אניריפלוקס

yafit05

New member
אניריפלוקס

כרגע באמצע הנקה, ואחותי עם האוצר תחת השגחה בשניידר... כולם מייעצים לה לעבור לבקבוק, אבל קשה לה לוותר על הקשר ההנקה. ספרו לה על דייסה שמקלה וגם על שמן שעוזר . מי שמעה על השמן? באיזה שמן מדובר?
 
אפשר רגע הסבר?

למה מייעצים לה לעבור לבקבוק? רפלוקס קורה גם עם בקבוק! האם דיברה עם יועצת הנקה? זה נכון שבבקבוק מסמיכים את האוכל, כדי שיעלה פחות. אבל אני ממליצה שתדבר גם עם יועצת הנקה, הטובות מכירות רפלוקס לא פחות טוב מהרופאים. היא מפתח תקווה?
 
מצטרפת להמלצה על יועצת הנקה,בכל מקרה לא חייבי

ם לוותר לגמרי על ההנקה,מקסימום לשלב אבל להתייעץ קודם עם יועצת ולנסות טיפול התנהגותי ואפשר גם תרופתי ולא ישר בקבוק.
 

yayash80

New member
עוד אפשרות

לפעמים משתמשים באפשרות הזו: מעט אנפמיל AR לפני ההנקה, כ-10-20CC ואז להמשיך את הארוחה בהנקה. זה עושה את עבודת ההסמכה גם על חלב האם. זאת אפשרות שקיימת. ויש גם את האפשרות של טיפול תרופתי. בקבוק מוסמך זאת האופציה היחידה שהרופאים נתנו??
 

yafit05

New member
תגובה של רופא...

" כל עוד הילדה לא מכחילה, הכל בסדר..."
 
יש בזה משהו


אצלי גם כשהכחילו היה בסדר, כי עוד מהפגיה (שם זהר אפילו השחירה לי פעם אחת, ואיבדה הכרה פעמיים), היה לי המון ניסיון מה לעשות. כשלא נבהלים, ומגיבים מהר, זה מסתדר מהר. יחד עם זאת, זה לא נעים ולאורך זמן לא רעיון טוב שבכל ארוחה יהיה קוצר נשימה. לכן, אני ממליצה שוב, לדבר עם יועצת הנקה.
 

גנזר

New member
רק לגבי השמן-

עוד לא שמעתי על שמן שמטפל בריפלוקס (ואני אמא לריפלוקסון די מאתגר), בכל מקרה- שלא תעשה את זה בלי התייעצות עם מומחה. בעקרון, שילוב של שמן עם אספירציה עלול לעשות נזקים קשים לריאות. אז נכון שלא כל ילד עם ריפלוקס מבצע אספירציה, אבל הסיכוי לאספירציה עולה. אצלנו, בגלל החשש לאספירציה, קיבלנו דווקא שמן MCT ולא שמן רגיל (בכלל לא לטיפול בריפלוקס, אלא להעשרה תזונתית. אבל הריפלוקס נלקח בחשבון כשבחרו את סוג השמן)
 

elovaya1

New member
דעתי לגבי השמן

ההגיון אומר שהשמן דווקא לא טוב לריפלוקס, כי אז הרבה יותר רל לאוכל "להחליק" ולעלות. אני זוכרת שכשקניתי ויטמין D או ברזל ( לא זוכרת מה מהם...) הציעו לי טיפות עם שמן זית, וכשאמרתי שיש לנו ריפלוקס, הרוקח אמר שלא מומלץ עם שמן, אלא טיפות רגילות.
 
למעלה