אני אהרוג מישהו.

צודקת צודקת צודקת!!!!!!!!!!!!!!

די כבר! נמאס מזה! אנשים, אפילו שהסדרה נגמרה זה לא אומר שאנחנו גמרנו! זו סדרה מאוד יפה ואפשר לדבר עליה עד מחר! [לא באמת עד מחר אתם יודעים] ואני באמת תועה אם הסרטים ה100ממים יגעו לארץ! אם לא אני הולכת לקשור את מי שאחרי על הוצאת הסרטים לכיסא והפעיל את הסרטים בעצמי [אם רק אדע באיזה כפתור להשתמש...] אז כל הכבוד על ההודעה ואני חושבת שאת במאה אחוזים צודקת!!!

S.Riddle

New member
אני עדיין פה. ../images/Emo13.gif

זה שאני לא כותבת פה כל יום לא מעיד על כך שעזבתי, כי אם רק על כך שהלימודים לאט לאט גומרים אותי. אבל לא זו הנקודה. אני יכולה לפתוח אחד, שניים, שלושה שירשורים העוסקים בנושא, ודבר לא ישתנה- כל עוד יש בפורום הזה אנשים שלא מוכנים לשתף פעולה זה עם זה כדי לשנות את המצב. שלא תבינו אותי לא נכון- זה מיעוט. רוב הפורום הזה מורכב מאנשים מקסימים, שמעוניינים להמשיך לדבר על הדברים שהם כל כך אוהבים עם אנשים אחרים. אבל מעטי המעט האלה שמעכירים את האווירה לכולם יוצרים לי אישית תחושה ש, למרבה הצער, אני כבר לא ממש רצויה פה. בכל מקרה, אני מסכימה. לא ברור בדיוק מה קורה בפורום מבחינת כל הריבים, אבל אני רק יכולה לקוות שהמצב ישתנה- מעולם לא הרחקתי משתמש כי לא חשבתי שזה פייר כלפי אף אחד, זו לא מתודה שהייתי רוצה להשתמש בה אלא במקרה של הכרח, מה שלדעתי עוד לא קרה עד עכשיו- אולי טעיתי בשיפוט, מי יודע. אבל בתור מנהלת, אני גם יודעת לקבל ביקורת בונה ורעיונות לשיפור, לכן אני מקווה שאף אחד לא יהסס לכתוב הודעות כמו אלה, פה או אליי במסרים פרטיים- כי כאלה דברים רק יכולים לעזור לי להשתפר, ולפורום להשתפר.

Devil Jade

New member
../images/Emo24.gif

חשבתי שהפילו אותך לבאר עמוקה וורודה! :) (ורוד מפחיד אותי. עזבו ^^)

S.Riddle

New member
ורוד זה אחלה. :<

כאילו, כל סאקורה זה הרבה ורוד וקצת עלילה באמצע ^^

דבר ראשון-וורוד זה באמת מפחיד

דבר שני, אני שמחה שהמנהלת כתבה את הודעה זאת. זה נותן לי את ההזדמנות לומר שאני מצטערת על מה שכתבתי קודם. אני גם רוצה לומר שהסדרה הזו מדהימה ומבחינתי יש עוד הרבה אנשים שחושבים כך ורוצים לדבר על זה. זה שהסדרה נגמה זה לא אומר כלום! יש לנו עוד הרבה על מה לדבר, לעשות... יש הרבה! כמו לדבר על הסרטים...פרקים אהובים, משחקים, איזה קלף אהוב הכל! וחוצמזה-יש עוד הרבה תמונות שאף אחד לא פירסם! אז קדימה! אני מקווה שכל ההודעות האלו יחיו את הפורום ויתחילו יותר לשקם אותו!

S.Riddle

New member
כי המסנג'ר שלי משוקץ ><

וכשמישהו שולח לי הודעה הוא לוקח את זה כסימן להתנתק. >_< *מנסה להחיות אותו*

למעלה