אני אדם פשוט

פריצית

New member
ראיתי אותך, דיברתי איתך,

והדבר האחרון שאני יכולה להגיד עליך שאת אדם פשוט!!! מהרגע הראשון שראיתי אותך הקסמת אותי במבט העיניים שלך וברכות שלך. אין צורך שתסבלי ותעברי את מה שאת עוברת גם ככה כל התהליך הוא קשה אז שגם הרופא שלך "יתרום" ללחצים הנפשיים? לדעתי מיותר. אז מה אם הוא מנהל מחלקה , אז מה אם אחרת אומרת שהוא מעולה כל העניין הזה לדעתי הוא אינדבודאלי ולכן את צריכה למצוא את הרופא שיגרום לך לנחת רק במבט עיניים ושתרגישי בטוחה אצלו (ואת זה אפשר להשיג גם ברפואה ציבורית). מאחלת לך בהצלחה, ומחזקת את ידיך בתהליך ותעשי את מה שליבך אומר לך כי הוא יודע הכי טוב ב ה צ ל ח ה

eti22

New member
../images/Emo123.gif איזה רופא מעצבן

מקווה בשבילך שלא תצטרכי אותו או אחד עוד הרבה זמן

לי מ ו ר

New member
אני בשוק

קודם כל מאחלת לך שזו תהייה השאיבה האחרונה. אני כמו כולן, ממליצה לעבור רופא אתמול. אני טופלתי רק ברפואה הציבורית, וכן פגשתי רופאים לא נחמדים אבל פגשתי גם מלאכים. הרופא שלי אמר פעם שהוא בחר לעסוק בתחום הפריון, כי הוא יודע שזו הבעייה הרפואית של זוג שהיא הקשה ביותר, בעיקר מבחינה נפשית. מחזיקה לך אצבעות שהפעם הבאה שתצטרכי לפגוש אותו תהייה בשק ובדופק.

rachel10

New member
מקרה מצער אבל לא מפתיע!../images/Emo31.gif../images/Emo31.gif

ים אבן, צר לי על החוויה הלא נעימה (בלשון המעטה) שעברת! בנות רבות כאן היו המומות לקרוא את מה שכתבת אבל לי זה היה מאוד מוכר...סיפרתי בעבר עלל חוויה דומה שעברתי באסותא. כשהחלטתי לקחת רופא פרטי החלטתי ללכת על הטופ שבטופ (כך לפחות היה נדמה) ובחרתי ברופא הכי מפורסם ו"נחשב" בארץ...כגובה הציפיות כך גובה האכזבות וגם יותר מזה! שחצנות,התנשאות, לקוניות בדיוק מה שתיארת ואפילו יותר. אפילו טעות בתרופה היתה... מיותר לציין שלא חזרנו אליו! מסקנה מתחייבת: ללכת לרופא לפי המלצות של פציינטים ולא על סמך שעות שידור שהוא מקבל בטלויזיה וכו'... מישהי דיברה על כך שבאמריקה אפשר להתלונן על רופא ...זה נכון מאוד. אך לצערי אנחנו רחוקים מאוד מהדרך שבה מתנהלים הדברים באמריקה (והמקור שלי לכך הוא מוסמך ביותר- בעלי:)) וכאן מאוד קשה להתלונן על פרופ' בכיר מאוד. לפחות במקרה שלי, לא משנה מה שאומר על הפרופ' הזה, בכל בעיה שקשורה בנושא פוריות - יפנו אליו מהעיתון, מהטלויזיה וכו' כדי להביע את דעתו. וכך חשיפתו תמשיך לגדול, יבואו עוד ועוד פציינטים מכל קצוות הארץ...והאמת - ללא הצדקה!!! מאחלת לך הצלחה מכל הלב! רייצ'ל

סנונית 1

New member
הלב נצבט ../images/Emo14.gif

אני קוראת את הדברים וכואבת את כאבך. גם לי היה רופא דומה לשלך לא היססתי פעמיים והחלפתי אותו ותמורתו קיבלתי את הרופא הכי מלאכי שיש, כשרואה אותי על סף דמעות כשאני באה לבדיקה שיגרתית הוא מראה לי את הזקיקים לשמח אותי, וכשאני פוחדת מהפרייה הוא אומר לי אף אחד לא יגע בך עד שאני מגיע וכשאני מתקשרת לבקש דברים מגוחכים הוא אומר לי מה שתרצי נשמה. ולא אני לא משלמת לו אני משלמת לקופה אבל הוא אנושי ורגיש בדיוק כמו שרופא צריך להיות. הרופא שלך הוא מגעיל ואין צורך להרחיב על כך אני מציעה לך להחליף רופא לכזה שיתן לך את כל היחס הכבוד והזמן שאת זקוקה לו למה? כי מגיע לך!!!

רוית ב

New member
ים ../images/Emo23.gifיקירתי - ולכל הבנות שאיתנו!!

אלוהים אדירים - זה מה שעבר לי בראש כשקראתי את הדברים האיומים האלו שאת עוברת.. ממש בכיתי מכעס!!! את יודעת מה אני חושבת? אני חושבת שצריך לכתוב על זה בעיתון! כן לשלוח כתבה - ואני רואה שאת אכן כותבת ברור ולענין - ולעשות מזה עניין ציבורי שלם - לא חייבים בשם האמיתי - חשוב הרעיון של רופאים המטפלים בפוריות - והתיחסותם למטופלת. הנושא הזה תמיד הטריד אותי ויש היום מחלקות שבלי הכשרה מתאימה לא מעסיקות רופאים - כמו במחלקות ילדים למשל - ואנו הרי מנסות בשארית הכוחות הנפשיים והפיזים להרות - לא מגיע לנו יחס אנושי? הרי הרחם שלנו הוא הוא המרכז הנשי - ההגשמה האימהית ולמה לעזזל אותם רופאים חושבים שמותר להם!!!!!!! - ועוד רופאים שמקבלים אקסטרות...בושה!!!!! אני מוכנה לעזור לך בזה - הן בכתיבה והן בהשגת עיתונאי שידחוף את העניין הזה - כן - שתהיה כתבה ב7 ימים של ידיעות מה יש? רוזנשטיין יותר חשוב? אני הולכת לעשות עם זה משהו. חוצפה! חוצפה של רופאים שלא יודעים להיות בני אדם - רודפי בצע ויוקרה רק שבמרוץ אחרי כסף ויוקרה שכחו שמאחורי השחלות ישנה אישה כואבת !!!! ועוד דבר - אני יודעת שעברת המון (העיניים שלך רודפות אותי כל פעם (לחיוב מותק...) העצב הזה העמוק והרגישות הגדולה - את כל כך יודעת לתת, כל כך עדינה ואני כל כך כועסת עכשיו שאני מלאת דמעות ושאט נפש. בהצלחה בטיפול עכשיו - ומי ייתן שלא תדעי יותר רופאי פוריות לעולם!!!! מחזיקה לך אצבעות ותמיד שם בשבילך. אם את רוצה להצטרף אלי ולעשות מזה חשיפה (שוב - לא בשם הפרטי או הסיפור הפרטי אלא המשמעות של כל זה) אז יאללה - וכן בנות - אני חוןשבת שזה נוגע לכולנו!!! יש מפגש ביום חמישי של חול המועד והרבה זה כוח. שישמעו כל אותם חצופים שלא ניתן להם יותר להתנהג ככה.!!!!!

סנונית 1

New member
רוצה להוסיף...

מכתב אמיץ, מרשים וכואב. אני חושבת שבמקרה כזה ודומים לו חובה (וזו דעתי) להזכיר את שמו של הרופא למען שלא יזכה לעוד מטופלות ולשלשל לכיסו עוד מזומנים כמו כן להגיש תלונה נגדו בבית החולים או בקופת החולים - אין אנשים חסינים. רופא מהסוג הזה אל לו לעבוד ברפואה ולא בשום עבודה שבה הוא יבוא במגע עם אנשים. ולך שולחת מיליון חיבוקים חמים ומצדיעה לך אישה אמיצה.

k o k o p e l i

New member
כמה עצוב שזה מוכר.....

מזעזע ומקומם ומחריד לקרוא את כל מה שכתבת. אבל אם תרשי לי לייעץ לך, ואיתרע מזלך ונפלת על האנטיפת הזה, אז בכל פעם שהוא יזכיר לך שאת "אדם פשוט" או ש"זמנו יקר" או שאת צריכה להיות "אסירת תודה".... בקיצור, בכל הפעמים בהן יתפלקו לו מילים מיותרות, פשוט תמשיכי בשלך. הוא יתחנן לתודה שלך, ואת תמשיכי בשאלות. ואם הוא לא יענה, פשוט תחדדי לו אותן, אולי זה יעזור לו. את ה"תודה שלך".. תגידי לו "תקבל אחרי שתענה על שאלותי"... והעובדה שהוא רופא ומתקיים מהמקצוע, היא בזכות אנשים ונשים "פשוטים"... ואני תמיד תמיד, כשאנשים חוטאים בחטא ההיבריס, מקפיצה לעצמי לראש את המראה שלהם רכונים על האסלה, ואת העובדה , שהגלגל עגול, וכל כלב בא יומו. מאחלת מעומק הלב הצלחה ושרק תרגישי - גופנית ונפשית - מצוין.

שירן55

New member
גועל נפש- אדם מגעיל וחייזרי../images/Emo153.gif

יום אחד הגלגל יתהפך....את תראי ואני בטוחה שכאשר יתנהגו אליו ככה, רק אז הוא יבין כמה הוא חסר לב. גם לנו קרה לא פעם להתקל ברופאים מגעילים ואנטיפטיים- דוגמא קטנה באנו לאחד הרופאים הבכירים להתייעצות בנושא מאוד מאוד רגיש ואיתו היו בחדר עוד 4 אנשים והוא אפילו לא ביקש מהם לצאת...היינו צריכים לספר את סיפורנו האינטימי מול כל האנשים האלו....חייזר

בולה101

New member
../images/Emo36.gifחייבת להוסיף משהו ../images/Emo26.gif

היום הייתי במחלקה בהדסה עין כרם בפגישת ייעוץ לפני החזרת מוקפאים ראשונה שלי.את ההפריה עשיתי בציבורי. אז קבעו לי בהתחלה תור ליום שני לפני יומיים אצל פרופ' ראובינוף שבמחלקה ואני כל כך שמחתי שהוא (הפרופ') נפל בחלקי ככה בציבורי. בקיצור יום לפני הבדיקה מתקשרת אלי המזכירה ומודיעה לי שכל התורים של הפרופ' לאותו יום בוטלו והיא קובעת לי ליום אחר. בגלל הלחץ שלפני החג וחול המועד היו לי שתי אופציות של שני מתמחים במחלקה. ההרגשה הראשונה שלי היתה אוי ואבוי, מתמחה , מה אני עושה? כבר חשבתי לקבוע תור פרטי ליום שלישי אצל פרופ' סימון (בפרטי תמיד יש מקום). ואז שכנעה אותי המזכירה שממש אין לי מה להלחץ ממתמחה ובמיוחד לא בפרוטוקול של החזרה. בקיצור הגעתי לשם היום ומה אני אגיד- אין לי מילים לתאר את היחס המעולה שקבלתי, את הסבלנות, האמפטיה , ההקשבה, התשובות לכל השאלות ששאלתי גם אם הם לא היו קשורות ספציפית למוקפאים, בקיצור יחס מדהים. ולא רק זה אלא שהצטרכתי גם אישור מיגבלות לעבודה שנכתב על ידו ללא היסוס, בסבלנות והתעניינות במקום העבודה שלי. וזה היה מתמחה. בקיצור יצאתי משם כל כך נרגשת וישר חשבתי עליך - אבן - על מה שעברת אתמול והלב שלי נחמץ. אז אני שוב חוזרת - מנהל מחלקה הוא לא אלוהים. ולפעמים לרופאים אחרים במחלקה שלא מנהלים יש יותר זמן ופחות לחץ למטופלות ומה גם שאת כמטופלת מרגישה שהוא מהעם ולא מסתכל עליך מלמעלה. שוב מחבקת אותך חזק חזק. אחרי שראיתי והכרתי אותך- לא מגיע לך שאף אחד לא יתן לך כזה יחס .....

בולה101

New member
אה - ועוד דבר ששכחתי../images/Emo163.gif

כשהמתנתי לתורי מעיינת במגזינים עם ראש מורכן עבר מנהל המחלקה פרופ' סימון שהסב את תשומת ליבי וטרח לשאול לשלומי,לחץ את ידי עם חצי חיבוק ואפילו הרגיע אותי ואמר שהכל יהיה בסדר. כל כך התרגשתי מההתעניינות שלו ומהאמפטיה שהפגין. יישר כוח.

נועם@בת

New member
אויש, ימי, כמה לא נעים לעמוד במקום

הזה. לי היה נסיון יותר מידי טוב עם הרפואה הציבורית, כך שאף פעם לא חשבתי להמליץ על רפואה פרטית. מצד שני, אני חושבת שכשמשלמים לרופא פרטי זה לא תמורת המקצועיות שלו אלא תמורת הזמן שלו. רופא אמור לתת 100% מקצועיות בכל מצב. אם הוא יתן פחות מהידע כשהוא רופא ציבורי, הוא אדם מושחת. כך שבעיני אין שום סיבה בעולם לשלם למי שלא נותן מזמנו, לא מגלה אמפתיה ולא "מספק את הסחורה" תמורתה שילמת. מצד שני, את צריכה לזכור שהוא לא אלוהים, הוא רופא, הוא פרופסור, הוא מנהל מחלקה, הוא עסוק בעסקים חובקי עולם וכשהוא נוסע לחו"ל לכנס או למרכז רפואי אחר הוא לא יענה לך לטלפון. זמנו יקר ולכן לא תקבלי תשובה ארוכה ומרגיעה כשתרצי. יש כמה "כוכבים" ששמם נישא בפי כל, ובכל פעם מחדש אני מזדעדעת כשאני שומעת על הדרך בה הם מתייחסים למטופלות שלהן. ואת זה אני שומעת דוקא מהמעריצות שלהם. אם שילמת, תדרשי תמורה. אל תתכופפי כשהרופא לא נותן לך תשומת לב. בשביל זה הוא רופא פרטי, ובשביל זה הוא יגבה את הצ'ק שלך. אסור לך לותר ולהרגיש לא נוח. על התחושות שלך את האחראית הבלעדית, לא הרופא. הוא מתנהג כמו שהוא רגיל,או כמו שיצא לו באותו יום. אבל איך תקבלי את זה, זה תלוי רק בך. בשורה האחרונה, להצליח בטיפול למרות היחס המכוער שלו
ולא להמליץ עליו לאף אחת.
נועם

neta2

New member
מקומם, מרגיז וככ עצוב../images/Emo24.gif

לבי עלייך, לא די במה שעברת? עצוב לי שכך התייחסו אלייך, לא מגיע לנו יחס כזה בשום מקום ואפפעם, קל וחומר לא מרופא פרטי. בהצלחה בטיפול זה הכי חשוב.

ים אבן

New member
היום פגשתי אותו

ואני חייבת להודות שתשובותיכן נסחו בי כוח וחמימות - תודה! המון המון תודה. ביקשתי מראש שיכינולי מיטה לאחר ההחזרה אולם כשהרופא שמע על זה הוא הגיב ב: "למה את לא מתייעצת איתי?" רציתי לומר לו - זה לא נעים להתייעץ איתך, זה מלחיץ ואני נותרת עם תחושה שאני מטרידנית - אבל שתקתי. הוא הוסיף ואמר: "את מעדיפה להקשיב לשכנה פולניה שחושבת שהיא יודעת יותר טוב מהרופא שלך - אולי תסמכי על הרופא שלך?" עניתי שאני סומכת עליו אבל אני קודם כל סומכת על עצמי. התשובה שלי לא מצאה חן בעיניו והוא הפטיר לעברי: "את צריכה לסמוך על הרופא שלך". אחר כך בעלי אמר לי שהוא לא אוהב אותי כי אני לא מתייחסת אליו בהערצה וכאל אלוהים. נורא קשה לדעת מה נכון ומה לא. מה קודם למה, האם היחס הארצי שאני מפנה אליו [כי... הוא רופא שמטפל בגוף , אבל הגוף הזה הוא שלי] או שהיחס שלי הוא כתוצאה מהתגובות שלו. בעלי טוען שהוא היה נחמד ועדיין מבין וראה את קוצר הרוח שלו כלפי היס השיוויוני שלי כלפיו. מה דעתכן לגבי מנוחה לאחר החזרה? האם ההמלצה החדשה [רק 3 חודשים] - שלא צריך לשכב , נובעת מכך שזה יותר זול להם היות וכך איננו "תופסות" מיטה ולא זקוקות להפעלת כוח האדם, או שמא זה באמת יותר נכון? נ.ב בסוף לא שכבתי לאחר ההחזרה כי נוצר מצ ב שכזה....

יציואפי

New member
פשוט שערוריה

גם אני הייתי מטופלת במשך שנה אצל רופא פרטי ( ראש מחלקה ) והיחס שקיבלנו היה שונה לגמרי. תמיד יחס של כבוד ודיבור בגובה העיניים. תמיד עונה לטלפונים וחוזר גם אם זה יוצא מאוחר בלילה אחרי הפציינטית האחרונה. גם כששאלנו שאלות מפגרות, וגם כשהעלנו רעיונות שקיבלנו מאחרים ( כמו למשל מבנות הפרורום היקרות), גם כשהוא שלל את הרעיון קיבלנו תשובה מנומקת ורצינית. החלטנו לעזוב אותו משיקולים כלכליים בלבד, והוא קיבל זאת בהבנה , ואפילו הציע חלופה. גם כשאנחנו לא מטופלים אצלו באופן פרטי אבל שייכים למחלקה שלו, הוא עונה לכל הטלפונים שלנו במהירות ומשרה אוירה טובה ומרגיעה. אני ממליצה לעבור ומהר! הלואי ולא תצטרכי ובטיפול הזה תכנסי להריון. אמן

בולה101

New member
אבן יקרה../images/Emo24.gif

מצטערת אם אני מעט בוטה: רופא כזה אסור שיגע במטופלות. מצטערת על הכעס שאני מפנה אליך. פשוט גועל נפש של יחס. לי היה מאוד קשה שלא לענות לו. התשובות שלו מגיעות מגובה העננים קרוב לאלוהים. זה מה שהוא חושב הרופא שלך. אין לי מושג מיהו אבל הבנתי ממך שבנות בפורום מכירות אותו ואפילו ממליצות. אל תלכי שבי אחרי ההמלצות האלו. בשום פנים ואופן לא הייתי מסכימה שאף אדם כזה יגע בי וידבר אלי בהתייהרות אלוהית שכזו. ובמיוחד לא רופא שכזה שאמור לדעת בדיוק איזה תהליך נפשי ופיזי את עוברת. אני לא יודעת איזה ב/ח היית אבל בהדסה עין כרם מקבלים כבוד של מלכים ויחס של בנות אצולה. גם בשאיבה וגם בהחזרה את נכנסת לאשפוז יום. בהחזרה שכבתי במחלקה שעה אחת בהמלצת הרופא הרופא, וזה לא בגלל שהיו צריכים את המיטה, תאמיני לי. מצטערת- אני מרגישה פגועה בשבילך . תנסי לשכוח את הכל ובמיוחד אותו. את אחרי החזרה ולכן תחשבי רק על העוברים שברחם. הם לא ירצו אמא כועסת. תשתדלי לנוח ולא להתאמץ. ושוב לגבי הרופא, בבקשה - תעזבי אותו.

למעלה