אני אחרי, ובסדר

אלסי

New member
אני אחרי, ובסדר

כואב קצת,מדמם קצת,מבולבלת הרבה,בעיקר עייפה אבל זה מאחורי. בתכנון לישון המון,לקחת אויר לריאות (מול הים כשאוכל להגיע לשם), לשקם את הגוף. השאר כנראה הזמן יעשה. קמתי מהמיטה לקחת אנטיביוטיקה (לא ישאר הרבה נגד אנטרקס אחרי שאני אקנה את כל המינונים שקיבלתי לקחת),וחוזרת מהר מתחת לפוך כי נורא נורא קר לי. תודה על העידוד,העצות והחיבוק שקיבלתי מכם. [´סמיילי´ שמרגיש כאילו קם מחלום רע].

עידית ד

New member
נסיכה שלי ../images/Emo23.gif

טוב שאת כבר אחרי עכשיו נשאר לזמן לעשות את שלו לכי לך לישון לי זה תמיד עוזר שולחת לך עוד חיבוק ונשיקה על הלחי שלך תמיד עם הרבה אהבה עידית

יקירה שלי

אני שמחה שאת אחרי. חשבתי עלייך המון אתמול. אני עדיין כאן, תפני במה שתצטרכי. גם אם יש רגע של נאחס בלב, את יכולה להרים טלפון או לכתוב לי. עכשיו כשריק נורא ברחם ובלב קשה להאמין שאפשר לקום מזה ושיהיה טוב. אבל תראי שיהיה, ואני גם מקווה שכמה שיותר מהר. אוהבת ומחבקת ושולחת לך הרבה אמונה וכוח זוהרה

רומי 007

New member
אלסי

תנוחי חמודה שלי והרבה. שמחה לשמוע שהכל מאחורייך, כמה שזה קשה ולא נעים. רק אל תשכחי להשאר בעמידה ואח"כ בישיבה חצי שעה אחרי הדוקסילין. פעם לפני כמה שנים קיבלתי את התרופה הזו ולא הוזהרתי ולקחתי אותה בשכיבה ומיד הלכתי לישון. התעוררתי עם כוויה בתוך הגרון - אני לא יכולה לתאר איזה סבל זה היה. לא יכולתי לשתות ולאכול מספר ימים. מאז אין כזה דבר אצלי לקחת תרופה בלי לקרוא את ההוראות... אז סליחה שאין לי משהו יותר נחמד לספר לך כרגע אבל שמרי על עצמך וחזרי לעצמך מהר.

עמית@

New member
אלסי-

לפחות לא תחלי באנתרקס, תתכרבלי היטב, מתחת לחום של שמיכה ותנור סלילים שמפיץ חום אמיתי- לא כזה של מזגנים, כזה אמיתי, מחמם עצמות. תאכלי מרק- תתחזקי. עמית

yaelhul

New member
אלסי יקירתי הכאובה

ניסיתי לשלוח מהארץ תגובה להודעתך האחרונה, אך לא הצלחתי לשלוח. כעת את אחרי. יכולתי רק לתאר לעצמי את המצב הבלתי אפשרי בו היית עם הריון שכבר איננו ובכל זאת הוא עדיין אצלך. כעת לפחות, עם כאבי הגוף יגיע גם הניקוי הפיזי, ואני תקווה שאחריו יגיעו גם הנקיון הנפשי, ההשלמה וההתאוששות לקראת ההמשך. אני לא שולחת מיילים כדי לתת לך את הזמן שלך עם עצמך. מאחלת לך את כל הטוב שבעולם יקירה - התאוששות מהירה, בריאות מלאה ומושלמת, והגעה מהירה לים - לנשום מלוא הריאות אוויר צלול, להתמלא, להזדכך, לאגור כוחות ולהחליט מה הלאה. מחזיקה לך אצבעות לכל דרך שתבחרי. חיבוק גדול ומפרק עצמות מעבר לים. חושבת עלייך כל הזמן. יעל

העיקר שזה עבר ב"ה ...

תישכבי לנוח תישתי הרבה והלואי ולא נישמע עוד בשורות רעות רק טובות !
יונית

אלסי קבלי חיבוק אוהב ../images/Emo23.gif

אני מעריצה אותך על החוזק שעולה ממילותייך. נראה טוב התכנון לישון ולנשום אויר נקי - להתנקות מכל החוויה הזאת ולהתחזק עוד לקראת ההמשך. מקווה מאוד לראותך בקרוב במפגש אצלי.

מירי27

New member
שלום אלסי

אני גם צריכה לעבור מחרתיים גרידה. אני רוצה להתיעץ ולשמוע ממך אם אפשר כותבת לך מסר ויעזור לי אם תוכלי לענות. מאחלת לך החלמה מהירה מירי

מיכל ק-ש

New member
אלסי

טוב שאת אחרי ואני מקווה שהגוף שלך יחזור לעצמו מהר. הזמן אכן עושה את שלו והנפש שלנו שלמדה לספוג חבטות ולהמשיך הלאה, גם היא תעשה את שלה. אני מקווה שמעכשיו נשמע ממך אך ורק חדשות טובות. תפתיעי אותנו פעם אחת ויחידה עם הודעה חיובית ואחרי זה לא רוצים לשמוע ממך יותר... מיכל

נועם@בת

New member
אלסי אהובה ../images/Emo24.gif

עכשיו כשאת אחרי, זה כבר סוף. נגמר הפרק הרע, ומתחיל פרק התיקון. הזמן יתן מרפא לגוף, ואת תתני מרפא לנפש. תשני הרבה, תנוחי הרבה. תקראי את כל הספרים שבעולם. תצללי מתחת לשמיכה כל עוד את יכולה. אחר כך יהיה מחר, ואחר כך מחרתים. תני לעצמך זמן להחלמה. ואם משעמם לך בחיים, את מוזמנת לבקר את הרופאה הסיניתש הייתי אצלה, שתיתן לך דיאטה ואז תעמדי כל היום, תבשלי ותחממי אוכל כמוני
מחבקת חזק חזק מלטפת את הרחם שעוד תשא הריון בריא עד תומו. נועם

אלסי

כולנו פה איתך תנוחי תרגעי תתאבלי ותקווי וכשתרגישי בנוח תוציאי את הראש מהפוך תחייכי לעולם והוא יחייך חזרה נדבר כשיתאים לך, ליאור

למעלה