אני אחרי הזרעה

moranoflili

New member
אני אחרי הזרעה

הי, ביום שלישי ביצעתי הזרעה ואני ממש מתוחה ומצפה לתוצאות בעוד שבועיים. השאלה שלי היא כזאת: פרופסור עמית עשה לי הזרעה ביום ה 14 למחזור,אבל אני יודעת שהביוץ שלי תמיד ביום ה 18 אני מפחדת שהוא עשה לי השבחה שלא בזמן המתאים , האם חרי שלקחתי 6 ימים זריקות גונל וזריקת פרגינל לביוץ יש סיכוי טוב להזרעה הזו? אני ממש מודאגת ולא מרוכזת בשום דבר אחר.

ביוץ טבעי שונה מביוץ עם הורמונים

אני מניחה שפרופ' עמית ביצע מעקב אולטראסאונד ובדיקות דם לקביעת יום ההזרעה. גם אצלי הביוץ בד"כ ביום ה 14, אבל עם זריקות הורמונלית הביוץ הקדים בכמה ימים. אני לא חושבת שיש לך מה לדאוג. ממה שקראתי כאן בפורום על פרופ' עמית הוא מקצועי.

ל א ו

New member
מעבר לעובדה שעדיף

שהזרע יחכה לביצית מאשר הביצית לזרע. בכל מקרה הוא בטח גם יבקש שתעשו שיעורי בית

נועם@בת

New member
ברוכה הבאה לסירה שלנו../images/Emo45.gif

הדלת השניה משמאל מובילה לפורום הריון, אל תהססי להשתמש בה
. אם קיבלת זריקות הורמונים ופרגניל, הביוץ שלך תלוי בזריקות ולא במחזור הטבעי. מאחר ולא ידוע לי מה הבעיה שבגללה עברתם הזרעה, קשה לדבר על סיכויים. אני יכולה רק להוסיף שפורום הריון אחרי טיפולים ופורום הורים אחרי טיפולים מלא בכותבות שעברו הזרעה- זה עונה לך על השאלה
. הערה, מחקתי את ההודעה שלך עם מספר הטלפון כדי למנוע ממטרידים להתקשר אליך. מאוד לא מומלץ להשאיר מספר טלפון כך בפורום. מחזיקה לך אצבעות נועם

סנונית 1

New member
קודם כל ../images/Emo50.gif

שנית בביוץ עם הורמונים הרופאים שולטים על הביוץ (אם הרופא טוב כמובן) והם יודעים לפי בדיקות הדם וה US ולפי זה מתזמנים את ההזרעה אז הסירי דאגה מליבך ובעוד 14 יום תבשרי לנו על בטא יפה. שיהיה בהצלחה.

עינת ב6

New member
בהצלחה!../images/Emo140.gif

מצטרפת לכל מה שהבנות האחרות רשמו לך... ומאחלת המון בהצלחה - ושהפעם תהיה הפעם!

moranoflili

New member
משהו מוזר,,,,

היום אני שבוע אחרי ההזרעה, ומידי פעם יש לי כאבים בחזה, אבל אני לא רוצה לטפח תקות שווא ואז להתאכזב,,,,,,אבל הכאבים יכולים לבשר לי משהו? ועוד רק אחרי שבוע מההזרעה?

שווערצה

New member
לא מוזר בכלל, אבל גם לא אומר כלום

כאבים בחזה במחצית השניה של המחזור, בתקופת טיפולים הורמונליים, הם דבר נפוץ. לצערי, הם מבשרים על זה שהחזה כואב, וזהו. בספר הסימנים של הפורום, נרשמו "סימנים" רבים היכולים לבשר על הריון באותה מידה שהם יכולים לבשר על מחזור מתקרב. כאבי חזה/פטמות/בטן - מככבים בספר
מכל מקום - את בהריון עד שלא הוכח אחרת בהצלחה

למעלה