אני אחרי

sheronher

New member
אני אחרי

היי בנות, אחרי שעברתי את הניתוח הלפרוסקופי.
היה הרבה יותר קל ממה שתיארתי לעצמי למרות שהכאבים היו בלתי נסבלים בחלק מהמקרים - אבל אני בבית וזה הכי חשוב אז אובחנתי באופן סופי, אני אנדואית. היו נגעים ברצועות של הרחם והכליות שלי היו מחוברות בהדבבקויות ושתיהן יחד לאגן בצד שמאל חוצמזה שהשחלות היו סתומות והצליחו לפתוח רק אחת מהן - ולטווח הארוך סביר להניח שיהיה לי (לטענת הרופא) קצת יותר קשה להכנס להריון - אבל אני אופטימית יש עוד כאבים, וכמעט לא ישנתי בלילה - כי גם שותפים לחדר צריך לדעת לקבל ואיתי היתה אחת שעברה ניתוח גם כן אבל לא הפסיקה לקטר, לאכול למרות שאסור, וכמובן להקיא שעה אח"כ... היה פשוט סיוט אבל הצוות של האחיות פשוט מדהים - באמת ... מקווה תוך כמה ימים לחזור לעצמי באופן מלא. עד כאן העדכון..שיהיה ערב מהממממממממממממם עמוס בחיוכים
ד"א
לרשימת הציוד - אפשר להוסיף כרית (הבאתי כרית מהבית והיא עשתה רק טוב, גם ריח של בית וגם הנוחות שהכריות בביה"ח לא מצלךיחות לספק.

איזה יופי ../images/Emo24.gif

טוב שאת כבר אחרי עכשיו תנוחי ותתפנקי החלמה מהירה וקלה

זואילי

New member
החלמה מהירה מהניתוח ../images/Emo24.gif

מקווה שהכאבים יחלפו במהרה ושתגיע אלייך הקלה. תרגישי טוב

החלמה מהירה

טוב לשמוע שאת אחרי והכל עבר בשלום מנוחה פינוקים......וכמובן אוכל טוב......זה השלב הבא תרגישי טוב

יופי שאת כבר אחרי

שמחה לשמוע שעבר בסדר ושאת אחרי. תנוחי ותתפנקי כמו שזק אמרה ותשימי לב אם אין לך חום או כאבים, ואם יש תחזרי למיון כי זה חס וחלילה יכול להעיד על זיהום ותאמיני לי שאת לא רוצה לעבור את הסיוט שהיה לי אחרי הניתוח שלי.

sheronher

New member
תודה ..

ובינתיים הכל הולך בסדר...רק כאבים אבל אין חום ברוך השם. קשה לי לשבת כל היום ולא לעשות כלום, ונרדמת מלא בלי לרצות .

lilo4

New member
הגיוני ולגיטימי

אחרי הכל, הגוף שלך עייף מאוד מהניתוח...גם אם כבר עברו כמה ימים ונראה לך שזהו, הגוף עדיין מתמודד. אל תלחמי בעייפות, תני לגוף לנוח ולעשות את שלו כדי להחלים. החלמה מהירה

למעלה