אני אוכלת מישהו רוצה? המנהל שלי קנה לי חחחחחחחחח תקנאו לי יש לכם אין
M mariana New member 7/8/02 #1 אני אוכלת../images/Emo135.gif מישהו רוצה? המנהל שלי קנה לי חחחחחחחחח תקנאו לי יש לכם אין
@ @@ New member 7/8/02 #2 ואילו אני.... גוועתתתתתתת מרעבבבבבב, מרינגו, התחלתי דיאטה עליתי קילו, אז הפה שלי בשביתה, ממש דיכאון ואני ממש רעבה אז אני כל היום מעשנת (מי שישמע לא עישנתי לפני כן)
ואילו אני.... גוועתתתתתתת מרעבבבבבב, מרינגו, התחלתי דיאטה עליתי קילו, אז הפה שלי בשביתה, ממש דיכאון ואני ממש רעבה אז אני כל היום מעשנת (מי שישמע לא עישנתי לפני כן)
M mariana New member 7/8/02 #3 את מדבר על עצמך? אני מפחדת שאני יהיה פרה כי אני לא מפסיקה לזלול. אני רק רעבה. אז היום הבאתי סלט חי לעבודה וזה יהיה הארוחה שלי היום.
את מדבר על עצמך? אני מפחדת שאני יהיה פרה כי אני לא מפסיקה לזלול. אני רק רעבה. אז היום הבאתי סלט חי לעבודה וזה יהיה הארוחה שלי היום.
@ @@ New member 7/8/02 #4 את??????? אין בך כלום חוץ מעצמות , אז תפסיקי להכניס לך רעיונות טיפשיים לראש ותאכלי טוב
מ מיקי 35 New member 7/8/02 #5 אני בהההלללםםם ../images/Emo2.gif ריקי את ??? מעשנת ???? מיד להפסיק !!!
@ @@ New member 7/8/02 #6 אני ../images/Emo35.gif מעשנת ../images/Emo35.gif ../images/Emo2.gif בין הגדולות, בין חפיסה לחפיסה וחצי ביום, ושאני יוצאת להתהולל בלילות זה נגמר ב- 2 חפיסות, להפסיק? עדין לא חושבת על זה, אוהבת את זה
אני ../images/Emo35.gif מעשנת ../images/Emo35.gif ../images/Emo2.gif בין הגדולות, בין חפיסה לחפיסה וחצי ביום, ושאני יוצאת להתהולל בלילות זה נגמר ב- 2 חפיסות, להפסיק? עדין לא חושבת על זה, אוהבת את זה
מ מיקי 35 New member 7/8/02 #9 מכיר את זה... היו ימים שעישנתי כמוך... אבל זה היה לפני די הרבה שנים. היום, אני אולי מדליק סיגריה אחת בשבוע, וגם זה בקושי... למען האמת... זה לא עושה יותר מדי טוב... אבל חיים רק פעם אחת לא ?
מכיר את זה... היו ימים שעישנתי כמוך... אבל זה היה לפני די הרבה שנים. היום, אני אולי מדליק סיגריה אחת בשבוע, וגם זה בקושי... למען האמת... זה לא עושה יותר מדי טוב... אבל חיים רק פעם אחת לא ?
@ @@ New member 7/8/02 #11 חיים פעם אחת, זה נכון אבל עם כמות הסיגריות שלנו, נרא לי שהחיים שלנו רק הולכים ומתקצרים
S Stupid Cupid New member 7/8/02 #7 בוקר לכולכם ../images/Emo42.gif../images/Emo96.gif יופי כולם בעבודה ורק אני בבית.......ואין לי מה לאכול אבל עדיף כך
בוקר לכולכם ../images/Emo42.gif../images/Emo96.gif יופי כולם בעבודה ורק אני בבית.......ואין לי מה לאכול אבל עדיף כך
@ @@ New member 7/8/02 #10 היי מתוקה ../images/Emo140.gif עכשיו בוקר? אולי אצלך אנחנו כבר עוד מעט הולכים לישון למה עדיף שאין אוכל? תאכלי מותק, לא לדפוק חשבון, חיים פעם אחת, אם כי אנחנו צריכות לשמור על הגיזרה . שיהיה לך בוקר נפלא
היי מתוקה ../images/Emo140.gif עכשיו בוקר? אולי אצלך אנחנו כבר עוד מעט הולכים לישון למה עדיף שאין אוכל? תאכלי מותק, לא לדפוק חשבון, חיים פעם אחת, אם כי אנחנו צריכות לשמור על הגיזרה . שיהיה לך בוקר נפלא
S Stupid Cupid New member 7/8/02 #12 אמממ....אני בחופש עכשיו../images/Emo9.gif קמתי לא מזמן. ואם היה אוכל תאמיני לי לא הייתי חושבת פעמיים למרות שכדי שאני אתחיל למה השבוע האחרון העברתי ארוחות שכוללות שוקלד בלבד
אמממ....אני בחופש עכשיו../images/Emo9.gif קמתי לא מזמן. ואם היה אוכל תאמיני לי לא הייתי חושבת פעמיים למרות שכדי שאני אתחיל למה השבוע האחרון העברתי ארוחות שכוללות שוקלד בלבד
מ מאו יין New member 7/8/02 #13 ../images/Emo39.gifבוקר טוב קופידונת... אני שולחת לך: מהמקדונלד´ס ולקינוח כי פירות יותר טוב משוקולד.! לבריאות חוצמיזה.מה שלומך??
../images/Emo39.gifבוקר טוב קופידונת... אני שולחת לך: מהמקדונלד´ס ולקינוח כי פירות יותר טוב משוקולד.! לבריאות חוצמיזה.מה שלומך??
@ @@ New member 7/8/02 #14 מאו ../images/Emo108.gif את לא עובדת קשה מידי? ת´געגענו אלייך גם אני עוד מעט אפרוש, כמה אפשר להזניח את העבודה? אני חייבת לעבוד ועד אז קבלי ממני גדול חם ואוה ב
מאו ../images/Emo108.gif את לא עובדת קשה מידי? ת´געגענו אלייך גם אני עוד מעט אפרוש, כמה אפשר להזניח את העבודה? אני חייבת לעבוד ועד אז קבלי ממני גדול חם ואוה ב
S Stupid Cupid New member 7/8/02 #15 ../images/Emo24.gifהיי מאו יקירתי שלומי בסיידר,ורק לא המבוגר במיוחד לא ממקדונלד´ס אבל את הפירות אקח בשמחה.
../images/Emo24.gifהיי מאו יקירתי שלומי בסיידר,ורק לא המבוגר במיוחד לא ממקדונלד´ס אבל את הפירות אקח בשמחה.