אני אוהב כי........

tairon

New member
אני אוהב כי........

אהבתי אין לה גבולות... אני אוהב כי זה עושה אותי לאדם טוב יותר אני אוהב כי כשאני ככה אני שיא הרוגע... לאהוב אותך זו המתנה הכי גדולה שיכולתי לבקש לעצמי .............אין שום דבר שישתווה לזה............ הכל מתגמד לנוכחות של אהבה זו זה נותן לי את הכוח ......להכל........ זה נותן לי את החשק ......להכל........ כן נכון לפעמים אהבה יכולה להיות קשה מסורבלת..... אך אלחש לך באוזן ....כן כן לך.......... תתקרבי...עוד...עוד.... ...................... ................עוד לא הייתי מחליף את זה בשום דבר ולא הייתי מוותר על זה ולו לרגע

dafna l

New member
טאי יקר

להזמין מישהי להתקרב זאת מתנה לה זאת הדרך היפה לומר לה מאמין וסומך עליך לאהבה יש כוח להפוך עולמות לטפח ליפות לגלות את הנפש פנימה והנפש לעיתים רוצה להסתתר לא להחשף עד תום שמא...... ואין כמו אהבה לרפא את השמא... וזה הרי מעגל שאינו מסתיים מאבק בין האהבה לבין השמא.... עד ש...... האהבה תמיד מנצחת וזאת לא קלישאה זאת אמת פשוטה כי אין כמו אהבה לרפא הנפש הכל מרקי כתבתי בלי שכבות צוחקת

אוסי

New member
וואווווווווו....

תגיד אתה חושב שיש עוד כמה כמוך ... נו תגיד לי ...נראה אם שווה לי חפש... אתה ממש גורם לי אושר... אני כל כך שמחה שאני קוראת את ההודעות שלך הם נותנות לי תקווה לחיים יפים יותר .. כי בזמן האחרון אנשים נהיו מזה דיכאונים או שזה רק עונה ...לא יודעת .. בקיצור מזל שיש מישהו אחד מאושר בעולם הזה ... חולה עליך אוסי.

למעלה