אני אוהב הוגרדן.

d-edge

New member
אני אוהב הוגרדן.

למישהו יש המלצות לבירה דומה?

בירה מעולה מבית הוגארדן

הפרי האסור זו בירה מבית היוצר של הוגארדן, בירה ביחד עם שמרים בעלת אחוז אלכוהול גבוה. קיימת בכל בר כמעט

אין מה להשוות בין...

ההוגרדן הלבנה (למי שלא יודע לבנה מיוחדת בכך שהיא עכורה כיוון שאינה מסוננת ואם מתאמצים ומצוידים בחוש טעם מפותח ניתן לקלוט בה איזו ארומה וטעם של פירות) ואחוז האלכוהול בה כ 5 אחוז הפרי האסור - "de verboden vrucht" היא כהה יותר, מרירה יותר וחזקה יותר ולצערי הזכירה לי בריחה וטעמה יותר קיא... סליחה על הבוטות אך לא מצאתי תיאור הולם וקולע יותר נסה את דובל - duvel - גם היא מעופרלת/עכורה ובה 8.5 אחוז ובכל אופן הסגנון הוא של בירה עכורה/מעורפלת זה מה שאתה צריך לבקש בחנות או לחפש ברשת... ואז לבקש בחנות ! The Colonel נ.ב על טעם ועל ריח אין להתווכח לכן כל אחד חופשי שלא להסכים איתי בנושא זה...

בירת הדובל ..............

זה נכון מאוד אך הבעיה היא וחבל שלא ניתן למצוא אותה כיום בארצנו , סלובטיק ייבא אותה בזמנו ומהר מאוד הפסיקו לייבא אותה מפאת חוסר היענות חבל בירה אליפות

marsala

New member
הוגרטן forever

אני מסכים עם הקולונל, אני חובב הוגרטן מזה שנים, אך הפרי האסור לדעתי שישאר אסור...... למי שמחפש בירה בסגנון של הוגרטן וויט, חפשו את דנטרכם,חבל´ז.... למתקדמים, חפשו את דליריום טרמנס האגדית עם הפיל הוורוד על התוית,חוויה מסחררת,(הבעלים של המבשלת הוא חבר טוב שלי ) בהצלחה מוש מרסלה

למעלה