אני או טו טו בת 30!!!!!!!!

noshi1

New member
אני או טו טו בת 30!!!!!!!!

והייתי רוצה רעיון מיוחד למסיבת 30 שלי...שכל חבריי הטובים יהיו גם -בערך 40 איש(ואם אפשר בנזק כספי נמוך)מה אתם מציעים?

pachanga

New member
מזל טובבבבבב../images/Emo65.gif

החלפת קידומת זה ממש יום הולדת מיוחד
את יכולה להזמין את הח´ברה שלך להזמין מקומות באיזה מסעדה או בית קפה לעשות שם אחלה שמח... שכל אחד השתתף בהוצאה... אולי רק העוגה והיין
יבוא ממך שיהיה לך במזל טובבבבבבבבבבבבב
וספרי לנו מה עשית בסוף

נושי

אם את מעוניינת לעשות מסיבה באיזור המרכז שלחי מסר לתיבת המסרים ותקבלי פרטים נוספים מחיר מדהים

shirijessy

New member
אז קודם כל מזל טוב

ושנית, הנה רעיון שהעלות בו לא כל כך גדולה. את יכולה לארגן מעין ארוחה כזאת אצלך בבית ולספק למעשה את המיקום ושתייה וכל אחד- תבקשי ממנו/ממנה להביא איזה משהו קטן ותכיני סלטים או כל מיני דברים טעימים וככה תאכלו ארוחת ערב וכל אחד ישלם קצת. מה דעתך? שירי

noshi1

New member
תודה לכולכם- אתם חמודים!

תודה על התגובות המהירות, יש לי קצת בלאגן, לא יודעת בדיוק אם רוצה או לא רוצה איפה והיכן, אבל אם כן, אני בכוון של מסיבה עם D.J מעולה (אם יש הצעות אני אשמח לשמוע) ושתייה קלה וחריפה, כלנו כבר נשואים+, ורוצים את הקטע של ערב השתוללות , ריקודים, ולפרוק מתחים מחיי היום יום השיגרתיים. אשמח לשמוע/ לקרוא עוד תגובות... תודה.

pachanga

New member
WOW ריקודים זה ממש אחלה../images/Emo45.gif

ת´אמת גם אני הייתי רוצה ללכת רק לרקוד את כל שנה צומחת בגיל אבל בראש רוצה להשאר צעירה עוד שנתים אני מגיעה לגילך אני יודעת מה את עוברת

למעלה