אני אחרי צילום רחם

יולי 154

New member
אני אחרי צילום רחם

עשיתי היום צילום רחם. אז קודם כל, לא היה נורא בכלל, אני כנראה מאלה שמספרות שהשד לא נורא, קצת כאב, קצת לא נעים, אבל בסך הכל לא נורא. חוץ מזה זה נגמר מאוד מהר, 5 דקות. והכי חשוב: חיכיתי איזה 3/4 שעה לתשובה והתשובה היא: חלל רחם תקין. מעבר ופיזור משני הצדדים. נראה לי תקין לגמרי, ואני ממש שמחה ומאושרת מזה. מחר לרופא נשים למעקב ביוץ, בהמשך חזרה על בדיקת זרע ו... הלוואי ואני אהיה מאלה שנכנסו להריון אחרי צילום רחם.

פּוֹנְג

New member
גם אני הייתי שם היום, 1/2 שעה לפני

יולי. הייתי כל כך מסטולה ומתוחה, שלבשתי את החלוק (היפה) רק שכחתי להוריד את התחתונים... מזל ששמתי לב לזה לפני שביקשו ממני לפתוח רגלים. זה לפחות עשה אווירה מבודחת. הרופא הסביר לי שזה למעשה כמו הזרעה. ממש שמחתי, עד שראיתי את ה"מזרק" שהוא החזיק ביד, הפסקתי לשמוח ולעומת זאת הפסקתי גם להסתכל.
כאב לי למשך זמן של פחות מדקה. בעיקר הפתיע אותי כי זה היה באמצע. תפסתי את המיטה אבל שתקתי והייתי גיבורה (כך אמר הרופא שלי לגבר שלי [אך איזו אחווה הייתה שם בין שני הגברים שאולי יכניסו אותי להריון]
) אבל הכאב הוא כנראה מאד אינדבידואלי כי אחר כך גם שמעתי מישהי צועקת. כאב לי בשבילה ושמחתי שאני שומעת את זה אחרי. והעיקר שגם אצלי הכל תקין. אין תרוצים הוא אמר (אחד מאלו שיכניסו אותי להריון) אני חושבת שאם הרופא אמר אז מוכרחים לשמוע בקולו.

תולו

New member
טוב,הקטע של התחתונים הורס../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif

נרי כ

New member
איזה כיף לך שהוא נכנס איתך!

אישך, כמובן. שלי בא איתי והחזיק לי ת'יד במסדרון, אבל זה בכלל לא עשה רושם שיש סיכוי שמישהו יתן לו להכנס.אז אפילו לא ניסינו. יופי שהכל תקין, ושאגדת הצילום תפעל במלוא המרץ, אינשאללה.

debby12

New member
מנהל
למיטב ידיעתי זו זכותך

בקופ"ח אצלי ראיתי שלט שכתוב עליו שעל פי חוק זכויות החולה חולה זכאי לדרוש שמלווה שלו יהיה נוכח בחדר בעת בדיקה (אני מניחה שיכולים "לנפנף" אותכם אם זו פרוצדורה שדורשת סטריליות כמו חדר ניתוח וכו' - אבל זה לא המצב). אולי בעצם כתוב "אדם נוסף" - ולא "מלווה"? לא זוכרת. על כל פנים - אנחנו תמיד אסרטיביים וזה עובד.

נועם@בת

New member
הכל פתוח, עדו לא מאוחר

יולי ופונג, איזה כיף לשמוע שהכל תקין והסבל היה סביר. עכשיו אני מחכה לרשום עדו שני דפים באגדת צילום הרחם
. נועם

למעלה