אני אלוהים?
בוקר טוב לכולם
היתה לי שיחה עם כמה אנשים בסוף שבוע על אלוהים. אלוהים נמצא בכל דבר , ובכל אחד אז הרי אלוהים נמצא בתוכי ואם אלוהים הוא הכל , אז גם אני אלוהים... בורא את המציאות שלי... אך לבוא בקביעה של ``אני אלוהים`` נשמע יומרני במקצת
... אני חושב שיותר נכון לומר גם אני אלוהים , הרי כולנו אלוהים... כל אחד הוא חלק מהאחד הגדול , וביחד אנחנו יוצרים משהו מדהים. זו דוגמה טובה למקום שבו המתמטיקה לא עובדת , זה כמו 1+1=3 , כי החיבור של כל מה שקיים בעולם יוצר כח הרבה יותר גדול מאשר סכום הכח שהיה כאן אם כל אחד היה בנפרד. הכח שלנו הוא באחדות , בהכרה שכולנו אחד , כולנו חלק מהאלוהים וכולנו אלוהיים בעצמנו. כמה מחסומים אנחנו יוצרים לעצמנו בדרך לחיבור... יהודי וערבי , מרוקאי ופולני , עשיר ועני , דתי וחילוני... וזה לא משנה באיזה חלק אתה נמצא , אתה עדיין חלק , שבר... ושום חלק לא שווה כלום כל עוד הוא בפני עצמו , כי עם כוס שבורה אתה לא יכול לשתות , גם אם יש לך חלק גדול יותר , או אפילו אם חסר לך רק חלק קטן מאוד , עדיין המים יזלו והכוס לא תהיה יעילה כל עוד היא לא שלמה. אז כולנו אלוהים , וחשוב מאוד לזכור שאנחנו לא לבד וכולנו שווים. אז בואו ניצור ביחד את העולם החדש
באור ואהבה , יופיאל המלאך
בוקר טוב לכולם