אני אופטימית

myself80

New member
אני אופטימית

אני אשאל את השאלה ששואלים כולם, איך לצאת מהמינוס.... לכאורה המינוס שלי הוא לא נוראי, היום אני עומדת על גג מינוס של 2000 ש"ח בחודש (גם זה רק בגלל שחסמו לי את כרטיס האשראי והחלטתי להגביל לי את מסגרת האשראי בבנק), אבל לאורך כל החודש אני במינוס. הייתי כבר במינוסים יותר גבוהים ובשנים האחרונות אני כל הזמן מתנדנדת למטה וטיפונת למעלה, בעזרת הלוואות ופרעונן. סה"כ אני בחורה צעירה באמצע שנות העשרים לחיי ולא נראה לי להמשיך לחיות את חיי בהרגלים הלקויים האלו. אבל וואלה אין לי מושג איפה לקצץ.... אשמח אם מישהו יוכל לתת לי נקודת מבט אחרת. ההכנסה החודשית שלי נעה בין 4200 - 4700 ש"ח ואני משלמת שכירות חודשית של 1400 ש"ח פלאפון בסביבות ה - 300 ועוד כ -250 על מים חשמל וארנונה לחודש. נסיעות כ- 200 ש"ח בחודש, וקניות לבית (אוכל נקיון וכו') כ - 500 ש"ח בחודש (חלקי היחסי בהוצאות הבית, אנחנו שני דיירים) בנוסף לזה יש לי עוד תשלומים עתידיים של ויזה כ - 1000 ש"ח בחודש ועוד החזר הלוואה של כ - 400 ש"ח בחודש (צרות שאני גוררת לפחות לעוד 10 חודשים). נראה לי שבערך כאן הגעתי כמעט לגובה המשכורת שלי ועוד לא דיברתי על בילויים וקצת חסכונות.... אז.....?! וזה עוד כשאין לי ילדים ודאגות אחרות. אני מנסה לתכנן לי תקציב אבל זה מאוד קשה והכי מבאס אותי זה שאני עובדת ויש לי משכורת יפה, יחסית לזה שאני אדם בודד ואני לא מצליחה לחסוך שקל. יש למישהו המלצה איפה אני יכולה לקזז?

רק פיס יעזור לך

תגורי אצל האמא . תחסכי 1400 ש,ח פלא פון . עים מי את מפטפת . אני כסוחר לא מדבר בכמות כזו בפלא פון .כבר חסכת 1700 ש"ח לחודש . יעוץ לא יעזור לך . רק מחשבה שלך איך לקצץ בהוצאות יעזור

למעלה