אני אוהב אתכם -

אני אוהב אתכם -

ומתגעגע אליכם - ומחבק את כולכם
: $ גיל גיל (הג´ינג´י חסר המעצורים) $ דויד (בכל זאת, המנהל) $ מאיה (היצור המדהים ביותר בתבל) $ סיון (היצור המתוק ביותר בתבל ושבגללו מישהו שעדיין איננו יודעים מיהו, הולך להיות הגבר המצ´ופר ביותר בתבל) $ טלוש (היצור הנפלא ביותר בתבל) $ אור
$ חוכמית (שתקבל ממני חיבוק מפצפץ עצמות בקרוב) $ קאיה (שיש לי דיבור רציני איתה... תתקשרי אליי כבר, יא #%^&@*) $ איה (שאני מה-זה מתגעגע אליה) $ רחלוש
$ אולי (נעה! איפה את?! אם את לא באה בקרוב... חסר לך...) $ זמרת בארים (היי, קיבלת את ההודעה שלי?!) $ רק לילה (מה נשמע, יערוש מתוקוש?) $ איבוש
$ מויש (שמעגליו הולכים ומתרחבים וחודרים אל לבי) $ דיפוש (מיכל הנסיכה) $ זהרי (שלבו זוהר למרחוק... מקווה שבקרוב מישהי תדע להעריך עד הסוף!!!) $ אורלי (שאינני יודע עליה הרבה, אבל אני חש אליה חיבה עמוקה ורצון עז לחבק) $ טליוש (Talia E - שרק הציצה לכאן וכבר אני מתגעגע...) וכמו כן אני מחבק ואוהב את:
כל אלה שבשניה זו נשמטו מזכרוני ובטח נורא נעלבים... (סליחה!!!!! אני אוהב גם אתכם - ואתם יודעים את זה!!!! את מי שכחתי, לעזאזל?! שיואו, אני הולך בטח מה-זה להכות על חטא...) שלכם ב-
בן

Kaya

New member
צ´ופצ´יק ../images/Emo13.gif ../images/Emo13.gif

טוב, טוב!! לא צריך מקלל
רק-ל י ד י ע ת ך-מר בן הנכבד (שמתחיל להפחיד אותי עם האינטואיציות שלו..) - מס´ הטלפון שלך נמצא אצלי בזיכרונות מיום ראשון תחת השם - בנצ´וק !!!! פשוט היו ימים מ ט ו ר פ י ם!!!! (דרך אגב, איזה מזל אתה?!?) אני אתקשר אליך מחר. אני חייבת, אבל חייבת להתחיל עם הקונג-פו, אין לי מושג למה ומאיפה זה מגיע - פשוט ככה אני מרגישה
pooooooooooooooof................

זהו, איך שאני מגיע אתה בורח?

ובצדק, למה אם אני אתפוס אותך... (חיבוק מוחץ)... אז חלומות נפלאים אני מקווה שיש לך, ויום נפלא מחר וכל יום בכלל!!! מדויד המטורף עליך מרוב אהבה!!!

תן לי לנחש...

ותדע לך שגם אני הייתי בוחר בו!!! כבר אמרתי שאני מטורף עליו לחלוטין???

למעלה