אני אורחת כאן בד"כ אני בפורום של הקטנים אבל אחיין שלי בן 18 חוגג יום הולדת בשבת מה מבאים?
מ מלמלה New member 22/5/02 #1 אני אורחת כאן בד"כ אני בפורום של הקטנים אבל אחיין שלי בן 18 חוגג יום הולדת בשבת מה מבאים?
ג גלי® New member 22/5/02 #2 תלוי מה הוא אוהב : דיסק טוב , איזה סופ"ש חביב לו ולחברה , הזמנה זוגית למסעדה יקרה (שבני נוער בד"כ לא יכולים להרשות לעצמם..) ... הכל תלוי בראש של הבחור , ובכמה את מוכנה להשקיע ...
תלוי מה הוא אוהב : דיסק טוב , איזה סופ"ש חביב לו ולחברה , הזמנה זוגית למסעדה יקרה (שבני נוער בד"כ לא יכולים להרשות לעצמם..) ... הכל תלוי בראש של הבחור , ובכמה את מוכנה להשקיע ...
U ulul New member 23/5/02 #3 תלוי אם את מכירה את תחביביו ודאי תמצאי מה לקנות אך מכיוון ששאלת כנראה את לא ממש יודעת אז כך תלוש שי לקנית ספרים/דיסקים/אחר אפשר ביריד הספרים במיתוס בטאואר רקורדס ואפשר גם בלוקבסטר או בכל רשת אחרת תלוש להשכרת סרטים ודאי ישמח אותו
תלוי אם את מכירה את תחביביו ודאי תמצאי מה לקנות אך מכיוון ששאלת כנראה את לא ממש יודעת אז כך תלוש שי לקנית ספרים/דיסקים/אחר אפשר ביריד הספרים במיתוס בטאואר רקורדס ואפשר גם בלוקבסטר או בכל רשת אחרת תלוש להשכרת סרטים ודאי ישמח אותו
מ מלמלה New member 23/5/02 #4 תודה על העצות אני אכן לא מכירה אותו וההשקעה היא לא גדולה (יש לי עוד 17 אחיינין אז...) והוא מקיבוץ אז מסעדה אין שם
תודה על העצות אני אכן לא מכירה אותו וההשקעה היא לא גדולה (יש לי עוד 17 אחיינין אז...) והוא מקיבוץ אז מסעדה אין שם
B bimbo. New member 23/5/02 #5 אז זהו! הזדמנות פז להוציא../images/Emo77.gif../images/Emo21.gif אותו ולהראות לו את נפלאות העיר (ומסעדותיה)
אז זהו! הזדמנות פז להוציא../images/Emo77.gif../images/Emo21.gif אותו ולהראות לו את נפלאות העיר (ומסעדותיה)