אני אישית רוצה......

אני אישית רוצה......

אינטלגנט.......דברן.......מצחיק עשיר יפה....מישהו שיפיל לי את הלב שיכבוש אותו בקריצה. שיהיה לו חיוך של נסיך ......... הכי חשוב שיהיה ג'נטלמן שיפנק אותי במתנות....... ועוד דבר חשוב שיגיד לי כמה אני יפה ושבחיים הוא לא ראה מישהי כל כך יפה כמוני..........

קווטר

New member
כסף כסף כסף

זה מה שרוב הנשים רוצות באמת, ומי שתגיד לי שלא תשקר! עשיר היא רוצה! אבל למה שהעשיר ירצה אותה???

כל העולם

נשים וגברים רוצים כסף. "כסף מגלגל ת'עולם..."
אבל יש הבדל בין לחפש כסף ולבין להמיר אהבה בכסף. אתה יודע כמה מליונרים התחילו איתי אבל הם היו יותר מידי חומריים בשבילי [מה הפלא? עם כל כך הרבה כסף...], שיש דברים שהם מעבר לכסף. כסף לא מסנוור כל אחת ואחד.

קווטר

New member
הלוואי עלי למצא אחת שלא רוצה כסף

לא חסר לי כסף (אני גם מפונק בכל מקרה) ובגלל זה אני כבר לא אוהב יותר את הכסף ואני מחפש רק רגשות ולא חומריות, הבעיה עדיין שאני רוצה את אותה אחת שידוע לי שלא יצא כלום איתה.

תראה, כולם מחפשים כסף

אבל יש המון שיודעים לעשות הפרדה בין הכסף לבין הרגשות. אל תחשוב שכולן רואות בך רק כסף ותראה שיגיע הדבר הנכון. היא בחור שיצאתי איתו לפני חצי שנה שחשב שאני יוצאת איתו בגלל הכסף. האבסורד הוא שגיליתי רק אחרי חודשיים, דרך חברה משותפת, שהוא בכלל עשיר.

קווטר

New member
אני לא חושב שכולן רואות כסף

פשוט הרוב כן, דבר שני זאת שאני רוצה לא תרצה אותי בגלל ההפרש גילאים בנינו. זה נשאר בגדר שמועה עד שאני אשאל אותה אם זה נכון.

המממממ

תסלח לי... אבל אני ממש לא מחפשת מישהו עם כסף. מה בכלל קשור כסף למה שאני ארגיש כלפיו ואיתו? (והבחורה בהודעה המקורית נשמעת לי כאילו היא צריכה להתבגר ולחוות עוד הרבה הרבה ביחסים, כדי להבין איך זה באמת עובד).

רק רגש

New member
עצה של ממש

אם תמצאי מישהו שנעים לך במחיצתו מפרנס בכבוד, לא לא מיליונר, אחרי שגם את צריכה לעבוד. טוב לך איתו במיטה אז קפצי על ההיזדמנות. יותר מזה אין באחריות.

למעלה