אני אהרוג מישהו.

Devil Jade

New member
אני אהרוג מישהו.

אני מסיירת בפורום הזה הרבה מאז שהצטרפתי. אני זוכרת שהצטרפתי לא היו ריבים וכולם היו פעילים. גם המדובבת של סאקורה הייתה כאן *בודקת* אני הצטרפתי ב24/01/05 ומעולם לא ראיתי מה שקורה בדף האחרון. אנשים רבים, אנשים לא משרשרים נכון, אנשים רוצים לעזוב את הפורום, בגלל אנשים אחרים. מה קורה פה? אתם לא יכולים להיות כמו שהייתם לפני חמישה חודשים? לא היו ריבים, כפי שאני זוכרת. אני יודעת שלא כתבתי הרבה הודעות, אבל בדקתי בכל יום בפורום הזה. כבר אין לי מה להגיב פה, והשרשור ההוא של להעיף דמויות. במקום להעיף אותם מהסדרה, אולי תחשבו על לדבר על הדמויות? לשים שירשורי תמונות? לדבר על הסרטים שכבר כמעט בטוח שלא ישדרו אותם. (אלא אם אני אתקשר עם סכין ביד מואהאהאהאהאה ^___^) אני מצטערת שאני מחליפה את התפקיד של המנהלת, ואלו נאומים של מנהלת. פשוט היא לא פה, כפי שאתם רואים (לאן היא באמת נעלמה?) אני חושבת שחטפו אותה, צריך לחקור את זה P: - האנשים שבאים עכשיו בכוונה לסקול אותי, אל תגיבו. תשאירו את המילים אצלכם, ואת האבנים אצלכם, ואת החצאיות מיני הורדרדות שלכם אצלם, ואת הבשמים הנוראיים שלכם אצלכם, ואת החנויות הורודות! הו! רק לא זה!!!!! טוב נסחפתי ^^;

תראי...

אני מאוד מעריכה את הדאגה שלך כלפי הפורום וגם אני מתגעגעת לימים בהם הפורום היה פעיל וידידותי לסביבה (ואני עוד מהותיקים כאן ממתי שהתחילו לשדר את הסידרה <.<) אבל לצערי כל הפעילויות שאמרת כבר נחרשו מספר פעמים ופשוט אין טעם לעשות אותם שוב... כבדר אין ספור פעמים דיברנו על הסרטים וניתחנו את הדמויות וגם נפתחו אין ספור שרשורי ציורים.. ובקשר לשרשור בו מעיפים את הדמויות... אני לא מבינה מה הבעיה כאן 00 זו פעילות, פעילות שלמעשה מוכרת בפורומים רבים ומאודש חביבה עלך הקהילות בתפוז.. זה משחק שבעיקרון בסופו קובע מה הדמות האהובה על רוב הפורום כאשר פוסלים את כל הדמויות השנואות (כאשר שואלים כל אחד מה הדמות האהובה עליו זה יוצר מצב של הרוב קובע ולא מקבלים מכל אחד מידע מפורט ביחס לכל הדמויות) מה גם שזו פעילות מהנה ונחמדה ^^ בקיצור אני מקווה שההודעה שלי לא מעליבה או משהוא בסגנון כי היא בהחלט לא נכתבה כדי לפגוע.. פשוט לצערי הדברים שכתבת כבר נאמרו וגם ייושמו בעבר... אני לא רואה מה הטעם X_X

שאלמור

New member
../images/Emo28.gifאני לא באה לתקוף או משהו..

אבל כמו שאת אמרת שלא רשמת פה הרבה זמן למרות שהיית פה ואני אישית שמתי לפני כמה זמן איזה משחק שניים שירעננו את הפורום נכון שהמצב שלו לא מי יודע מה עכשיו אבל היה כמר גרוע יותר ותמיד חזרנו שוב להחיות אותו ואני חושבת שזה לא פייר מצידך לבוא ככה בטענות כשאת בעצמך אמרת שרק נכנסת בלי להגיב אם היית מנסה גם את להגיב ולהחיות את הפורום אז סבבה אבל את מהאלה שרואים אם יש משהו כפי ואם לא אז לא מגיבים ועוזבים את הפורום אז אני חושבת שאין לך זכות לבקר פה אנשים אחרים...

נ ו ע

New member
פשוט...

כששמים אנשים יותר מדי זמן ביחד והם לא סימפטיים כ"כ אז זה מה שקורה... ריבים. מי בעד להפסיק את הריבים לגמרי? [במילים אחרות- להתעלם מעמיתאסף לגמרי. אבל לא יפה להגיד את זה, אז אם אתה קורא את זה אל תספר לעצמך שזה מה שאמרתי, אוקיי?]

keep smiling

New member
מעו~../images/Emo165.gif../images/Emo78.gif../images/Emo104.gif

הפתרון הוא לא להתעלם ממנו, תנו לו כבר את הצומי שהוא מבקש, זה מגיע או דרך ההערות שאתם מעירים לו, או כל ה"בואו נתעלם ממנו" וכאלה, עזבו תבנאדם, סה"כ ביקש צומי. וצומי זה שולט
~

BaBy AnImE

New member
אגודת הצו[נא]מי

או הצומי או הצונאמי? כי את הצו[נא]מי אני המצאתי LOL

keep smiling

New member
זה לא נראה ככה ../images/Emo165.gif../images/Emo78.gif../images/Emo104.gif

אתה לא רוצה כלום, רק שלום ואחווה בעולם.

למעלה