אני אוהב אותי

סוזי10

New member
אני אוהב אותי

התחלתי עם הפשושים שאיתי בני ה 4 וה 5 כמעט, משהו חדש, כל פעם שרוחצם פנים וידיים ורואים את עצמינו במראה , אומרים " אני אוהב/ת אותי , אני אוהב את: ולהגיד את השם, בהתחלה החמודים לא כל כך רצו להבין ואמרו אני אוהב את סוזי, אבל עכשו קלטו את הענין ואומרים לעצמם שהם אוהבים , אני חושבת שהרבה אנשים בעולם לא אוהבים את עצמם ומכאן נובעות המון התנהגויות שלנו כבוגרים, חוסר בטחון , בייישנות , ואז אנחנו בעצם מתפתחים פחות, אני מקווה שיפנימו הקטנים ויאהבו את עצמם לעד. בכל אשר יבחרו להיות,

סוזי../images/Emo23.gifהם פשוט מקסימים../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif ואת נפלאה../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif

כל כך נכון מה שכתבת הרבה פעמים קשה לנו לקבל אהבה מאחרים כי אנחנו לא מספיק מעריכים את עצמינו לא מספיק אוהבים את עצמינו... מאחלת אהבה לרוב לך, ולמשפחתך היקרה

rנוית

New member
תירגול מקסים ../images/Emo140.gif

לנו יש טקס לפני השינה לבן הגדול (שנתיים וחצי) שבו אנחנו מחבקים אותו ומאחלים לו חלומות נחמדים ושמחים ומזכירים לו ש-אמא אוהבת אותו ואבא אוהב אותו וסבתא אוהבת אותו והילדים בגן, והמטפלות,וכו...ובסוף אנחנו אומרים לו- וגם אתה אוהב אותך ושואלים אותו, למה כולם אוהבים אותך? והוא עונה-"ככה" הוא יודע שהוא נאהב ללא תנאי וזה נותן לו את הביטחון ואת האהבה לסביבה. וזה עושה אותו לילד מדהים. נוית

סוזי10

New member
אתם יודעים משהו

יש לכם גם חלק כמו עוד פורומים, אשמח לטיפים נוספים גם לגבי עצמי וגם לגביהם, המשיכו ללמד אותי,

bianckalady

New member
מדהים!!!

אני איישם את זה עם הקטנה שלי! תודה סוזי, פתיחה מעולה ליום הזה

למעלה