות ורעות על עתודאים ("שונאים") לא מתעסקים בזה כמו שהעתודאים מתעסקים בפחדג שיש להם מנידוי ושנאה !!! לא כל הערה צריך לקחת ללב כמו שלא כל בדיחה על פולנים, רוסים, רומנים או בת ימים הופכת לשיחת היום ודאגת הנלעגים. בקיצור - תרגעו ותחיו בכיף ותמצאו לכם חברים שמוצאים בעיניכם. בהצלחה במבחנים !!!!!!!!!!!!!

למעלה