אני אימא בת שנה.

יופיופ6

New member
אני אימא בת שנה. ../images/Emo99.gif

היום הזה ממש, בדיוק לפני שנה, נולדו הקטנים שלי. לא מאמינה שעברה שנה. כבר כמעט חודש שאני משחזרת את הימים שלפני הלידה, את הניתוח עצמו, כשהוציאו אותם והם היו כל כך טובים ובכו כשהם יצאו, בדיוק כמו שרציתי
ואת הימים הראשונים של אחרי. איך בשתיים בלילה (כמה שעות אחרי הניתוח) הלכתי לתינוקיה כי נורא התגעגעתי (לקח לי שעה לרדת מהמיטה בגלל הכאבים מהניתוח). ואיך הם שכבו שם שקטים וערניים. (רמז לעתיד לבוא..כי עד היום בשתיים בלילה הם ערניים
). שנה עברה וכל כך הרבה רגעים קטנים וגם גדולים של אושר. ועוד אני רוצה לכתוב שאני מרגישה שזה בכלל היום הולדת שלי. נולדתי אימא לפני שנה. והאור והצחוק חזרו אליי. ורק עכשיו אני מבינה את דודה שלי. שמאז שאני זוכרת את עצמי, מתקשרת בשבע בבוקר ביום ההולדת שלי, כל שנה. ולא אומרת לי מזל טוב ולא מברכת. אלא מבקשת מהר את אימא. ולה, לאימא שלי, מאחלת את כל הברכות. ופתאום הכל מובן. פתאום זה נראה לי הכי טבעי והכי נכון שבעולם. אז מזל טוב לי.
וגם לקטנים...מאחלת להם רק טוב.

פינקי33

New member
מזל טוב כפול וגדול../images/Emo65.gif../images/Emo213.gif

לאמא בת השנה וגם לילדיה.... השנה הכי קשה מאחוריך, את יכולה לנשום לרווחה.מעכשיו יתחיל להיות הרבה יותר קל, כיף שאי אפשר לתאר ואושר עילאי גדול יותר ממה שהיה עד כה... המון בריאות אושר ושמחה !!!

anguly

New member
מזל טוב לאמא בת שנה!

היומהולדת הראשון הכי מרגש שנה של אמהות ועוד אמהות כפולה עברה עליך זה בהחלט מרגש מאחלת לך להמשיך ולהתרגש כל שנה מחדש ולקטנים אני מאחלת שיגדלו שיצחקו שילמדו דברים חדשים כל יום ובעיקר שיהיו מאושרים ובריאים

נטעטע

New member
מזל טוב יקירה../images/Emo140.gif

ומזל טוב גם לקטנטניך. אני חושבת שלכבוד המאורע, מגיעות לנו כמה תמונות. נו...אל תיהיי קמצנית.

יופיופ ../images/Emo24.gif

יומולדת ראשון מרגש מאין כמוהו - כל רגע את משחזרת מה בדיוק היה לפני שנה, איך הרגשת, איפה היית, ושוב מתנערת מהתחושה של כמה זה מוזר שלפני שנה הם עוד לא היו, ופתאום הם כאן, נוכחים כל כך, שלך כל כך... מאחלת לך לחגוג את האמהות שלך בצורה הכי כיפית שאפשר, בחיבוקים ונשיקות ואהבה רבה (כמו הפיצקולה שמלחכת אותי עכשיו
), שיהיה קל יותר (ויהיה!), פשוט יותר, מצחיק יותר, ושהאהבה תתעלה על כל ה"יותר"ים האלה. מזל טוב

מזל טוב לאמא של צמד חמודים!

ראיתי במו עיני ואני יכולה להעיד שהם מופלאים ביותר. שיהיה לך המון מזל טוב ואינסוף נחת מהם! שיהיה להם רק אושר ושמחה ושלא יגרמו לכם דאגה.

doe2

New member
יקירה שלי, המון המון מזל טוב../images/Emo65.gif

גם לך וגם לקטנטנים. כתבת כל כך נכון וכל כך מרגש. מצטערת שנעלמתי...מקווה לחזור במהרה. מלאנת'לפים נשיקות לקטנטנים וגם לך

../images/Emo77.gifמזל טוב!../images/Emo77.gif

שושק'ה- המון המון מזל טוב לך ול2 הקטנטנים! לא יאמן כמה מהר עובר הזמן, ועם זאת נראה כי עבר נצח כי החיים שונים בתכלית.... מאחלת לך עוד הרבה שנים טובות ומאושרות ואמהות בטוחה רגועה ושלווה.
שרה

ה ו ר י ת

New member
מזל טוב מזל טוב

תסלחו לי על 5 דקות איחור אז אני לא המשוגעת היחידה שמשחזרת את הרגעים ההם ומתענגת עליהם........ מזדהה כל כך ומאחלת לאמא בת השנה, לגוזליה- וגם לאבא המון המון מזל טוב

../images/Emo49.gifאמא בת שנה../images/Emo213.gif../images/Emo212.gif../images/Emo77.gif../images/Emo65.gif|2|

איזו התרגשות. שנה של אמהות. מאחלת לך המשך נפלא עם המקסימים שלך.

ריגשת אותי..

מזל טוב אמא בת שנה שתצמחי מתוך האמהות הזו ותגלי כל יום חוויות חדשות ואתגרים חדשים מהאמהות (לרבות אמהות לתאומים
)

../images/Emo49.gif שושנה יקרה ../images/Emo24.gif

לאמא הצעירה
בת-השנה
.
שוש'קה שלנו
, שוש'קה יקרה ומופלאה
- איחולים מרובים ממני
.
איחולים של אהבה
, בריאות
, אושר