אני אחות של ש. בסיפור של צופיה ודן

אני אחות של ש. בסיפור של צופיה ודן

מי שלא מכיר את התופעה והסבל שאנחנו ומשפחות רבות עברו ועוברות לא יבין זאת! הסיפור אינו בדיה ותחשבו מדוע רבים מאיתנו מפחדים להחשף? ואין בי שום כעס על הדת בעייני אין קשר בין התחרדות לדת , הם מנצלים את הדת לצרכים שלהם.לא רק את הדת גם אנשים טובים ותמימים כמו אחי הקטן! ולמה להם ? למה שלא יחיו בעולם חרדי שיהיו מאושרים בעולמם מבלי לגרום לרבים לחזור בתשובה ולפרק משפחות? הסיבה נמצאת בקלפי תתרגמו את הקלפי לכסף שזורם לא לחרדים הפשוטים אלא לרבנים ולפוליטיקאים שלהם. אני לא נגד ולא בעד אני רק רוצה שתדעו שהסיפור של דן וצופיה אמת הוא אתם מוזמנים לפתוח את העיתון כל העיר בשנת 1986 ותמצאו את הכתבות.

TJSBZ

New member
אל תטרחי

הם יגידו שאת משקרת, או שלא הבנת, או שהדברים הוצאו מהקשרם. הרי אפילו על דברי הרבבובדיה הם אמרו שהוא לא אמר אותם... ודרעי בכלל לא גנב אלא צדיק וזכאי, ואחרי שהוחלט שהוא לא צדיק וזכאי הוא "לא עמד בניסיון", אבל בשום מקרה לא פושע ולא גנב.

saar7650

New member
הסירי דאגה מלבך!

אני לא מכחיש שישנם אנשים מושחתים בקרב החברה החרדית. מה שאמרתי הוא שסיפור על "שדים מגיחים מאפילה" באמצע סמינרים הוא סיפור מצוץ מהאצבע! עקב כך שהוא מתאר בצורה מעוותת ומסולפת את המציאות! (כלומר- אנשים הלובשים ציצית מתוארים לאנשים המתחפשים לרוחות ושדים). לגבי שאר הספר לא דנתי. ואם כבר שאלת אז שוב, ישנם אנשים מושחתים גם בקרב המגזר החרדי, אך לעשות מסיפורים מאחדים עניין של תופעה גדולה ומדאיגה זה סילוף המציאות בצורה בוטה! כמו כן הראיתי כבר שישנם סיפורים שפורסמו בתקשורת ונמצאו שקריים כך ששוב צריך לבדוק כל ענין לגופו, ולא להפוך מקרים בודדים לתופעה מדאיגה.

למעלה