אני אחליף את עה*

Acoustic 3

New member
הקשר איתו לא בריא לי בשום אופן..

ואני כועס עליו על הרבה דברים ואני מנסה להתקדם ולא כ"כ מצליח.
&nbsp
אני חושב שחלק גדול מהסיבות בשבגללן הפסקתי להתלהב מגברים היא כי אף אחד לא התעלה עליו בשום אופן. לא במראה, לא בגישה וגם לא ברומנטיקה האירופאית הסוחפת הזאת.
&nbsp
הוא לא בריא לי. ועדיין, אני נשאב אליו.. ולמרות שהצהרתי בפניו שאני לא מעוניין יותר, הוא מעולם לא וויתר עלי.
ותמיד טרח להחזיק את הקשר הזה חי.

Acoustic 3

New member
אני אחליף את עה*

אני בדרך לעבודה שאני כה סובל ממנה. אבל החלטתי שהשבוע שיהיה שינוי אז התחלתי להזיז דברים.
האילתי המדהים שהתאהבתי בו לפני שנה וחצי-שנתיים ועבר לתל אביב לפני מספר חודשים (זה שהצהרתי בפניו שהוא יפה מדי בשבילי).
היתה לנו ריב גדול וכתוצאה מזה ניתק הקשר לתקופה של בערך ארבעה חודשים.
הייתי בדרעק. ופתאום הרגשתי נגיעה באוזן.
הסתובבתי, והנה הוא היה. עם העיניים הגדולות והנוצצות שלו - מסתכלות עלי.
חבקתי אותו ארוכות, שאלתי לשלומו.. ופשוט הלכתי.
למחרת קבלתי הודעה ממנו. נסעתי תל אביבה לפגוש אותו. היה מדהים. התגעגעתי אליו. עכשיו אנחנו שוב בקשר.

אבל - הוא הצהיר שעכשיו שהוא סופסוף כן נגיש וקרוב - הכל הפך להיות יותר ריאלי, ועכשיו הוא מבקש אותי לחשוב על זה, על להיות איתו. הוא אמר שמאז ומתמיד הוא אהב אותי באופן הזה אבל היינו חייבים לשים דברים בצד בגלל המרחק. (גם אני הייתי שותף לחשיבה הזאת, אגב. גם לדעתי זה בלתי אפשרי לבנות מערכת יחסים כשאחד מהצדדים במרחק טיסה (או מספר שעות נסיעה) - ובטח כשיש מטרתה של אחד מהצדדים לעזוב את הארץ (אני שמח שהוא חזר בו).
ועכשיו שהוא כבר לא רחוק - אז הוא רוצה.

אחרי תקופה ארוכה בה כל מה שרציתי היה אותו, ותקופה עוד יותר ארוכה של הבנה שזה לא ריאלי ומאמץ גדול להתגבר עליו - פתאום זה נחת עלי.
כבר הספקתי להתרגל למהות שלו בחיים שלי.. שהיא עוגן חשוב מאוד של אדם מיוחד שמוציא ממני צדדים כ"כ טובים, שבדר"כ אף אחד לא מצליח להוציא אותם החוצה.
אני גס רוח ברוב המקרים, אני מקלל לעיתים, עצבני רוב שעות היממה וחסר סבלנות לאנשים שאני לא מבין - בעיקר כאלה שאין להם מילים.
ואיתו - כל אלה נעלמים, ואני מרחף בתוך עננה של אהבה וכבוד כלפיו, ואני לעולם לא מרים את הקול, ולמרות שאני חושב שאני תמיד צודק - אני לא משליך את זה עליו אף פעם.
ועדיין, התרגלתי כבר למהות שלו. וקשה לי לחזור אחורה פתאום.

היום שוחחתי עם האיטלקי שלי בסקייפ והיה לי נחמד מאוד.
אני כ"כ רוצה לנתק איתו קשר.
הוא פשוט לא נותן לזה לקרות, ואני ממילא לא מוצא דרך בוגרת לעשות את זה.
בסוף החודש יהיה לי ולו שנה שלמה של הכרות. שנה שלמה שיותר מחצי ממנה אני מנסה לסיים את זה.

טוב, אין לי יותר מה לכתוב אז אין ברירה - אני אלך לסבול בעבודה.
הנה שיר יפה.
המלצות לשירים יתקבלו בברכה.

נ.ב
לא חייב תמיד לפתוח שרשורים רק על בסיס דיונים חשובים ומשמעותיים לדבר עליהם.
לפעמים אפשר סתם ככה.

אגב, דרדק, אני קורא לחזרתה לאלתר של פינת יום שלישי פעמיים כי טוב.
לפחות בשבוע הקרוב בו אני עדיין פעיל בפורום

השיר שקישרת אליו יפהפה

לא כלכך בא לי להעלות תמונות, אבל מחר אעשה זאת - ספיישלי 4U.
אז תגיע בקרוב לתלאביב ותרצה לפגוש איזה חטיאר באיזה קפה ציבורי - לא אגיד לא.

Acoustic 3

New member
אני מצפה מחר

אבל תמונות יפות, כן?
תחשוב עלי. הטעם שלנו שונה מאוד

aשרון

New member
אקוסטיק....

לך על זה, ברור שאתה מאוהב בו, הוא גורם לך להוריד מגננות ולהיות עצמך, בגלל זה אתה כל כך רגוע איתו.
ככל שתרגיש בטוח להיות יותר פתוח עם האנשים סביבך ככה תהיה גם יותר רגוע ולא עצבני כל הזמן.
השיר שהבאת מקסים, פעם ראשונה שאני נתקל בו. מה שכתבת הזכיר לי דווקא שיר אחר שאני מאוד אוהב.

Acoustic 3

New member
השיר ששמת מהמם. אני מכיר אותו

וקשה לי לשמוע אותו מרוב שאני מתחבר אליו.
&nbsp
&nbsp
בקשר לאילתי המתוק.
תתפלא, אבל האני האמיתי שלי הוא אותו בחור עצבני.
דווקא כשאני איתו אני פחות אני, כי אני מתאמץ מאוד למזער את התכונות הלא טובות שלי, שהן מאוד דומיננטיות וחלק גדול ממי שאני.
זה מאמץ גדול, כי אני מתעצבן מטבעי כשדברים לא מתבצעים בדרך בה אני רוצה שיתבצעו.. אבל איתו אני משתדל להניח את הכל בצד ולהעמיד אותו במרכז.
זה מאמץ גדול מאוד.. וזה ממש לא אני. הפוך. זה אדם אחר.
&nbsp
מעולם לא היה אדם שגרם לי להתאמץ כל כך כדי להיות טוב עבורו..
והוא פשוט הפרה הקדושה שלי.. זה שאני תמיד נזהר ושומר עליו מפני, כדי שלא יפגע ממני..
זה שכאשר עושה טעות - אני אומר לו את זה יפה ומוצא מילים - ולא מרים את הקול, מוכיח ושופט.
הוא גם זה שלא משנה מה, אני אתן לו חיבוק גדול.. כמו שהיה בדרעק. כי זה הוא, ואני פשוט אוהב אותו מלא.
&nbsp
&nbsp
ועדיין. ככל ששאני כותב את כל זה, אני מבין, שאני לא רוצה לפתח את זה. אני מעדיף שהוא ישאר איתי במתכונת הזאת...
&nbsp
אני הולך לישון, לילה טוב!

jwin

New member
מי זה?!

מלחמה בטחנות רוח.
כי אי אפשר שלא לדעת את מה שכבר יודעים: אתה קשור אליו ואוהב אותו. אתה גם יודע שהוא עושה את מה שהוא יכול על מנת שלא לאבד אותך.
לגבי האישיות הכללית שלך - לא מספיק לחשוב שאם תכתוב את כל הרע שאפשר על עצמך - מיד נסלח. לא נסלח.
הייתי מנסה להיות רחוק מוולגריות לשמה ומחבק חיבוק חזק את מי שאוהב אותך וכן רוצה בך. אחר הכך יהיו אחרים ש ״כן, כן אוהבים...אבל לא רוצים בך״...
אל תבזבז גבר אוהב ואולי גבר נכון . הם נדירים.
אנשים מסביבך בדרך כלל עושים את מה שהם יכולים. אל תכעס אליהם. אתה יודע. עובדה: איתו אתה כן יכול.
אתה לא יכול לעשות לאנשים את כל מה שאתה רוצה. הלא כן?
בברכה
יהודה

Mr Fahrenheit

New member
אני זוכר שדיברנו כשהכרתם

זה היה אז בלתי אפשרי כי היו לו תוכניות לעזוב את הארץ אבל הוא חזר בו.. מה שכן,
גם אצלך עברו מים מתחת לגשר והכל השתנה כנראה...

לא יודע מה לייעץ לך.. אני חושב שאני יותר נוטה לכיוון הרומנטי והאופטימי ואתה פחות אז אנחנו לא רואים עין בעין פה..
שזה בסדר

מקווה רק שתפסיק להיות מבולבל בקרוב.

הנה שיר יפה, סתם ככה בלי קשר

למעלה