"אני אוהב
ו..."

../images/Emo25.gifשרון

שרון הכי הכי בעולםם חולה עלייך שרופה עלייךך הקול שלך פשוט מדהים השיר תני לי סיבה פשוט מהמם מעלףף אוהבת אותכםםם

lililulu

New member
קודם כל ברוכה הבאה!

עכשיו... אנחנו שמחים לדעת שאת אוהבת את הבנים ומקווים שתשתלבי יפה בפורום, אחד מהחוקים החשובים כאן זה לא לפתוח הודעות על דברים כאלה, פשוט לא תמיד יוצא למנהלי הפורום להיכנס ולסדר אותו ככה שזה ישתרשר לשרשור [שרשור=נושא] אחר שכבר נפתח ע"י מישהו אחר אז אנחנו מנסים כמה שיותר לעזור להם ולשמור על סדר הפורום
מעבר לזה, אני לא מבטיחה לך ששרון או כל אחד אחר מהבויז יראה את ההודעה שלך כי הם נכנסים לפה פעם בכמה זמן כותבים ובדרך כלל ישר הולכים, לא מספיקים לקורא את ההודעות של הבנות האחרות, אבל אני בטוחה שהוא שמח שאת אוהבת אותו
יום טוב שיהיה לכולכם

כנסי ..

קודם כל ברוכה הבאה.. והשתלבות מהירה.. אבל שרוני לא יכול לקרוא את ההודעות שכותבים לו מאמי.. וגמני אוהבת את שרון:]]] יום טוב:]

ירדנוש99

New member
../images/Emo15.gif../images/Emo23.gifאושריי....

אושריי מתה עלייךך.. חולהה עלייךך ירדנו'ששש

ואיייייייייייייי כנסיי...

את חדשה פהה? אם כן ברוכה הבאה... אבל תקשיבי אני מבינה את חדשה אז את לא יודעת את החוקים פה.. אז אני יסביר לך בלי שום צעקות ובלי שום כלום.. אסור לפתוח על כל שטות הודעה חדשה.. במקום שתעשי הוספת הודעה פשוט תעשי נצל"ש את בטח שואלת את עצמך מה זה נצל"ש? אז נצל"ש זה ניצול שירשור את פשוט באה לאיזשהו שירשור שכבר פתחו ואת פשוט לוחצת על הודעה ועושה שם הוספת תגובה מהירה או הוספת תגובה ורושמת את ההודעה שלך...וככה זה תמידד.... אסור לפתוח סתם ככה הודעה חדשה.. מקווה שהבנת..כי אני לא ממש טובה בהסברים חח.. מריה סנדלר.

למעלה