הארי פותר כל בעיה .......
לכל בן אדם שנולד מצורף לו מין דבר כזה מלא ורידים וכלי דם שאומרים שהוא מה שמפעיל אותנו מין דבר כזה עילג שנקרא המוח , עד כמה שדבר כזה יכול להיות חכם ולעזור לנו בחיים הן להתקיים והן לחשוב אפשר לעבוד עליו בקלות רבה. לדוגמה קח את המחשב הכי מתוחכם והכי מוגן והכי חזק תמיד תמצא איזה ילד בן 16 שידע לפרוץ אליו ולשנות בו דברים ככה גם המוח, אני מדבר עכשיו במישור פסיכולוגי ולא במישור רוחני . במישור הפסיכולוגי דבר כזה אפשרי בשיטה שכולנו שמענו עליה והיא ההיפנוזה , שיטה זו עובדת על הקונוטציות של המוח, למשל כשמישהו מדבר על אוכל התת מודע משדר לך רצף של מחשבות שקשורות באוכל ואם אתה רעב הקונוטציות האלה מתחזקות דבר שגורם לך להזיל ריר , ממש משחק אסוסיאציות פשוט שמתנהל בתת מודע שלך לכל אחד מאיתנו יש קונוטציות שונות למשל אם תגיד לי מצית אני ישר אחשוב על סיגריה אם תגיד למישהו אחר מצית יכול להיות שהוא יחשוב על אש , מדענים ופסיכולוגים פיתחו שיטה לחדור בעזרתה לאותם קונוטציות במוח ולשים לידם עוד " קובץ " אם תרצה מעשה ידם למשל,,,,מכניסים מישהו להיפנוזה עמוקה ומתחילים להעלות את הקונוטציות האלו על גבי השטח למשל אם אותו בן אדם שנתון תחת היפנוזה פוחד מג´וקים כשהמהפנט ישאל אותו בקשר לג´וקים כשהוא נתון תחת היפנוזה עמוקה אותו מהופנט יקבל אותות מהתת מודע שלו שג´וק=מפלצת לדוגמה או ג´וק=משהו שיאכל לך את הידיים או ג´וק=היצור הכי מפחיד בעולם כשאר המהפנט עולה על אותן קונוטציות בעיתיות הוא יכול לשנות אותן בעזרת זה שהוא ינסה להמיר את המשוואה למשהו אחר , במילים אחרות לשכנע את התת מודע אחרת בזה שהוא יקשר את הג´וק לכל דבר שהוא נעים למשל ג´וק=רגיעה על שפת הים או ג´וק=יצור שלא יעשה לך משהו רע, או ג´וק=לא מזיק וככה כשאותו בן אדם יתעורר מההיפנוזה ויראה ג´וק המוח ישר יעלה את הקונוטציות הנעימות האלו לתת מודע והגוף יגיב בהתאם כמובן שאפשר יהיה לשכנע אדם תחת היפנוזה למשל שהחברה שלו מכוערת בשיטה של הקונוטציות חברה שלך=לא יפה , חברה שלך=מכוערת , אותו בן אדם במשך הזמן יתחיל לראות את אותה חברה שממש נראית טוב בתור מישהי דוחה , זה מפחיד לחשוב על זה בכלל אבל זה קיים ומשתמשים בזה המון בעיקר לטיפול חיובי ולא שלילי והכל צריך להיות בהסכמת האדם להכנס להיפנוזה כי אחרת כל העסק הזה לא יעבוד הכל מבוסס על שיכנוע